Ekskluzivno! 🎅 25 % popusta za kupovinu iznad 1200 HRK/159,27 € ➝ Kod: 25OFF
💡 16 %
iznad 390HRK/51,76 € ➝ Kod: LAMPICE16
💡 12 % iznad 290HRK/38,49 € ➝ Kod: LAMPICE12

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Lifestyle

WoodWick: mirisne svijeće, koje pucketaju dok gore

10.05.21 3115x pročitano

Jedan od najpopularnijih brendova mirisnih svijeća napokon je dostupan i kod nas. WoodWick svijeće napravljene od vrhunskih parafinskih i sojinih voskovi koji su pomiješani s visoko koncentriranim mirisima dajući svijeći prekrasni miris koji će se u zraku osjećati satima.

PodijeliteWOODWICK je stigao na Lijepa.hr!

Jedan od najpopularnijih brendova mirisnih svijeća napokon je dostupan i kod nas. WoodWick mirisne svjeće svojom elegancijom i božanstvenim mirisima savršeno pristaju u svaki dom, u svaki ured i u svaki automobil. Svaka WoodWick svijeća sadržava pomno odabrane visokokoncentrirane sastojke, obogaćene su esencijalnim uljima, uključujući sintetička mirisna ulja. Sve su svijeće napravljene od vrhunskih parafinskih i sojinih voskovi koji su pomiješani s visoko koncentriranim mirisima dajući svijeći prekrasni miris koji će se u zraku osjećati satima. 

ZAŠTO SU WOODWICK MIRISNE SVIJEĆE POSEBNE?

Posebnost WoodWick svijeća je inovativni, drveni fitilj koji za vrijeme gorenja stvara zvuk pucketanja drva, pruža optimalno izgaranje i brže širenje mirisa.

Vrijeme gorenja:

mini svijeće (85 g) = 20 sati

medium svijeće (275 g) = 60 sati

large svijeće (610 g) = 130 sati

Elipse svijeće (454 g) = 50 sati

O DIZAJNU

Svijeće WoodWick krasi čist i suvremen dizajn s modernim stilom i elegantnim oblicima. Također, sve svijeće iz kolekcije Woodwick Trilogy imaju karakterističan drveni poklopac koji je dizajniran da služi kao podmetač dok svijeća gori kako se ne bi trebali brinuti oko njene stabilnosti.

Woodwick svijeće dolaze u elegantnoj staklenoj ambalaži u obliku pješčanog sata.

WoodWick linija svijeća ELIPSE su velike svijeće sa staklenom ovalnom posudom i drvenim poklopcem.

Vrhunski parafinski i sojini voskovi stopljeni su tako da proizvode predivan plamen bez neurednih ostataka na staklu.

POSEBNOST WOODWICK TRILOGY SVIJEĆA

 

WoodWick Trilogy svijeće izlivene su u tri sloja, a svaki sloj ima karakterističnu boju i miris, koji se prilikom topljenja miješaju stvarajući tako savršenu harmoniju mirisa.

Kada svijeća izgori, staklenu posudu možete iskoristiti na mnoštvo načina dajući joj novu namjenu. Kako iskoristiti staklene posude 
izgorjelih svijeća pogledaje OVDJE

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Što staviti u čizmicu? - Najbolji pokloni za Svetog Nikolu
Shopping

Što staviti u čizmicu? - Najbolji pokloni za Svetog Nikolu

Najljepše doba godine je počelo! Uzbuđenju oko lampica, ukrasa, božićnih mirisa i kolačića može pokvariti samo jedna stvar - briga oko blagdanskih poklona. Sveti Nikola nam kuca na vrata, a i Djed Božićnjak će uskoro posjetiti naše domove i ostaviti poklone. Što pokloniti za Svetog Nikolu, saznajte u nastavku, a uskoro vam donosimo i ideje za ispod bora.

Pročitajte više
Što je Crni petak i zašto je zaludio svijet? + TOP ulovi na BF
Shopping

Što je Crni petak i zašto je zaludio svijet? + TOP ulovi na BF

Dan ludih popusta je pred nama. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako kupovati na Lijepa.hr s ciljem da ugrabite što veće popuste, odnosno da kupiti što više za što manje. Pred nama je najluđi (tje)dan u godini, (tje)dan kada tražimo najveće popuste i najniže cijene. Kako ne biste izgubili sate i sate tražeći najveće popuste, mi smo to učinili za vas. Želimo vam olakšati i ubrzati kupovinu parfema i kometičkih proizvoda, stoga smo ovdje saželi najbolje Black friday ulove s naše stranice, koje, vjerujte nam, ne želite propustiti!

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava