🌸 20 % iznad 75 €/565,09 HRK ➔ Kod: PROLJECE20 
🌸 10 % iznad 35 €/263,71 HRK ➔ Kod: PROLJECE10

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Lifestyle

WoodWick: mirisne svijeće, koje pucketaju dok gore

10.05.21 3889x pročitano

Jedan od najpopularnijih brendova mirisnih svijeća napokon je dostupan i kod nas. WoodWick svijeće napravljene od vrhunskih parafinskih i sojinih voskovi koji su pomiješani s visoko koncentriranim mirisima dajući svijeći prekrasni miris koji će se u zraku osjećati satima.

PodijeliteWOODWICK je stigao na Lijepa.hr!

Jedan od najpopularnijih brendova mirisnih svijeća napokon je dostupan i kod nas. WoodWick mirisne svjeće svojom elegancijom i božanstvenim mirisima savršeno pristaju u svaki dom, u svaki ured i u svaki automobil. Svaka WoodWick svijeća sadržava pomno odabrane visokokoncentrirane sastojke, obogaćene su esencijalnim uljima, uključujući sintetička mirisna ulja. Sve su svijeće napravljene od vrhunskih parafinskih i sojinih voskovi koji su pomiješani s visoko koncentriranim mirisima dajući svijeći prekrasni miris koji će se u zraku osjećati satima. 

ZAŠTO SU WOODWICK MIRISNE SVIJEĆE POSEBNE?

Posebnost WoodWick svijeća je inovativni, drveni fitilj koji za vrijeme gorenja stvara zvuk pucketanja drva, pruža optimalno izgaranje i brže širenje mirisa.

Vrijeme gorenja:

mini svijeće (85 g) = 20 sati

medium svijeće (275 g) = 60 sati

large svijeće (610 g) = 130 sati

Elipse svijeće (454 g) = 50 sati

O DIZAJNU

Svijeće WoodWick krasi čist i suvremen dizajn s modernim stilom i elegantnim oblicima. Također, sve svijeće iz kolekcije Woodwick Trilogy imaju karakterističan drveni poklopac koji je dizajniran da služi kao podmetač dok svijeća gori kako se ne bi trebali brinuti oko njene stabilnosti.

Woodwick svijeće dolaze u elegantnoj staklenoj ambalaži u obliku pješčanog sata.

WoodWick linija svijeća ELIPSE su velike svijeće sa staklenom ovalnom posudom i drvenim poklopcem.

Vrhunski parafinski i sojini voskovi stopljeni su tako da proizvode predivan plamen bez neurednih ostataka na staklu.

POSEBNOST WOODWICK TRILOGY SVIJEĆA

 

WoodWick Trilogy svijeće izlivene su u tri sloja, a svaki sloj ima karakterističnu boju i miris, koji se prilikom topljenja miješaju stvarajući tako savršenu harmoniju mirisa.

Kada svijeća izgori, staklenu posudu možete iskoristiti na mnoštvo načina dajući joj novu namjenu. Kako iskoristiti staklene posude 
izgorjelih svijeća pogledaje OVDJE

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Noviteti proljetnih parfema
Svijet mirisa

Noviteti proljetnih parfema

Prva asocijacija na proljeće je buđenje prirode. Prva asocijacija na proljetne parfeme je cvijeće - buketi najmirisnijeg cvijeća koje nas mazi dok nam se srce smije, jer priroda poprima najšarenije boje. Zaljubite se u cvjetne, voćne, gurmanske i zelene mirise te u njihove kombinacije. Donosimo vam pregled najboljih proljetnih parfema, koji su na tržištu tek nekoliko godina, ali ih volimo nositi čim sunce proviri kroz oblake.

Pročitajte više
Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene
Svijet mirisa

Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene

Proljeće je pred vratima, stoga je krajnje vrijeme da se proljetni parfemi probude iz zimskog sna. Vrijeme je da počnete mirisati vedro i svježe poput rascvjetanog proljetnog cvijeća! U nastavku vam otkrivamo koji će se to mirisi nositi ovog proljeća.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava