🌷 - 15 % iznad 55 €/414,40 kn → Kod: PROLJECE15
- 5 % na SVE → Kod: PROLJECE5

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Shopping

Dan ljubavi - Pokaži ljubav i sebi (pokloni za tebe)

30.01.23 514x pročitano

Valentinovo je dan kada se slavi ljubav između dvije osobe. Dan zaljubljenih je rezerviran za romantične šetnje i večer, poklone za bolje polovice, a što ako nemate partnera/icu ili pak vi znate bolje od vašeg partnera/ice što vam treba i što žarko želite? Poklonite si to! Za Valentinovo! Poklonite samom/samoj sebi poklon za Valentinovo, a mi ćemo vam pomoći u odabiru.

Podijelite
ŠTO SEBI POKLONITI ZA VALENTINOVO?

Neka Valentinovo bude dan kad i sebi pokazuješ ljubav. "Zaljubiti se" ne odnosi se samo na zaljubiti se u drugu osobu. Zaljubi se parfem kojeg nosiš. On ti može poboljšati raspoloženje i uljepšati dan. Zaljubi se u svoju mekanu kožu, blistavo lice. Zaljubi se u sebe. Pokažeš si da se voliš i da ti je važno osjećati se dobro u vlastitoj koži.


MIRISNI i 4 SELF-CARE* poklona

Mirisnim poklonom zadovoljit ćete svoju želju za pokazivanjem sebe svijetu, jer znamo da naš parfem govori o nama. Selfcare pokloni će vam pomoći da se opustite i oslobodite stresa, a bit će koristni i za vaše mentalno i fizičko zdravlje.

*briga o sebi

NOVI PARFEM

Pod "novi parfem" podrazumijevamo parfem koji je novi na tržištu. Naravno da se možete obradovati i mirisom za kojeg znate da vam se sviđa, ali pokušajte se zaljubiti u neke nove mirise. Sebi otkrijte neke nove mirisne svjetove. 


SKINCARE SET

Tko će se brinuti o vašem licu i tijelu, ako ne vi sami? Ništa ne može više potaknuti brigu o sebi od novog seta za njegu kože! Razmazite se proizvodima koji će opustiti vaš um i tijelo, a imat će i pozitivan utjecaj na vaš izgled.


ROLLER

Neobična i naizgled nebitna "stvarčica" je fitness koji vaše lice treba! Poslije redovnog korištenja rollera vaše lice više neće biti isto.

Ovo su njegove glavne prednosti:

► smanjenje jutarnje natečenosti
(osobito oko očiju),
► poticanje limfne drenaže,
► povećanje protoka krvi,
► opuštanje kože nježnim djelovanjem masaže i hladnom površinom,
► blistava koža,
► smanjenje stresa.


FOREO UREĐAJ

Ako volite sami sebe na duže staze onda svakako trebate uložiti u kvalitetan i učinkovit (!) skincare uređaj. Koliko vremena budete posvećivali sebi, toliku ćete promjenu na vašem licu vidjeti.


Jesmo li vas potaknuli da sebi kupite nešto za Valentinovo?
U koji od predloženih poklona ste se zaljubili?

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Beauty on a budget: Kako izgledati savršeno, a ne potrošiti puno novca
Savjeti za ljepotu

Beauty on a budget: Kako izgledati savršeno, a ne potrošiti puno novca

Svi žele lijepo izgledati, a lijepa kosu, njegovano lice i blistava koža se često povezuju sa skupim tretmanima i beauty proizvodima. Međutim, ljepota ne mora biti skupa. Danas na tržištu ima toliko povoljnih, a kvalitetnih proizvoda, da za dekorativnu i preprativnu kozmetiku ne trebate izdvojiti puno novca da bi ona bila učinkovita. Otkrit ćemo vam budget-friendly brendove, za koje možda niste ni znali da postoje, i TOP preporuke povoljnih pojedinačnih proizvoda.

Pročitajte više
Noviteti proljetnih parfema
Svijet mirisa

Noviteti proljetnih parfema

Prva asocijacija na proljeće je buđenje prirode. Prva asocijacija na proljetne parfeme je cvijeće - buketi najmirisnijeg cvijeća koje nas mazi dok nam se srce smije, jer priroda poprima najšarenije boje. Zaljubite se u cvjetne, voćne, gurmanske i zelene mirise te u njihove kombinacije. Donosimo vam pregled najboljih proljetnih parfema, koji su na tržištu tek nekoliko godina, ali ih volimo nositi čim sunce proviri kroz oblake.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava