Beauty trendovi u 2020.

1 1

Ušli smo u novu godinu, novo desetljeće i vrijeme je za nove trendove u beauty svijetu. Svaka godina je po nečemu posebna i drugačija. Iako trendovi u makeup svijetu korijene vuku iz prijašnjih razdoblja, prošlost je samo inspiracija za nadogradnju i prilagođavanje današnjem načinu života i našim željama.

Najveći makeup trend 2020. godine je "glossy look", a koji ga to trendovi prate u stopu, saznajte odmah.

 

SJAJILA SE VRAĆAJU NA VELIKA VRATA

Godinama su bile potisnute, a sad je opet došlo njihovo vrijeme za zablistaju - svjetlucave usne ponovno su popularne.  Sjajila imaju puno bolje formule, nosivija su i ne ostavljaju ljepljiv trag. To su sjajila 2020. godine!


 

OBRVE U OBLIKU PERJA/"SOFT" OBRVE

Decentno i prirodno oblikovane obrve s minimalno popunjavanja, bez "špicastih" završetaka i počešljane lagano prema gore. Prirodno, a efektno.
 


 

RUŽIČASTI OBRAZI

Ružičasto rumenilo je jedino rumenilo koje morate posjedovati ove godine, jer obrazi nikad neće biti ružičastiji nego u narednim mjesecima.

P.S. Nije svako ružičasto rumenilo isto. Cilj je odabrati nijansu koja odgovara boji vaših obraza kad se prirodno zarumenite.
 


 

BOJE - metalik i pastelne

Nude makeup je postao dosadnjikav. Boje, trebaju nam boje. Za odvažne metalik, a za nježne duše tu su pastelne nijanse.
 


 

LJUBIČASTA, LJUBIČASTA I JOŠ LJUBIČASTE

Ljubičasta nikad nije bila glavna boja makeup look-ova, a u 2020. nas očekuju: ljubičasta sjenila, ljubičaste usne i ljubičasti tuševi za oči. Ljubičasta je boja godine!
  


 

MASKARA U BOJI

Prva asocijacija na maskare u boji su plava i zelena maskara, ali ako želite točno slijediti trend koji dolazi s 2020., onda su ljubičaste(!) i roze maskare vaš prvi izbor.
 


 

BIJELI EYELINER

Bijela boja ne mora ostati samo u water line-u, o ne, bijeli linija na kapku je dobrodošla. Crni tuš u ladicu, a bijeli na oči.
 


Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.