☀️ - 16 % iznad 69 €/519,88 HRK > Kod: LJETO16 ili
☀️ - 8 % iznad 39 €/293,85 HRK > Kod: LJETO8

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Savjeti za ljepotu

Vi recenzirate: Najbolja maskara

01.05.20 6887x pročitano

Dlačice na licu nikad nisu bile tako bitne kao zadnjih nekolko godina. Svi želimo savršene(!) obrve i trepavice. Da vam olakšamo i skratimo put do savršene maskare, naše pratiteljice su odabrale najbolje maskare i podijelile svoje navike pri njihovom kupovanju. Što im je važno kod maskare, što će ih odbiti od kupovine, jesu li spremne eksperimentirati ili imaju onu jednu kojoj su vjerne? Donosimo rezultate ankete, ali i savjete kako odabrati savršenu maskaru za efekt koji želite.

PodijeliteDlačice na licu nikad nisu bile tako bitne kao zadnjih nekolko godina. Svi želimo savršene(!) obrve i trepavice. Savršeni rezultati trepavica zahtjevaju strpljivost pri čestom isprobavanju raznih maskara. Da vam olakšamo i skratimo put do one prave, naše pratiteljice su odabrale najbolje maskare i podijelile svoje navike pri kupovanju maskara. Što im je važno kod maskare, što će ih odbiti od kupovine, jesu li spremne eksperimentirati ili imaju onu jednu kojoj su vjerne? 
Donosimo rezultate ankete, ali i savjete kako odabrati savršenu maskaru za efekt koji želite.

ŠTO JE NAJVAŽNIJE KOD KUPOVINE MASKARE?

OBLIK ČETKICE. O da! Oblik četkice puno više govori o maskari nego ime brenda koje nosi ili dobra recenzija druge osobe, jer svako ima drugačije trepavice i neće na svim trepavicama ista maskara dati isti učinak. DOBRE RECENZIJE su svakako dobrodošle, jer dobivamo informacije poput omjera cijene i kvalitete, trusi li se maskara, suši li se brzo, ostaje li previše proizvoda na četkici i sl. CIJENA je, kao i kod kupovine bilo kojeg proizvoda, bitna stavka, a koliko prosječno trošite novca na maskare saznajte malo kasnije.
Ne podliježete trendovima, jer će vas tek 1% kupiti neku maskaru, jer je NOVA NA TRŽIŠTU.

NAJVAŽNIJA KARAKTERISTIKA MASKARE

VOLUMEN! Voluminozne trepavice su san svake žene i nema te maskare, koja može zadovoljiti našu želju za volumenom trepavica. PRODULJENJE je također visoko na listi prioriteta, kao i RAZDVAJANJE TREPAVICA, jer nema ništa gore kad se nakon dva-tri sloja maskare trepavice slijepe u jednu veliku dlačicu. INTENZIVNA BOJA nije toliko važna karakteristika da je se posebno naglašava, jer se podrazumijeva da je svaka maskara treba dati.

SAVJET:

ODABIR MASKARE PREMA OBLIKU ČETKICE

Za maksimalan volumen uvijek odaberite debele, guste četkice s puno kratkih i dugih dlačica.
Za produljenje izaberite četkice s vrlo kratkim dlačicama. Nažalost, nećete dobiti volumen, ali će trepavice biti maksimalno duge.
Za efekt lažnih trepavice odaberite četkice koje su šire na krajevma, a uže na sredini.
Za uvijanje trepavica, odaberite zakrivljenu četkicu.

Sve o odabiru prave maskare pronađite OVDJE.

NAJGORA KARAKTERISTIKA MASKARE

Maskara koja se TRUSI je najgora maskara za čak 52% žena. Imati sitne crne čestice oko očiju i u njima nije nimalo ugodno niti lijepo. 
Također, veliku muku mučimo i s maskarama koje NE DAJU ŽELJENI EFEKT (33%) ili se pak BRZO OSUŠE (16%).

KOLIKO ČESTO MIJENJATE MASKARU?

Pod "mijenjate" podrazumijevamo "bacate i otvarate novu".
Nažalost, rezultati su poražavajući. Opcija KAD JE POTROŠIM  (NIJE VAŽNO KOLIKO JE TO DUGO) ne smije uopće biti opcija, 
jer je maskara puna bakterija, koje mogu uzrokovati infekciju oka, stoga se preporučuje mijenjati maskaru svaka 3 mjeseca ili eventulano 6 mjeseci, ako je to njen rok trajanja. Sve pohvale za one, koji ih mijenjaju i češće.

KOLIKO PROSJEČNO POTROŠITE ZA JEDNU MASKARU?

  • do 50 kn - 30% - Maskare do 50 kn pogledajte OVDJE.
  • 50 kn - 100 kn - 58% - Maskare od 50 kn do do 100 kn pogledajte OVDJE.
  • 100 kn - 200 kn - 10% - Maskare od 100 kn do do 200 kn pogledajte OVDJE.
  • više od 200 kn - 2% - Maskare skuplje od 200 kn pogledajte OVDJE.

NAJBOLJE MASKARE

MAX FACTOR 2000 CALORIE

LOREAL PARIS PARADISE EXTATIC

MAYBELLINE THE COLOSSAL
VOLUME EXPRESS

VAŠE PREPORUKE

Osim gore tri navedene, preporučujete i:

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Idete na ljetovanje? Ovo je TOP 5 proizvoda koje trebate ponijeti sa sobom
Shopping

Idete na ljetovanje? Ovo je TOP 5 proizvoda koje trebate ponijeti sa sobom

Vrijeme godišnjih odmora se bliži i polako kupujemo kozmetičke proizvode koje ćemo ponijeti sa sobom na ljetovanje. Prilikom pakiranja treba obratiti pažnju na vremensku prognozu (temperaturu), ekonomičnost pakiranja (osobito ako putujete avionom), a pritom ne zanemariti njegu kože i osnovnu higijenu ("borba" protiv neugodnih mirisa). Obavezno ponesite proizvode, koje vam donosimo u nastavku, i bezbrižan ljetni odmor može početi.

Pročitajte više
5 savjeta za lijepa i meka stopala
Savjeti za ljepotu

5 savjeta za lijepa i meka stopala

Dolaskom toplijih dana sve se laganije odjevamo i sve više brige pridajemo njezi tijela. No što je sa stopalima? Vrijeme je da stopala "izvučemo" iz vunenih čarapa u kojima su proveli zimu i pripremimo ih za japanke i sandale. Pozdravite se sa stvrdnutom kožom, ispucalim petama, žuljevima, nepoželjnim dlačicama pa čak i gljivicama na noktima, u nekoliko koraka.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava