Makeup trendovi ljeta 2020.

11 5

Odvažnost i smjelost, izlazak iz komfort zone i želja za isticanjem - sve nas to čeka ovog ljeta, a pregled najzanimljivijih trendova, koje ćete zavoljeti, upravo slijedi.

CLASSIC BLUE

 Classic blue je boja ove sezone. Dominirati u idućih mjeseci u svim komponentama makeup-a, a posebnice na očima - sjenila, olovke za oči, maskare... 
Kako biste bili u trendu, nemojte dočekati ljeto 2020. bez barem jednog plavog makeup proizvoda. Plavi tuš za oči je sasvim dovoljan - decentan, a istaknut. Za hrabrije, tu se plave palete sjenila s kojima se, uz malo mašte, da poigrati nijansama plave.

KREMASTI MULTIFUNKCIONALNI PROIZVODI/
RUMENILO NA OBRAZIMA I KAPCIMA

Multifunkcionalni proizvodi su uvijek dobro došli u kozmetičku torbicu svake zaposlene žene. Najčešće je riječ o kremastim proizvodima deklariranim kao rumenilo, ali su zapravo njegove namjene puno šire - obrazi, kapci i usne. Još jedna prednost kremastih rumenila je nanošenje prstima. 
Jednosatvnije ne može.

TUŠ U BOJI

 

 

Tuš u bilo kojoj boji osim crne je samo za najhrabrije, ali odvažite se na ovaj korak, jer ljeto je vrijeme kada je dopušteno eksperimentirati.
 

BIJELI EYELINER/BIJELA OLOVKA ZA OČI

Bijeli tuš nije toliko uobičajen, ali... toliko će biti trendi ove sezone, da ćete poželjeti izaći iz svoje komfort zone i umjesto klasičnog crnog tuša i klasične crne olovke u waterline-u odabrati bijelu verziju.

Bijela olovka u waterline-u otvara pogled i čini ga svježim, odmornim, dok crna olovka čini upravo suprotno.

ŽARKE USNE, ŽARKI NOKTI

Pozdravite se s nude ruževima, jer ima je ovoga ljeta odzvonilo. Žarke nijase roze, fuksija, narančasta, crvena... sve dolazi u obzir.
Neonski nokti će vladati sezonom. Kao i svakog ljeta, notki privlače veliku pažnju pa pripazite da budu uredni i u sladu s trendovima. 
Ne zaboravite da je classic blue boja poželjna i na noktima.

Ostale beauty trendove za 2020. pogledajte OVDJE.


Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.