🎁 Poklon

Odaberite poklon i primite besplatnu dostavu uz kupnju Hugo Boss proizvoda iznad 49 €.

 

Fenovi

Filtriranje proizvoda
Promjena kategorije
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:
Razvrstaj po:

O asortimanu Fenovi

Sušila za kosu trenutno su sastavni dio njege kose. Osim primarne funkcije, a to je sušenje kose, možete koristiti i sušilo za kosu kako biste postigli željenu frizuru praktičnim dodacima. Sušilo za kosu trebate odabrati prema nekoliko najvažnijih kriterija. To uključuje snagu, kontrolu temperature, brzinu strujanja zraka, isporučene dodatke te posebne značajke i funkcije sušila za kosu.

Sušilo za kosu

Snaga sušila za kosu određuje snagu i potrošnju energije. Što je veća snaga motora, brže će se kosa osušiti i ne postoji veliki rizik od oštećenja kose toplim zrakom. Prije puhanja kose preporučujemo da se nanese proizvod za kosu za zaštitu od topline .

Kada regulirate temperaturu, vrijedi pravilo da što je kosa kraća, što je manje oštećena, sušilo za kosu mora biti u mogućnosti odabrati temperaturu i brzinu zraka. Prilikom odabira sušila za kosu također vodite računa da paket sadrži posebne privitke. Komadići u obliku difuzora ili koncentratora mogu lako stvoriti frizuru tijekom sušenja puhanjem, koju ne morate dodatno prilagođavati. Difuzor je pogodan za valovitu i kovrčavu kosu, gdje podržava prirodnu ljepotu valova. Koncentrator je dodatak s tankim vrhom koji vam omogućuje da lako oblikujete svoju frizuru.

Praktične karakteristike

Ostale značajke koje biste trebali uzeti u obzir pri odabiru sušila za kosu uključuju dizajn, težinu i veličinu. Sušilo za kosu su dostupni i u putnoj verziji, ali uglavnom morate računati s manjom potrošnjom energije. Vrlo praktična je i funkcija brzog hlađenja frizure i ionizacije. Ionizacija je moderna tehnologija koja jamči zaštitu kose tijekom procesa sušenja.

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest