Lijepa.hr 
Summer Pink Friday

15 % popusta iznad 350 kn ➝ Kod: PINK15 

Dodjela Oscara na Lijepa.hr

29 3

U Hollywoodu su za vikend održali dodjelu Oscara - najprestižnije nagrade u svijetu filma. Danas imamo dodjelu Oscara i na Lijepa.hr. Kod nas nije bilo skandala;), ali smo odabrali mirise koji su vas najviše oduševili u 2021. godine. Pogledajmo koji su mirisi osvojili Oscara na Lijepa.hr!


DOBITNICI OSCARA

... ZA NAJBOLJi miris

Oscari se dodjeljuju mirisima koji su bili najtraženiji u protekloj godini i koji su, unatoč dugogodišnjoj prisutnosti na tržištu mirisa, i dalje među najnošenijima i najtraženijim.
 


... ZA NAJBOLJi proljetno-ljetni miris

Oscara dobivaju mirisi koji su nas očarali svojom svježinom i prekrasnim toplim notama. Ti mirisi nas vode direktno u tropska mjesta.
 


... ZA NAJBOLJi JESENSKO-ZIMSKi miris

Oscara dobivaju 2 potpuno različita mirisa. Jedan je onaj koji je tek prošle godine izašao na tržište i potpuno nas osvojio, a drugi je onaj koji grije srca dugi niz godina, ali i dalje ostaje u samom vrhu popularnih mirisa.
 


... ZA NAJBOLJe novitete 2021. godine

Oscari se dodjeljuju mirisnim novitetima lansiranim 2021. godine, koji su nas u potpunosti osvojili i nosimo ih svaki dan. Svi smo se veselili lansiranju novog Joop! Homme mirisa, jer je originalna verzija klasik među mirisima. Jedva smo čekali i novitet u mirisnoj kući Chloé koja nas uvijek očara svojim cvjetnim mirisima.
 


... ZA NAJLJEPŠU bočicu

Oscari se dodjeljuju mirisima, koji su svojom bočicom ispričali priču o mirisu koji se u njemu krije. My Way je miris za sve žene koje žele otkriti svijet (to ilustrira i čep bočice). Invictus, s druge strane, predstavlja pobjednika, nepobjedivost, snagu i dinamičnu energiju.
 


... ZA NAJNEOBIČNIJU BOčicu

Svake godine pojedine parfemske kuće impresioniraju nas svojim neobičnim, a ponekad i čudnim bočicama. Oscari se dodjeljuju mirisima koji su nas svojom neobičnošću totalno douševili.
 


Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.