❤️NAJVEĆI VALENTINOVSKI POPUST ❤️
- 22 % OFF iznad 85 €/640,43 HRK ➜ Kod: LOVE22
- 12 % OFF iznad 45 €/339,05 HRK ➜ Kod: LOVE12

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

DOSTAVA I PLAĆANJE 

KOLIKI SU TROŠKOVI SLANJA I TKO DOSTAVLJA PAKET?

Možete odabrati dostavu putem dostavne službe Overseas Express, GLS ili osobno preuzimanje u Lijepa.hr poslovnici u Zagrebu (Point shopping center, Rudeška cesta 169a, 10000 Zagreb). Trošak dostave je fiksan i ne ovisi o količini naručenih proizvoda.

Cijena dostave na Vašu adresu Overseas Express/GLS dostavnom službom:

Cijena dostave (Overseas Express) iznosi 3,30 €/24,86 HRK, cijena dostave (GLS) iznosi 3,50 €/26,37 HRK. Dostava je BESPLATNA za narudžbe iznad 79 €/595,23 HRK.
U slučaju da plaćate prilikom preuzimanja pošiljke na vašoj adresi (pouzećem), nadoplata za uslugu plaćanja pouzećem je  0,90 €/6,78 HRK.

Osobno preuzimanje u Overseas Express/GLS depo-u/Paket Shop-u:
Imate mogućnost odabrati da ćete paket osobno podići u jednom od Overseas Express/GLS područnih skladišta (depo-a) ili odabranom PaketShop-u.

U tom slučaju će se Vaš paket uskladištiti u Overseas Express područnom skladištu (depo-u) koje je nadležno za Vaše područje ili odabranom Paket Shop-u koje možete naći OVDJE,  ili GLS područnom skladištu (depo-u) koje je nadležno za Vaše područje ili odabranom Paket Shop-u koje možete naći OVDJE.

Jednostavno odaberite “DOSTAVA - Overseas Express ili GLS”, potvrdite odabir i unesite ispravnu adresu depo-a ili Paket Shop-a.

Vaš će se paket uskladištiti a vi ga možete podići u sljedećih (Overseas Express) pet radnih dana ili (GLS) četri radna dana. Nakon isteka tog vremena paket će se vratiti nazad pošiljatelju. Vaš paket će se uskladištiti na siguran način. 

Osobno preuzimanje u Lijepa.hr poslovnici:
Troškovi dostave su besplatni za narudžbe iznad 19 €/143,16 HRK.
Troškovi dostave za narudžbe do 19 €/143,16 HRK su 2 €/15,07 HRK.

Kad je paket spreman za preuzimanje, dobivate na mail obavijest o tome.
Molimo Vas da prije dolaska u poslovnicu provjerite, da li je narudžba spremna za preuzimanje na tel: 016539233 ili e-mail: shop@lijepa.hr Vaše narudžbe zadržavamo u trgovini 5 dana, a zatim ih otkazujemo.

U slučaju problema s dostavom, javite nam se na info@lijepa.hr kako bismo provjerili što se dogodilo s Vašim paketićem.

AKO NARUČIM DANAS, KADA ĆE PAKET BITI DOSTAVLJEN?

Ukoliko je narudžba napravljena u ponedjeljak do 11:00, od utorka do petka do 13:00, pakiramo je isti dan. Rok isporuke od strane Overseas Express/GLS dostavne tvrtke najčešće iznosi 2-3 radna dana. Vikendima i praznicima NE isporučujemo. 

Kad primite obavijest da je narudžba poslana, pošiljka se istog dana šalje u skladište Overseas Express-a/GLS -a. Sljedećeg dana Overseas Express/GLS paketi se važu i unose u sustav. Vaš paket će dobiti status u Overseas Express/GLS sustavu noć prije isporuke. Sljedeći radni dan (u većini slučajeva) je paket već isporučen na Vašu adresu. 

Na dan dostave primit ćete SMS poruku i e-mail s predviđenim vremenom dostave.

U slučaju osobnog preuzimanja u Lijepa.hr poslovnici dostavni rok do poslovnice je 2-3 radna dana. Kad je paket spreman za preuzimanje, dobivate na mail obavijest o tome.

Imajte na umu, da se vrijeme isporuke može produljiti zbog različitih razloga, na koje nemamo utjecaja (kvar, nezgode, greške u adresi, uvjeti na cesti, blagdani ...). 

 

 

 

Kako mogu provjeriti gdje je moj paket?

1. Ovdje je broj vašeg paketa, koji će vas voditi do praćenja pošiljke.


2. Ovdje možete promijeniti datum i adresu dostave.

TKO DOSTAVLJA NARUDŽBE?

Vi birate dostavnu službu. Dostavna služba je Overseas Express ili GLS.

KAKO MOGU PLATITI NARUČENE PROIZVODE?

Naručene proizvode možete platiti na sljedeće načine:

Plaćanje pouzećem (preuzimanjem pošiljke preko službe za dostavu Overseas Express/GLS):
Dostava naručenih proizvoda u našoj se internet trgovini izvodi u najkraćem mogućem roku i ovisi o raspoloživosti artikala. Artikle dostavljamo preko dostavne službe Overseas Express/GLS na adresu koju ste naveli prilikom registracije, odnosno prilikom kupnje artikala. Savjetujemo vam da napišete adresu na kojoj se nalazite u dopodnevnim satima. Također savjetujemo da napišete broj telefona ili mobitela na koji vas kurir može dobiti i s vama se dogovoriti o načinu dostave. Broj telefona koristi se isključivo za svrhu kvalitetnije dostave. Paket vam dostavljaju na adresu koju ste naveli prilikom narudžbe, no mogu vam ga dostaviti i na drugu adresu, ako vam to više odgovara. U slučaju da plaćate prilikom preuzimanja pošiljke na vašoj adresi (pouzećem), nadoplata za uslugu plaćanja pouzećem je 0,90 €/6,78 HRK.

Plaćanje platnim karticama (Mastercard, Visa, Maestro, Diners Club):
Originalna valuta plaćanja je EUR. Maestro kartice i ostale kartice tekućeg računa koje se isključivo terete u valuti HRK, imaju iznos naplate u kunskoj protuvijednosti koja nije jednaka našem iznosu radi tečajne razlike. Na webu je moguće samo jednokratno plaćanje.

Molimo Vas, da se za više informacija obratite u svoju banku ili u Kontakt centar banke.

Plaćanje preko sustava PayPay
Originalna valuta plaćanja je EUR. Maestro kartice i ostale kartice tekućeg računa koje se isključivo terete u valuti HRK, imaju iznos naplate u kunskoj protuvijednosti koja nije jednaka našem iznosu radi tečajne razlike. 

Plaćanje preko opće uplatnice / predračuna (uplatom na račun Ujeda d.o.o. / predračun odnosno platni nalog):
Nakon klika na "Kupovina" korisnik odabire opciju uplate općom uplatnicom / predračunom. Unese zahtijevane podatke i u polje ˝Moj račun˝ ili preko e-pošte prima internet predračun i oblik naloga za plaćanje. Uplatu korisnik izvodi preko svog tekućeg računa (npr. e-zaba, Net, PBZ365@NET, itd.) ili podatke isprinta i iznos plati preko uplatnice na pošti. Kupnja se aktivira tek kada Ujeda d.o.o. primi uplatu, odnosno jedan radan dan nakon plaćanja, ukoliko je uplata provedena preko internet bankarstva do 15. sati, ili do dva radna dana ako je uplata provedena na pošti. Nakon plaćanja kupac prima artikl(e) i račun.

Plaćanje u poslovnici (gotovina ili kreditne kartice):
U poslovnici je moguće plaćanje gotovinom ili kartično plaćanje, ali na rate isključivo kartice PBZ-a (American, PBZ Visa i Maestro) i ERSTE banke (Diners, Maestro i Mastercard). Do 6 rata.

DA LI JE PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA SIGURNO?

Odabirom plaćanja kreditnom karticom odabrane proizvode plaćate preko MegaPos terminala neposredno Privrednoj Banci Zagreb. Internet trgovina nema pristup podatcima kartice korisnika jer se korisnik direktno preusmjerava na server banke. Transakcija je zahvaljujući 128 bitnom SSL šifriranju sto posto sigurna.

Lijepa.hr

Prijava