Testiramo šminku: PUDERI

12 6

NIKIN IZBOR PUDERA

Koji puder daje savršeno prekrivanje od jutra do mraka? Nika - naša stručnjakinja za ljepotu isprobala je najpopularnije i najtraženije pudere za vas. U nastavku slijede dojmovi.


Estee Lauder - Double Wear

Minimalna količina pudera savršeno pokriva sve nepravilnosti. Sviđa mi se mat , koji se jako dobro slaže s mojom masnom kožom. Ali... zbog toga je previše "težak" za suhu kožu pa je potrebna jako dobra priprema kože. Odlikuje se izvrsnom trajnošću.


Max Factor - Facefinity

Puder nudi srednje prekrivanje jer se može nanositi u više slojeva. Sviđa mi se što djeluje vrlo prirodno i lagano. Podloga je pogodna za sve tipove kože i koži daje prirodan sjaj. Ponegdje mi se ipak "uvuće" u bore.


MAKEUP REVOLUTION 

SUPERDEWY SKIN TINT

Tekuća podloga je vrlo lagana i gotovo da je ni ne osjećam na koži.  Ima dobro prekrivanje i lijepo ujednači ten neproblematične kože. Međutim, za kožu sklonu nepravilnostima prekrivanje je preslabo. Na masnoj koži potrebno ju je malo više setirati puderom u prahu ili u kamenom radi duže trajnosti. Podloga je idealna za ljeto, jer daje svjež i sjajan izgled.


Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.