Čizmica sreće - originalne ideje za poklone za Svetog Nikolu

1 12

Stiglo je! Vrijeme darivanja je pokucalo na vrata. Niz darivanja tijekom prosinca otvara Sveti Nikola. Iako se tada najčešće pune samo dječje čizmice i mi odrasli volimo dobiti poklon u čizmu (a da nije šiba). U nastavku vam donosimo originalne ideje kako oduševiti parfemoljupce, zaljubljenike u uređenje doma, šminkerice i blogerice/influencerice.


PARFEMOLJUPCIMA U ČIZMICE STAVITE "BEBICE" PARFEMA

Parfemoljupci, kao što i sam naziv kaže, obožavaju parfeme! Ako nečime možeš razveseliti parfemoljupca, onda je to zasigurno parfem, kojeg nema u svojoj pozamašnoj kolekciji i kojeg dosad još nije imao. Testiranje mirisa - nanošenje na kožu, otpuštanje i razvijanje nota tijekom dana, osjećaj i emocija koju miris izaziva - je proces u kojem ljubitelji parfema uživaju. Priuštite im to uz "bebice" parfema od po 5 ml, 10 ml, 15 ml i slično. Za isprobavanje mirisa odlični su setovi od više parfema u malim pakiranjima.


ZALJUBLJENICIMA U UREĐIVANJE DOMA U ČIZMICE STAVITE MIRISNE SVIJEĆE

Među vama sigurno ima puno onih koji OBOŽAVAJU i UŽIVAJU u uređenju vlastitog doma. Osim velikih komada namještaja (s čijim odabirom vam ne možemo puno pomoći, jer ste na pogrešnom web shopu :P), postoje i MALI DETALJI, koji ČINE VELIKU RAZLIKU.

Prva stvar, koji zamijetimo, odnosno osjetimo, kad uđemo u nečiji dom, je MIRIS DOMA. Svaka kuća ima karakterističan miris. Svi žele da im dom uvijek predivno miriše. Koristite difuzore, aroma lampe ili mirisne svijeće

Za poklon je najjednostavnije kupiti mirisnu svijeću (ili nekoliko njih), jer one, osim što otpuštaju predivne mirise i čine boravak u prostorijama ugodnijim, također se i estetski lako uklapaju u svaki interijer.

Najsavršenije svijeće, kako mirisom, tako i izgledom, su WoodWick i Yankee Candle svijeće. O posebnostima WoodWick svijećama smo pisali OVDJE, a OVDJE smo vas upoznali s najprodavanijim svijećama u svijetu - Yankee Candle.


ŠMINKERICAMA U ČIZMICE STAVITE UMJETNE TREPAVICE ILI PALETU SJENILA

Umjetne trepavice? Da, malo je čudan poklon, ALI ako se šminkerica kojoj poklanjaš poklon (ups Sveti Nikola poklanja) bavi šminkanjem (profesionalno ili amaterski) umjetnih trepavica uvijek treba. Palete sjenila su tiha patnja svake šminkerice. Različite palete sjenila "otvaraju vrata" kreativnosti. Kad šminkerica uzme kist u svoje ruke, ulazi u drugu dimenziju. I baš je zato paleta sjenila odličan poklon za djevojke i žene koje vole šminkati sebe i druge.


BLOGERICAMA/YOUTUBERICAMA/INFLUENCERICAMA U ČIZMICE STAVITE NOVITETE

Ako poklon kupujete blogerici, youtuberici ili influencerici, kojoj je posao ili hobi biti dio beauty zajednice, teško će vam biti pronaći joj nešto (iz beauty područja) što već nije dobila kao PR paket ili što si već nije sama kupila. Njen (ili njegov) posao uključuje testiranje i recenziranje proizvoda, što znači da uvijek mora biti u korak s novitetima na tržištu. Kako ne dobivaju svi PR pakete, vaš poklon (novitet na tržištu) će puno značiti za njihov posao ili hobi.

OVDJE su svi noviteti na Lijepa.hr web shopu. Među njima pronađite proizvode, koji se uklapaju u sadržaj, kojeg vaša blogerica, youtuberica ili influencerica, obrađuje.


Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.