🎅 Najveći Božićni popust

22 % iznad 790 kn/104,85 € ➝ Kod: BOZIC22
18 % iznad 490 kn/65,03 € ➝ Kod: BOZIC18
14 %
iznad 390 kn/51,76 € ➝ Kod: BOZIC14

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Dodjela Oscara na Lijepa.hr

29.03.22 546x pročitano

U Hollywoodu su za vikend održali dodjelu Oscara - najprestižnije nagrade u svijetu filma. Danas imamo dodjelu Oscara i na Lijepa.hr. Kod nas nije bilo skandala;), ali smo odabrali mirise koji su vas najviše oduševili u 2021. godine. Pogledajmo koji su mirisi osvojili Oscara na Lijepa.hr!

Podijelite
DOBITNICI OSCARA

... ZA NAJBOLJi miris

Oscari se dodjeljuju mirisima koji su bili najtraženiji u protekloj godini i koji su, unatoč dugogodišnjoj prisutnosti na tržištu mirisa, i dalje među najnošenijima i najtraženijim.
 


... ZA NAJBOLJi proljetno-ljetni miris

Oscara dobivaju mirisi koji su nas očarali svojom svježinom i prekrasnim toplim notama. Ti mirisi nas vode direktno u tropska mjesta.
 


... ZA NAJBOLJi JESENSKO-ZIMSKi miris

Oscara dobivaju 2 potpuno različita mirisa. Jedan je onaj koji je tek prošle godine izašao na tržište i potpuno nas osvojio, a drugi je onaj koji grije srca dugi niz godina, ali i dalje ostaje u samom vrhu popularnih mirisa.
 


... ZA NAJBOLJe novitete 2021. godine

Oscari se dodjeljuju mirisnim novitetima lansiranim 2021. godine, koji su nas u potpunosti osvojili i nosimo ih svaki dan. Svi smo se veselili lansiranju novog Joop! Homme mirisa, jer je originalna verzija klasik među mirisima. Jedva smo čekali i novitet u mirisnoj kući Chloé koja nas uvijek očara svojim cvjetnim mirisima.
 


... ZA NAJLJEPŠU bočicu

Oscari se dodjeljuju mirisima, koji su svojom bočicom ispričali priču o mirisu koji se u njemu krije. My Way je miris za sve žene koje žele otkriti svijet (to ilustrira i čep bočice). Invictus, s druge strane, predstavlja pobjednika, nepobjedivost, snagu i dinamičnu energiju.
 


... ZA NAJNEOBIČNIJU BOčicu

Svake godine pojedine parfemske kuće impresioniraju nas svojim neobičnim, a ponekad i čudnim bočicama. Oscari se dodjeljuju mirisima koji su nas svojom neobičnošću totalno douševili.
 


Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Ideje za poklone za nju i njega - Luksuzniji poklon setovi
Shopping

Ideje za poklone za nju i njega - Luksuzniji poklon setovi

Ponestaje ti ideja, a i vremena za kupovinu božićnih poklona? Važno je da kupiš kvalitetan poklon, jer trebaš ostaviti dobar dojam? Bilo da je riječ o šefici, kolegi s posla, najboljoj prijateljici, partneru, dečkovim roditeljima, bratu svoje djevojke, kojemu baš i nisi drag... nakon ovog članka dobit ćeš inspiraciju što im pokloniti i pritom zavrijediti njihovo poštovanje i osvojiti njihova srca.

Pročitajte više
Povoljni pokloni za cijelu obitelj
Shopping

Povoljni pokloni za cijelu obitelj

Obitelj je najljepši poklon kojeg svatko može imati. Ne kaže se uzalud da kad imaš obitelj imaš sve! Sreća nije u poklonima. Sreća je u zajedništvu i ljubavi. Pokloni su tu samo da, na još jedan način, pokažemo članovima naše obitelji da ih volimo i da mislimo na njima. Što pokloniti mami, tatu, bratu, sestri, djetetu, nećaku, svekrvi ..., a da pri tome ne potrošite puno novaca. Donosimo vam opcije za povoljne poklone.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava