❤️Poklonite sebi ili vama dragoj osobi samo najbolje. ❤️
Veliki izbor VALENTINOVSKIH POKLONA po super cijenama možete naći OVDJE.

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

DROGERIJA LIJEPA.HR

PROVJERITE ODLIČNU PONUDU PROIZVODA ZA NJEGU TIJELA, LICA I KOSE ZA CIJELU OBITELJ!

Na Lijepa.hr imamo SVE što imaju velike drogerije, ali još povoljnije! Kupujte sigurno putem interneta.


NJEGA TIJELADENTALNA HIGIJENANJEGA LICANJEGA KOSEPROIZVODI ZA OPUŠTANJEDERMOKOZMETIKA LIJEPA.HR


SVI VAŠI OMILJENI PROIZVODI LJEKARNIČKE KVALITETE PRIKUPLJENI NA JEDNOM MJESTU!


SAVJETI I PREPORUKE


 

NJEGA KOSE S OLAPLEX PROIZVODIMA

Sjajna, zdrava, razigrana i puna života – takva je kosa nakon korištenja Olaplex proizvoda. Olaplex proizvodi, koje koriste samo najbolji frizeri širom svijeta, sada su nadohvat ruke i nama, običnim ljudima, kako bismo si sami priuštili savršenu njegu kose u vlastitom domu.

KLIK do članka.

 

 

NJEGA KOŽE LICA PO GODINAMA

Koža je naš najveći i najizloženiji organ. Koža sve pamti pa u nekim godinama (kod nekih u ne tako kasnim) sve naplati.  Pravilna njega kože lica od izrazite važnosti, ako želimo što duže zadržati mladoliki izgled i ako želimo polagano, dostojanstveno stariti. 

KLIK do članka.

 

MASKE ZA LICE - ZAŠTO SU BITNE?

Nakon napornog i stresnog dana pružite licu spa trenutak. Ono što je tijelu kupka, to je licu maska za lice. Maske za lice, osim na lice, opuštajuće djeluju i na um. One su jedna od onih stvari za koje niste znali da su vam potrebne, dok ih jednom niste isprobale.

KLIK do članka.

 

MASKE ZA KOSU - ZAŠTO SU BITNE?

Maska za kosu je neizostavan dio i omiljeni saveznik mnogih žena u njezi kose. Njeni rezultati puno su brže vidljiviji od regeneratora za kosu. Maska prodire dublje u kosu i njeguje vlas iznutra. Njeni rezultati će doći puno brže od regeneratora.  

KLIK do članka.

 

OSTANI DOMA I NARUČI ONLINE

Najsigurnija kupovina je online kupovina! Na našem web shop-u imamo svu kozmetiku, koja vam treba ili će vam zatrebati u idućih nekoliko tjedana. Za naše zalihe ne brinite, jer imamo dovoljno proizvoda za sve.

KLIK do članka.

 

 

NJEGUJTE VAŠE RUKE

Njega ruku je vrlo važna u ovim danima, jer su ruke najizloženiji dio tijela. Pobrinite se da su vaše ruke uvijek njegovane i koristite isključivo najbolje proizvode za njegu ruku. Naše savjete za savršenu njegu ruku pročitajte u članku!

KLIK do članka.

Lijepa.hr

Prijava