Lijepa.hr 
BESPLATNA DOSTAVA iznad 290 kn. > Kod: DOSTAVA

Što biste obavezno trebali kupiti za vrijeme Black Friday popusta?

23 11

Sitno odbrojavamo do najiščekivanijeg petka u godini. Iako velika većina nas za Black Friday kupuje neplanirano, čekajući da prvo vidimo popuste, a onda odlučimo što ćemo zapravo kupiti, barem okviran popis željenih proizvoda trebamo imati.
Donosimo vam kratki popis proizvoda koje biste trebali kupiti za vrijeme trajanja Black Friday popusta.

KUPITE:

1. POKLONE ZA NADOLAZEĆE BLAGDANE

Od Svetog Nikole nas dijele dva tjedna, a od Božića pet. Taman dok stigne vaša narudžba, sveti Nikola će pokucati na vrata da ostavi nešto u vašoj čizmici. 
Narudžba stiže za 2-3 radna dana, ali razumijete što želimo reći.

Ako ćete poklone za Svetog Nikolu kupovati na Lijepa.hr web shopu, da bi vam stigli na vrijeme, morat ćete ih naručiti početkom idućeg tjedna. Onda ih bolje naručite krajem ovog i ugrabite bolje cijene.

Božićnih popusta će biti (i bit će veliki), ali ako ne volite blagdanske gužve po šoping centrima i ako ne želite strepiti hoće li proizvodi, koje želite pokloniti drugima, biti na zalihi za vrijeme božićnih popusta, poklone kupite sada i riješite se dijela brige i stresa da na miru možete uživati u blagdanskom razdoblju pred nama.

2. PROIZVODE KOJE UVIJEK KUPUJETE

Što pod time mislimo? Proizvode koje redovito koristite (gelove za tuširanje, šampone, pjene za brijanje, britvice, sapune, paste za zube...), kupujete ih na redovnoj bazi (tjedno, mjesečno...) i unaprijed znate da ćete ih u idućih x mjeseci treba toliko i toliko - NAPRAVITE ZALIHU. Cijene tih proizvoda sigurno već znate napamet i znate koliko ćete uštedjeti na njima, ako ih kupite dok su na dobrom popustu.

3. PROIZVODE KOJE ŽELITE ISPROBATI, ALI NE ŽELITE POTROŠITI VELIKU SVOTU NOVCA NA NJIH

Svi hvale jednu masku za kosu, ali je skupa i ne znaš hoće li ti odgovarati, a ne želiš "baciti" novac za slučaj da ti ne odgovara.
Rješenje za taj "problem" je Black Friday!
Imate priliku kupiti si dugoželjeni ili jako hvaljen skuplji proizvod, kojeg si inače ne biste priuštili, po nižim cijenama. 

SAVJET PLUS:

Napunite košaricu unaprijed, da u petak možete samo kliknuti "ZAVRŠI NARUDŽBU". Zašto? U petak će vas se "bombardirati" popustima sa svih strana i propustit ćete priliku ugrabiti najveće popuste na Lijepa.hr (prije božićnih), jer nećete imati vremena birati, kombinirati i puniti košaricu proizvodima koje želite. Ako slučajno propustite Black Friday popuste, ne očajavajte, jer u ponedjeljak (29.11.) imate mogućnost "popravka". Mi na Lijepa.hr obilježavamo i Cyber Monday. Svaka izlika da snizimo cijene nama (a i vama) dobro dođe. :)

KUPUJTE PAMETNO, KUPUJTE POVOLJNO!

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.