Lijepa.hr 
Summer Pink Friday

15 % popusta iznad 350 kn ➝ Kod: PINK15 

NICHE PRFEMI - PO ČEMU SU POSEBNI?

28 2

Pojam niche parfemi (fr. niche = niša) obuhvaća specijalne vrste mirisa, koje je teško pronaći u parfumerijama (Zašto? Saznat ćete uskoro).  Za ove luksuzne kapljice mirisa morate izdvojiti veću svotu novca, ali pravi ljubitelji parfema znaju da niche parfemi opravdavaju svoju cijenu.POSEBNOSTI NICHE PARFEMA

- KVALITETA ISPRED DIZAJNA 

Fokus se stavlja na osebujan sastav, a ne na dizajn bočice, stoga su bočice pomalo bezlične i dosadnjikve. Olfaktorni podražaj je važniji od vizualnog.

- SPECIFIČNI SASTOJCI

Nesvakidašnji i pomno izabrani sastojci, koji su ujedno i kvalitetniji od sastojaka komercijalnih mirisa, ono su što ih prodaje. Kod proizvodnje nekih parfema sastojci se mjere, miješaju i filtriraju isključivo ručno.

- LIMITIRANA distribucija

Za razliku od dizajnerskih  parfema, koji se masovno proizvode, niche parfemi dostupni su u limitiranom broju.

- EKSKLUZIVNO TRŽIŠTE 

Niche parfeme ne možete kupiti u svakoj parfumeriji, jer niche parfemske kuće imaju selektivan pristup distribuciji proizvoda. Biraju tržište na kojem žele biti dostupni.  Ekskluzivost za odabrane ljude.

- ORIGINALNOST

Sve niche parfumske kuće imaju osobu zaslužnu za odabir mirisa kako bi sačuvali svoju originalnost i bili dosljedni.

- UŽI KRUG KUPACA - IZRAŽAVANJE OSOBNOSTI

Idealni su za sve koji vole biti prepoznati po određenom parfemu i vjerojatnost da ćete biti u blizini osobe koja ima isti miris poput vas je vrlo mala. Niche parfemi odražavaju vašu osobnost, jer ćete moći odabrati sastojke koji vam najviše odgovaraju.


Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.