Njegujte vaše ruke

21 9

Njega ruku je vrlo važna u ovim danima, jer su ruke najizloženiji dio tijela. Pobrinite se da su vaše ruke uvijek njegovane i koristite isključivo najbolje proizvode za njegu ruku. Naše savjete za savršenu njegu ruku pročitajte u nastavku!

ČIŠĆENJE: TEKUĆI SAPUNI ZA RUKE

Prvi korak u ritualu ljepote za naše ruke je svakako čišćenje. Voda + nježni proizvod za čišćenje, koji temeljito očisti sve bakterije na rukama. Najbolji proizvod za vaše ruke je Ziaja Caramelised Almond Winter Foam Soap tekući sapun. 


ČIŠĆENJE: ANTIBAKTERIJSKI GELOVI ZA RUKE

Nakon što ste temeljito isprali tekući sapun, u ovim danima obavezan je modni dodatak antibakterijski gel za ruke. Mi vam svakako preporučamo sljedeće ...


SVAKODNEVNA NJEGA: KREME ZA RUKE

Obratite posebnu pažnju na kreme za ruke i koristite ih redovito, više puta na dan. Vaša koža će vam biti zahvalna! Koje kreme za ruke najviše volite? Mi preporučamo da odaberete kremu lagane teksture, koja se brzo upije u kožu ali je svejedno dovoljno hranjiva da njeguje ruke. To je sve što nam treba!  
Na tržištu je dostupan širok spektar krema koje se razlikuju po sastavu, svojstvima i aromi. Stoga odaberite kremu prema svom tipu kože, namjeni upotrebe, sastavu, konzistenciji i mirisu. U našoj ponudi naći ćete kreme, koje su namijenjene ne samo vlaženju kože, već i njezi ruku i noktiju. Negujte ruke kremama za ruke, briga će vam se vratiti u obliku meke, hidrirane i nahranjene kože vaših ruku.


NAJBOLJI SAVJET: PILING RUKU


 

Bez redovite njege, koža ruku postaje suha, stari i puca. Hladni dan nam ne pomažu, stoga je dosljedna njega ruku u hladnim danima vrlo bitna. Kad radite piling tijela, možete napraviti i piling ruku. Poseban proizvod za to nije potreban. Koristite piling za tijelo, koji vam najviše odgovara. Mi u hladnim danima volimo nevjerojatan miris kave, tako da obožavamo proizvod Dermacol Aroma Ritual Irish Coffee.

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.