BEAUTY TO DO LISTA ZA 2022.

28 12

Vrijeme je za novi početak. Ulazak u novu godinu otvara vrata novom, boljem načinu života, boljem iskorištavanju vremena i b. Donošenje velikog broja naglih odluka (gotovo) nikad ne proizvede očekivani rezultat i prelako odustajemo, jer korjenite promjene zahtjevaju veliku žrtvu. Postavi si manje ciljeve i u novoj godini ostvari napredak koji želiš ( o kojem god području života da je riječ).

Ostvariva TO DO lista uz koju će 2022. godina biti godina pozitivnih promjena i godina brige o sebi slijedi:

TVOJA BEAUTY TO DO LISTA:

SPA DAY (barem) jednom mjesečno

Opusti se! Odmori dušu i tijelo. Uzmi sat-dva samo za sebe. Napravi si toplu kupku, uzmi čašu vina i upali omiljenu seriju. Ili napravi piling tijela, nanesi hidratantni losion, stavi masku za lice i slušaj opuštajuću glazbu. Čini sve što te čini sretnom/sretnim.

Zašto je važan redoviti piling kože saznajte OVDJE.


Priušti si DUGOŽELJENI PARFEM

Koristiti uvijek isti, provjereni parfem ili nekoliko njih je sasvim u redu, ali nemoj da ti život bude jednoličan - pomalo dosadan. Miris je osjetio koje budi emociju. Potakni novu emociju u sebi. Potakni novu emociju u ljudima oko sebe. Probaj nešto novo! Neka 2022. bude u znaku mirisa kojeg dugo želiš.

NICHE PARFEMI

Sve o niche parfemima saznajte OVDJE.

ŽENSKI MIRISI

Mirisne novitete iz 2021. pogledajte OVDJE, a iz 2020. OVDJE.


Uloži u KVALITETNU HIDRATANTNU KREMU

Hidratantna krema je samo jedan korak u ali za početak, hidratiziraj kožu, daj joj potrebnu vlagu i koža će ti vratiti stostruko.


KORISTI KREMU ZA RUKE

Neka vam krema za ruke bude sastavni dio torbe, ruksaka, džepa... Ne samo zimi, ne samo kad su ruke popucane i pune krvavih ranica, UVIJEK! Ruke su izdajice godina. Ne dozvolite rukama da vas postaraju. Neka budu njegovane i mladolike.


NAUČI VAŽNOST SPF-a

Korištenje kreme za ruke je zbog estetike, a važnost korištenja SPF-a je, prvenstveno, iz zdravstvenih razloga(!). Sunčeve zrake uzrokuju i prijevremeno starenje kože - pjegice, hiperpigmentaciju, alergijske reakcije, opekline...

Educiraj se o SPF-u OVDJE i otkrij najbolje proizvode za cjelogodišnju zaštitu.


Slijedi ovih nekoliko jednostavnih "pravila" i zablistaj u 2022-oj!

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.