🎁 POKLON

uz kupnju 2 ili više Essie proizvoda.

Politika privatnosti

POLITIKA PRIVATNOSTI PODUZEĆA UJEDA, SPLETNA PRODAJA, D. O. O.

OSIGURAVANJE PRIVATNOSTI

U poduzeću UJEDA, spletna prodaja, d. o. o., Loke pri Zagorju 14b, 1412 Kisovec (u nastavku: „UJEDA“ ili „upravitelj“) poštujemo vašu privatnost, stoga se trudimo očuvati najvišu razinu zaštite vaših osobnih podataka. Prilikom pružanja naših usluga internetske trgovine "lijepa.hr" ili pri poslovanju putem telekomunikacija, jamčimo da vaše podatke obrađujemo u skladu s važećim europskim zakonodavstvom (Opća uredba o zaštiti podataka - GDPR) i u skladu sa zakonima Republike Hrvatske (važeći zakon Republike Hrvatske o zaštiti osobnih podataka, zakon o elektronskom poslovanju na tržištu i zakon o elektroničkim telekomunikacijama).

Ova Politika privatnosti definira kako UJEDA dobije, koristi i štiti informacije o vama te koja su vaša prava u vezi s podacima koje posjedujemo o vama i kako ih uvažiti. UJEDA obavezuje se čuvati vašu privatnost. Ukoliko vas molimo za neke informacije na temelju kojih vas je moguće identificirati tijekom korištenja ove internet stranice, jamčimo vam da će one biti korištene isključivo u skladu s ovom Politikom privatnosti. UJEDA se obavezuje da će pridobivene podatke brižno čuvati te ih bez pristanka neće posredovati trećoj osobi, odnosno, osim u slučajevima kada bi te podatke zahtijevao nadležni državni organ, koji bi za to imao zakonsko osnovu i u slučaju sumnje zloupotrebe od strane korisnika internet stranice. Ova se pravila o privatnosti mogu izmijeniti ili ažurirati u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti ili upozorenja. Molimo vas da povremeno pregledate Politiku privatnosti kako biste bili sigurni da se slažete sa svim izmjenama i dopunama.

 

UPRAVLJANJE I OBRADA OSOBNIH PODATAKA

Upravitelj vaših osobnih podataka je UJEDA, spletna prodaja, d. o. o., Loke pri Zagorju 14b, 1412 Kisovec, e-mail: info@lijepa.hr, broj telefona: 01 775 72 04.

 

VRSTE OSOBNIH PODATAKA, NAMJENA OBRADE I PRAVNE OSNOVE

Osobni podaci su svi podaci koji vas identificiraju kao pojedinačnu ili prepoznatljivu osobu. Pojedinca je moguće prepoznati kad se može identificirati izravno ili neizravno, posebno navođenjem identifikatora kao što su ime, identifikacijski broj, podaci o lokaciji, internet identifikator ili navođenjem jedneili više činjenica specifičnih za fizički, fiziološki, genetski, mentalni, ekonomski, kulturni ili socijalni identitet. U nastavku je za svako korištenje internet stranice definirano koje osobne podatke pojedinaca prikuplja upravitelj.

Svi osobni podaci koje nam povjerite tretirat će se s najvećim povjerenjem i koristit će se samo u svrhe u koje su nam dati. Ukoliko postoji potreba za daljnjom obradom vaših podataka u drugu svrhu, kontaktirat ćemo vas unaprijed i zatražiti vaš prethodni pisani pristanak.

 

POSJETA INTERNET STRANICE LIJEPA.HR

Internet stranica funkcionira tako što bilježi određene podatke o posjeti internet stranice na serveru na kojem se stranica nalazi. Ti podaci su IP broj, vrijeme posjete, sadržaj zahtjeva (konkretna stranica), status pristupa / kôd statusa HTTP, količine podataka koje se svaki put prenose, internet stranica s koje zahtjev dolazi (referrer URL), preglednik i slično.

Na ovaj način prikupljene (osobne) podatke prikupljamo koristeći kolačiće i tražit ćemo vas za vaš pristanak prije instaliranja invazivnih kolačića, dok određene podatke možemo prikupljati na temelju naših legitimnih interesa. Više o kolačićima možete pročitati na našoj internet stranici Politika o kolačićima.

Pravni temelj za obradu gore navedenih podataka naš je legitimni interes, naime zajamčiti sigurnost mreže i informacija, tj. omogućiti otkrivanje i sprečavanje neovlaštenog pristupa, što može ugroziti dostupnost, cjelovitost i povjerljivost pohranjenih ili prenesenih osobnih podataka i sigurnost povezanih usluga kojima se pristupa putem ovih mreža i sustava.

Rok trajanja ograničen je na svrhu za koju se prikupljaju gornji podaci.

Prikupljene (osobne) podatke obrađujemo odvojeno i ne povezujemo ih s drugim osobnim podacima korisnika naših internet stranica te ne vršimo nikakvo profiliranje vašeg kupoprodajnog ponašanja.

 

REGISTRACIJA

Na našoj internet stranici možete se registrirati i tako kreirati korisnički račun i, kao registrirani korisnik, možete kupovati proizvode na našoj internet stranici.

Da biste aktivirali korisnički račun, UJEDA od vas prikuplja sljedeće osobne podatke koje dajete dobrovoljno:

-        ime i prezime

-        naziv poduzeća i radno mjesto (neobavezan podatak)

-        e-mail adresa i lozinka

-        broj telefona

-        adresa

Svi navedeni podatci, koje nam povjerite, prikupljaju se za potrebe registracije na internet stranici (radi kreiranja korisničkog računa) i za bilo kakvu komunikaciju u vezi s korisničkim računom. Ukoliko kupujete putem korisničkog računa, kartica "Moj račun" pohranjuje i podatke o vašim narudžbama. Nadalje, pohranjuju se i podatci za praćenje zaliha ukoliko želite saznati kada pojedinačni proizvod stiže na zalihu i ukoliko pojedinačni proizvod označite kao omiljen.

Podatci se obrađuju na temelju vašeg pristanka, suglasnost je dana za određeno razdoblje od 5 godina ili za razdoblje određeno relevantnim zakonodavstvom. Nakon isteka petogodišnjeg razdoblja, vaš će korisnički račun biti obrisan, osim u slučaju obnove pristanka. Također možete u bilo kojem trenutku besplatno opozvati svoj pristanak ili korisnički račun slanjem opoziva vašeg pristanka putem e-maila na: info@lijepa.hr za potrebe registracije ili slanjem pismeno na Ujeda d. o. o., Loke pri Zagorju 14b, 1412 Kisovec.

 

KUPOVINA PROIZVODA

Ukoliko kao registrirani ili neregistrirani korisnik naše internet stranice kupite određene proizvode, UJEDA od vas prikuplja sljedeće podatke:

-        ime i prezime

-        naziv poduzeća (neobavezan podatak)

-        e-mail adresa

-        broj telefona

-        adresa

-        napomena uz narudžbu (neobavezan podatak)

Svi podaci prikupljeni prilikom kupnje proizvoda prikupljaju se u svrhu ispunjavanja naših ugovornih obveza i ostvarivanja prava iz ugovornog odnosa, uključujući rješavanje eventualnih reklamacija i isporuku kupljenog proizvoda. Pravni temelj za obradu ovih podataka je naš ugovorni odnos s vama. Budući da je obrada ovih podataka nužna za kupnju, obrada ovih podataka može se obaviti na temelju činjenice da s nama stupite u ugovorni odnos. Ukoliko nam ne želite dati te podatke, ne možemo jamčiti kupnju naših proizvoda.

Sukladno Zakonu o elektroničkim komunikacijama, možemo vam slati obavijesti o našim proizvodima i sadržaju na e-mail adresu ukoliko u trenutku kupnje ne obilježite da ne želite primati takve obavijesti. Ne koristimo nikakvo (automatsko) profiliranje, već vam šaljemo osnovne personalizirane poruke za koje procjenjujemo, da bi vas mogle zanimati na temelju vaših prošlih interakcija s nama. Te podatke obrađujemo do opoziva. U bilo kojem trenutku možete odustati od obrade vaših osobnih kontaktnih podataka u svrhu takvog izravnog oglašavanja, tako da se odjavite od primanja takvih e-novosti putem e-maila na adresu: info@lijepa.hr ili slanjem pismene odjave na adresu Ujeda d. o. o., Loke pri Zagorju 14b, 1412 Kisovec, Slovenija.

 

PRIJAVA NA NEWSLETTER

Na našoj internet stranici možete se pretplatiti za primanje newslettera u kojem se nalaze informacije o našim promocijama, ponudama i novitetima, koje su izravno povezane s našim poslovanjem. Newsletter šaljemo koliko vas na našoj stranici čekaju posebne akcije i noviteti ili po potrebi.

Ti se podatci obrađuju na temelju vašeg pristanka, koji se daje na određeno razdoblje od 5 godina. Nakon isteka petogodišnjeg razdoblja prestat ćemo slati reklamne poruke, osim u slučaju obnove pristanka. Također možete u bilo kojem trenutku besplatno opozvati svoj pristanak tako da nam odjavite pretplatu za primanje newslettera putem e-maila na adresu: info@lijepa.hr ili nam ga u pisanom obliku pošaljete na adresu Ujeda d. o. o., Loke pri Zagorju 14b, 1412 Kisovec, Slovenija.

 

LIVE CHAT I DRUGA KOMUNIKACIJA S NAMA

Kad pošaljete određena pitanja / informacije na kontaktne podatke objavljene na našoj internet stranici (e-mail adresa, telefonski broj) ili putem live chat-a, vaše osobne podatke obrađujemo isključivo u svrhu pripreme odgovora na vaša pitanja i za pružanje potrebnih informacija.

U tu svrhu prikupljamo samo vaše osobne podatke koje nam dajete na dobrovoljnoj osnovi. Svi podatci prikupljeni putem naših internet stranica ili nam na drugi način priopćeni (npr. telekomunikacijskim putem) prikupljaju se u svrhu pružanja usluga naše internetske trgovine i u svrhu naše interne uprave i upravljanja našim poslovanjem.

 

NAGRADNE IGRE

Osobni podatci koje nam dostavite tijekom trajanja nagradne igre obrađuju se za potrebe provedbe nagradne igre. Prikupljeni podatci bit će izbrisani nakon završteka nagradne igre, osim ako ne date suglasnost da vam šaljemo reklamne poruke o našim ponudama na kontaktne podatke navedene prilikom prijave na nagradnu igru.

U bilo kojem trenutku možete besplatno opozvati svoj pristanak tako da nam odjavite pretplatu za primanje newslettera putem e-maila na adresu: info@lijepa.hr ili nam ga u pisanom obliku pošaljete na adresu Ujeda d. o. o., Loke pri Zagorju 14b, 1412 Kisovec, Slovenija.

 

FACEBOOK I INSTAGRAM

Možete nam se obratiti izravno na našim računima na društvenim mrežama, poput Facebooka i Instagrama, putem komentiranja, slanja poruka i chata. Podatke koje nam pošaljete na ovaj način obradit ćemo isključivo u svrhu rješavanja vašeg komentara, zahtjeva ili pitanja.

Na temelju legitimnih interesa, imamo pravo upravljati našim računima na društvenim mrežama i sadržajem kojeg dijelimo, surađivati ​​s posjetiteljima i odgovarati na vaše zahtjeve.

Pored toga, naše internet stranice koriste dodatke za Facebook i Instagram. Kada posjetite našu internet stranicu, uspostavljena je izravna veza između vašeg preglednika i servera Facebooka i Instagrama putem dodatka. Kada koristite uslugu koja koristi dodatke, podatci se mogu prenijeti izravno s vašeg uređaja na operatora društvene mreže (Facebook i Instagram). Na podatke prikupljene dodatkom nemamo utjecaja. Ako ste prijavljeni na navedenim društvenim mrežama, vaša upotreba usluge može biti povezana s vašim računom na tim društvenim mrežama. Ukoliko komunicirate s dodacima, tako da ostavite lajk, pratite ili dijelite sadržaje s drugima ili komentirate, informacije se mogu automatski pojaviti na vašem profilu na društvenoj mreži. Čak i ako niste prijavljeni na svoj račun društvene mreže, dodaci mogu poslati vašu IP adresu operaterima društvenih mreža. Imajte to na umu kada koristite naše usluge.

Izričito ističemo da nemamo utjecaja na opseg, prirodu i svrhu obrade vaših osobnih podataka od strane pružatelja usluga društvenih mreža, pa vas ovdje upućujemo na politike privatnosti pružatelja usluga društvenih mreža.

Politike privatnostu dostupne su na donjim poveznicama:

Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/

Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875/

 

RAZDOBLJE ZA POHRANU PODATAKA

Uvjeravamo vas da vaše podatke pohranjujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno da bismo ispunili svrhu za koju su pojedinačni podatci prikupljeni i dalje korišteni. Na kraju razdoblja pohrane učinkovito ćemo i trajno izbrisati vaše podatke ili ih pretvoriti u anonimne, tako da vaša identifikacija više neće biti moguća.

Ti podatci koje obrađujemo na temelju zakona čuvaju se u razdoblju propisanom zakonom. Podatke koje obrađujemo za sklapanja ugovornog odnosa s vama, pohranjujemo za razdoblje potrebno za izvršenje ugovora i za cijelo razdoblje tijekom kojeg zastarevanje potraživanja po takvom ugovoru traje, osim u slučaju spora oko ugovora.

Dokumenti ugovora (fakture, kredit note, potvrđene ponude i narudžbe ...) čuvaju se do 11 godina. Ako postoji određeno zakonsko razdoblje pohrane (npr. računovodstveni ili porezni podatci) za određene podatke koji se obrađuju za realizaciju kupoprodajnih ugovora, rok pohrane iznosi do 10 godina. Za to vrijeme, obrada podataka je ograničena.

Osobne podatke koje obrađujemo na temelju vašeg pristanka, npr. u slučaju slanja newslettera, čuvamo do 5 godina ili dok ne opozovete suglasnost (ovisno o tome što se dogodi prije). Obavezujemo se u redovitim intervalima provjeravati postojanje svrhe obrade osobnih podataka. Podatke ćemo izbrisati prije isteka petogodišnjeg razdoblja ili prije otkazivanja samo ako je svrha obrade osobnih podataka već postignuta (npr. ukoliko bismo prestali slati reklamne e-mailove) ili ako je tako predviđeno zakonom.

 

KORISNIKI PODATAKA

UJEDA poštuje privatnost korisnika internet stranice lijepa.hr i obvezuje se pažljivo zaštititi dobivene osobne podatke i neće ih slati neovlaštenim trećim osobama bez vašeg pristanka, osim ako te podatke ne zatraži nadležno državno tijelo, koje bi imalo pravni temelj i u slučaju da postoji sumnja na zloupotrebu u poslovanju od strane korisnika ove internet stranice.

Želimo vas obavijestiti da pojedinačne zadatke povezane s vašim podatcima možemo povjeriti našim poslovnim partnerima (ugovornim obrađivačima). Poslovni partneri mogu obrađivati ​​povjerljive podatke isključivo u naše ime i u granicama našeg ovlaštenja (u pisanom ugovoru ili drugom pravnom aktu) i u skladu s ciljevima definiranim u ovoj Politki privatnosti. Navedeni podatci pažljivo su zaštićeni od strane navedenih partnera i ne koriste se u njihove vlastite svrhe.

U okviru zakonskih ovlasti, vaši se osobni podaci mogu otkriti:

- davateljima poštanskih usluga, davateljima poštanskih usluga i usluge logistike / dostave u svrhu izvršenja vaše narudžbe (podatci o dostavi (ime i prezime, adresa za dostavu, telefonski broj i e-mail adresa) šalju se usluzi dostave, npr. GLS Hrvatska);

- distributerima, dobavljačima robe i ovlaštenim serviserima;

- računovodstvenim servisima, odvjetničkim tvrtkama i drugim pružateljima pravnih i poslovnih savjeta;

- davateljima usluga uništavanja datoteka i podataka;

- pružateljima usluga informacijske tehnologije u području servisiranja i održavanja softvera;

- administratorima internet stranice;

- pružateljima usluga računalstva u oblaku i pružateljima usluga e-pošte;

- pružateljima sustava upravljanja odnosima s kupcima.

Obavezujemo se da niti mi, niti drugi korisnici nećemo prenositi vaše osobne podatke u treću zemlju izvan Europske unije i / ili Europskog gospodarskog prostora ili u međunarodnu organizaciju bez odgovarajuće razine zaštite.

 

SIGURNOST OSOBNIH PODATAKA

Obvezujemo se osiguravanju sigurnosti vaših informacija. S namjerom da se spriječi neautoriziran dostup ili otkrivanje, prihvatili smo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke procedure za sigurnu pohranu i čuvanje informacije koje prikupljamo preko interneta.

Internet stranica lijepa.hr koristi SSL Secure Socket Layer i 128-bitnu enkripciju (šifriranje). Ova tehnologija pruža najdjelotvorniju zaštitu koju čak i najuspješnije banke koriste za zaštitu svih podataka o online bankarstvu. Prepoznat ćete upotrebu šifriranog prijenosa podataka na internet stranici ikonom brave koja se nalazi na dnu stanja vašeg preglednika.

 

CERTIFIED SHOP® i EMOTA označavaju sigurnu online kupovinu – diljem cijele Europske Unije! Oznaka povjerenja CERTIFIED SHOP® je jedina oznaka u Hrvatskoj koja omogućava trgovcu korištenje europske oznake povjerenja EMOTA, koju ima već preko 17.000 trgovaca! Provjerite ovdje!

Korisnik je i sam odgovoran za čuvanje osobnih podataka tako da se pobrine za sigurnost svojeg korisničkog imena i lozinke te odgovarajuću programsku (antivirusnu) zaštitu svog kompjutera.

Zbirka osobnih podataka je registrirana na internet stranici informacijskog povjerenika.

Uvijek imate pravo na besplatne informacije, gdje možete provjeriti točnost pohranjenih podataka. Ako želite, možete nas kontaktirati putem e-maila info@lijepa.hr ili nam pošaljite zahtjev poštom na adresu Ujeda d. o. o., Loke pri Zagorju 14b, 1412 Kisovec, Slovenija. Pri prenošenju podataka, izvršit će se eventualne ispravke ili brisanja ukoliko su u skladu sa zakonom.

 

SLOBODA IZBORA

Informacije koje nam dajete kontrolirate isključivo vi. Ukoliko odlučite da nam ne date određene informacije, tada nećete moći pristupiti određenim internet lokacijama ili funkcijama na našoj internet stranici, a u takvim slučajevima nećemo moći odgovoriti na vaš zahtjev niti stupiti u ugovorni odnos s vama i posljedično vam nismo u mogućnosti prodati i isporučiti željene proizvode.

U bilo kojem trenutku možete besplatno opozvati svoj pristanak tako da nam odjavite pretplatu za primanje newslettera putem e-maila na adresu: info@lijepa.hr ili nam ga u pisanom obliku pošaljete na adresu Ujeda d. o. o., Loke pri Zagorju 14b, 1412 Kisovec, Slovenija. Ukoliko se vaši osobni podaci promijene (poštanski broj, adresa e-pošte, adresa, telefonski broj itd.), Molimo da nas o promjenama obavijestite na e-mail adresu: info@lijepa.hr ili na adresu Ujeda d. o. o., Loke pri Zagorju 14b, 1412 Kisovec, Slovenija.

 

SUGLASNOST DJECE

Djeca mlađa od 15 godina mogu nam javiti osobne podatke putem naših internet stranica (ili na neki drugi način) samo uz dopuštenje (pristanak ili odobrenje) nositelja roditeljske odgovornosti za dijete (jednog od roditelja ili staratelja).

Obvezujemo se, da nikada svjesno ne prikupljamo osobne podatke od pojedinaca, za koje bi bili svjesni da su mlađi od 15 godina. Nećemo koristiti ili otkrivati ​​ove podatke bilo kojoj neovlaštenoj trećoj strani bez odobrenja nositelja roditeljske odgovornosti za dijete.

Uzimajući u obzir dostupnu tehnologiju u takvim slučajevima, upravitelj će uložiti sve razumne mogućnosti da provjeri je li nositelj roditeljske odgovornosti za dijete dao pristanak.

 

VAŠA PRAVA

Pravo na opoziv pristanka: ukoliko ste kao pojedinac dali pristanak za obradu vaših osobnih podataka (zbog jednog ili više različitih razloga), imate pravo da taj pristanak opozovete, bez da bi to utjecalo na pravovaljanost obrade podataka, koja se na temelju pristanka izvodila do njenog opoziva;

Opoziv pristanka od privole za obradu osobnih podataka za pojedinca nema nikakvih negativnih posljedica ili sankcija. Ipak je moguće da upravitelj pojedincu, nakon odustanka od privole za obradu podataka, možda neće više moći nuditi određene ili više usluga, ako se radi o uslugama koje bez osobnih podataka nije moguće nuditi (npr. klub pogodnosti ili prilagođeno obavještavanje).

Pravo pristupa do osobnih podataka: kao pojedinac imate pravo od upravitelja dobiti potvrdu da se o vama obrađuju osobni podaci, i kada je to tako, pristup do osobnih podataka i informacije (o namjeni obrade, o vrsti osobnih podataka, o korisnicima, o vremenu čuvanja tj, mjerama za odlučivanje vremenskog razdoblja, o postojanju prava na ispravak ili brisanja, prava na ograničenja i prigovor na obradu te prava do pritužbe nadzornom tijelu, o izvoru podataka, ako podatci nisu prikupljani od vas, o postojanju automatiziranog odlučivanja, zajedno s oblikovanjem profila, razloga za njega te značenju i posljedicama takve obrade za vas, te druge informacije u skladu s 15. člankom Opće uredbe o zaštiti podataka - GDPR).

Pravo do ispravka osobnih podataka: kao pojedinac imate pravo da prodavatelj bez nepotrebnog odgađanja popravi netočne osobne podatke koje se odnose na vas. Kao pojedinac imate, uzimajući u obzir svrhe obrade, pravo do dopune nepotpunih podataka, uključujući podnošenje dodatne izjave;

Pravo do brisanja osobnih podataka (»pravo na zaborav«): kao pojedinac imate pravo da prodavatelj bez nepotrebnog odgađanja izbriše osobne podatke koje se odnose na vas, a prodavatelj mora podatke bez nepotrebnog odgađanja izbrisati, kada postoji jedan od sljedećih razloga:

(a) podaci više nisu potrebni za svrhe za koje su prikupljeni tj. obrađeni,

(b) ako otkažete svoj pristanak i ne postoji druga pravna osnova za obradu,

(c) ako se ne slažete s obradom, a nema glavnih legitimnih razloga za obradu,

(d) podaci su nezakonito obrađeni,

(e) podatke treba izbrisati za ispunjavanje pravnih obaveza u skladu s pravom EU ili pravom države članice što se odnosi na prodavatelja,

(f) podaci su prikupljeni u vezi s ponudama usluga informacijskog udruženja.

Pravo na ograničavanje obrade: kao pojedinac imate pravo da prodavatelj ograniči obradu, kada postoji jedan od primjera:

(a) ako osporite točnost podataka za razdoblje koje omogućuje pružatelju da potvrdi točnost podataka,

(b) obrada je protuzakonita, a vi se suprotstavljate brisanju podataka, umjesto toga tražite ograničenje njihove upotrebe,

(c) prodavatelju podaci ne trebaju više za obradu, no vi ih trebate za provedbu, izvođenje i obranu pravnih zahtjeva,

(d podnijeli ste prigovor u vezi s obradom dok se ne potvrdi da pravni razlozi prodavatelja prevladavaju nad vašim razlozima;

Pravo na prijenos podataka: kao pojedinac imate pravo primati osobne podatke koji se odnose na vas, koje ste posredovali prodavatelju, u strukturiranoj, za općenitu upotrebu i lako čitljivom obliku te imate pravo da te podatke posredujete drugom upravitelju, bez da bi vas prodavatelj kojem su bili osobni podacipruženi, pri tome ometao, i to kada:

(a) obrada se temelji na pristanku ili ugovoru i

(b) obrada se provodi automatiziranim sredstvima.

Kao pojedinac imate kod ostvarivanja navedenog prava do prijenosa, pravo da se osobni podaci neposredno prenesu od jednog upravitelja (prodavatelja) drugom, kada je to tehnički izvedljivo;

Pravo na obradu prigovora: kao pojedinac imate na osnovi razloga povezanog s vašim posebnim položajem, pravo da se kada god suprotstavite obradi osobnih podataka, koji je neophodan za obavljanje poslova u javnom interesu ili u obavljanju službenih ovlasti, dodijeljenih prodavatelju ili je potrebna zbog zakonskih interesa, za kojima stoji ponuditelj ili treća osoba, zajedno s oblikovanjem profila na podlozi navedenih obrada; prodavatelj prestaje obrađivati osobne podatke, osim ako ne dokaže potrebne legitimne osnove za obradu, koji prevladavaju nad vašim interesima, pravima i slobodi, ili za provođenje, izvođenje ili obranu pravnih zahtjeva.

Pravo podnošenja žalbe nadzornom tijelu:  kao pojedinac imate pravo podnijeti žalbu nadzornom tijelu, u državi u kojoj imate prebivalište, u kojoj radite ili u kojoj je navodno došlo do povrede, ako mislite da obrada osobnih podataka koji se odnose na vas krši pravila o zaštiti osobnih podataka.

Pojedinac može od upravitelja zahtijevati sve informacije koje se odnose na ostvarivanje prava u vezi s osobnim podatcima, u pismenom obliku na adresu Ujeda d. o. o., Loke pri Zagorju 14b, 1412 Kisovec, Slovenija.

Za potrebe pouzdane identifikacije u primjeru ostvarivanja prava u vezi s osobnim podacima, upravitelj može od pojedinca zahtijevati dodatne podatke, u slučaju da pojedinca ne može pouzdano identificirati, njegov zahtjev može odbiti.

Upravitelj mora na zahtjev pojedinca, koji ostvaruje prava u vezi s osobnim podacima, odgovoriti bez nepotrebnog odgađanja i to najkasnije u jednom mjesecu od primitka zahtjeva.

 

OBAVIJEST O PROMJENAMA

Svaka promjena Politike privatnosti bit će objavljena na ovoj internet stranici. Korištenjem internet stranice osoba potvrđuje da prihvaća i slaže se s cjelokupnim sadržajem ove Politike privatnosti.

Ažurirano: 28. 6. 2020

Dostava:
Plaćanje:
Certifikacija:
Made with by PragueBest