🌸 20 % iznad 75 €/565,09 HRK ➔ Kod: PROLJECE20 
🌸 10 % iznad 35 €/263,71 HRK ➔ Kod: PROLJECE10

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Dodjela Oscara na Lijepa.hr

29.03.22 643x pročitano

U Hollywoodu su za vikend održali dodjelu Oscara - najprestižnije nagrade u svijetu filma. Danas imamo dodjelu Oscara i na Lijepa.hr. Kod nas nije bilo skandala;), ali smo odabrali mirise koji su vas najviše oduševili u 2021. godine. Pogledajmo koji su mirisi osvojili Oscara na Lijepa.hr!

Podijelite
DOBITNICI OSCARA

... ZA NAJBOLJi miris

Oscari se dodjeljuju mirisima koji su bili najtraženiji u protekloj godini i koji su, unatoč dugogodišnjoj prisutnosti na tržištu mirisa, i dalje među najnošenijima i najtraženijim.
 


... ZA NAJBOLJi proljetno-ljetni miris

Oscara dobivaju mirisi koji su nas očarali svojom svježinom i prekrasnim toplim notama. Ti mirisi nas vode direktno u tropska mjesta.
 


... ZA NAJBOLJi JESENSKO-ZIMSKi miris

Oscara dobivaju 2 potpuno različita mirisa. Jedan je onaj koji je tek prošle godine izašao na tržište i potpuno nas osvojio, a drugi je onaj koji grije srca dugi niz godina, ali i dalje ostaje u samom vrhu popularnih mirisa.
 


... ZA NAJBOLJe novitete 2021. godine

Oscari se dodjeljuju mirisnim novitetima lansiranim 2021. godine, koji su nas u potpunosti osvojili i nosimo ih svaki dan. Svi smo se veselili lansiranju novog Joop! Homme mirisa, jer je originalna verzija klasik među mirisima. Jedva smo čekali i novitet u mirisnoj kući Chloé koja nas uvijek očara svojim cvjetnim mirisima.
 


... ZA NAJLJEPŠU bočicu

Oscari se dodjeljuju mirisima, koji su svojom bočicom ispričali priču o mirisu koji se u njemu krije. My Way je miris za sve žene koje žele otkriti svijet (to ilustrira i čep bočice). Invictus, s druge strane, predstavlja pobjednika, nepobjedivost, snagu i dinamičnu energiju.
 


... ZA NAJNEOBIČNIJU BOčicu

Svake godine pojedine parfemske kuće impresioniraju nas svojim neobičnim, a ponekad i čudnim bočicama. Oscari se dodjeljuju mirisima koji su nas svojom neobičnošću totalno douševili.
 


Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene
Svijet mirisa

Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene

Proljeće je pred vratima, stoga je krajnje vrijeme da se proljetni parfemi probude iz zimskog sna. Vrijeme je da počnete mirisati vedro i svježe poput rascvjetanog proljetnog cvijeća! U nastavku vam otkrivamo koji će se to mirisi nositi ovog proljeća.

Pročitajte više
Suhi šamponi - Djeluju li i koji su najbolji
Savjeti za ljepotu

Suhi šamponi - Djeluju li i koji su najbolji

Ne znamo što je više frustrirajuće - masna kosa ili često pranje kose. Pranje, sušenje i oblikovanje kose oduzima puno vremena, kojeg često nemamo. Kako u ovom ubrzanom životnom ritmu produžiti vrijeme između dva pranja? Kako imati lepršavu i mirišljavu kosu na dane kada smo zaboravili ili nismo stigli oprati kosu? Ovaj članak nudi rješenje i odgovor na vaša pitanja.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava