Lijepa.hr 
BESPLATNA DOSTAVA iznad 290 kn. > Kod: DOSTAVA

BLACK FRIDAY NA LIJEPA.HR

Sve kraći dani i niske temperature ukazuju na dolazak zimskog predblagdanskog i blagdanskog doba godine. Vrijeme prije Veselog prosinca vrijeme je kada mnogi od nas počinju razmišljati o poklonima, kako božićnim tako i drugima, koje ćemo pokloniti svojim najdražima (i naravno sebi :)). Svi bismo željeli da im posvetimo barem malo pažnje, a na kraju se često pokaže da to može biti prilično visok financijski teret za pojedinca.

Crni petak na Lijepa.hr, dan NAJVEĆIH POPUSTA i NAJNIŽIH CIJENA, slavit će se cijeli tjedan, a mi ćemo vam ponuditi najveći popust u godini, bez ograničenja.

Kada?

Petak, 26. 11. 2021. (ili cijeli tjedan :)).


Birajte svoje proizvode:

 


ŠTO JE BLACK FRIDAY TJ. CRNI PETAK?

Naziv Black Friday potječe iz SAD-a i slavi se dan nakon Dana zahvalnosti (najveći blagdan u SAD-u) a nakon 2000. godine proširio se cijelim svijetom i jedan je od najpopularnijih shopping dana u godini. Počeci su u 1929. godini, kada je burza u New Yorku, a mnogi trgovci organizirali su dan velikog sniženja kako bi ponovno privukli kupce u kupovinu.

ŠTO JE CYBER MONDAY TJ. ONLINE PONEDJELJAK

Nakon Crnog petka, očekuje nas i Cyber ponedjeljak, dan online kupovine koji nagovara kupce da podrže i lokalne online trgovine, poput Lijepa.hr, a pojavljuje se u ponedjeljak nakon t. z. Black Friday vikenda. Na Lijepa.hr svakako ćemo se potruditi da vam omogućimo NAJBOLJE POPUSTE u godini!

Ponedjeljak, 29. 11. 2021.


NAJBOLJI PROIZVODI ZA VAS:

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.