🎅 Najveći Božićni popust

22 % iznad 790 kn/104,85 € ➝ Kod: BOZIC22
18 % iznad 490 kn/65,03 € ➝ Kod: BOZIC18
14 %
iznad 390 kn/51,76 € ➝ Kod: BOZIC14

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

NICHE PARFEMI - PO ČEMU SU POSEBNI?

28.02.22 475x pročitano

Pojam niche parfemi (fr. niche = niša) obuhvaća specijalne vrste mirisa, koje je teško pronaći u parfumerijama (Zašto? Saznat ćete uskoro). Za ove luksuzne kapljice mirisa morate izdvojiti veću svotu novca, ali pravi ljubitelji parfema znaju da niche parfemi opravdavaju svoju cijenu.

Podijelite

POSEBNOSTI NICHE PARFEMA

- KVALITETA ISPRED DIZAJNA 

Fokus se stavlja na osebujan sastav, a ne na dizajn bočice, stoga su bočice pomalo bezlične i dosadnjikve. Olfaktorni podražaj je važniji od vizualnog.

- SPECIFIČNI SASTOJCI

Nesvakidašnji i pomno izabrani sastojci, koji su ujedno i kvalitetniji od sastojaka komercijalnih mirisa, ono su što ih prodaje. Kod proizvodnje nekih parfema sastojci se mjere, miješaju i filtriraju isključivo ručno.

- LIMITIRANA distribucija

Za razliku od dizajnerskih  parfema, koji se masovno proizvode, niche parfemi dostupni su u limitiranom broju.

- EKSKLUZIVNO TRŽIŠTE 

Niche parfeme ne možete kupiti u svakoj parfumeriji, jer niche parfemske kuće imaju selektivan pristup distribuciji proizvoda. Biraju tržište na kojem žele biti dostupni.  Ekskluzivost za odabrane ljude.

- ORIGINALNOST

Sve niche parfumske kuće imaju osobu zaslužnu za odabir mirisa kako bi sačuvali svoju originalnost i bili dosljedni.

- UŽI KRUG KUPACA - IZRAŽAVANJE OSOBNOSTI

Idealni su za sve koji vole biti prepoznati po određenom parfemu i vjerojatnost da ćete biti u blizini osobe koja ima isti miris poput vas je vrlo mala. Niche parfemi odražavaju vašu osobnost, jer ćete moći odabrati sastojke koji vam najviše odgovaraju.


Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Ideje za poklone za nju i njega - Luksuzniji poklon setovi
Shopping

Ideje za poklone za nju i njega - Luksuzniji poklon setovi

Ponestaje ti ideja, a i vremena za kupovinu božićnih poklona? Važno je da kupiš kvalitetan poklon, jer trebaš ostaviti dobar dojam? Bilo da je riječ o šefici, kolegi s posla, najboljoj prijateljici, partneru, dečkovim roditeljima, bratu svoje djevojke, kojemu baš i nisi drag... nakon ovog članka dobit ćeš inspiraciju što im pokloniti i pritom zavrijediti njihovo poštovanje i osvojiti njihova srca.

Pročitajte više
Povoljni pokloni za cijelu obitelj
Shopping

Povoljni pokloni za cijelu obitelj

Obitelj je najljepši poklon kojeg svatko može imati. Ne kaže se uzalud da kad imaš obitelj imaš sve! Sreća nije u poklonima. Sreća je u zajedništvu i ljubavi. Pokloni su tu samo da, na još jedan način, pokažemo članovima naše obitelji da ih volimo i da mislimo na njima. Što pokloniti mami, tatu, bratu, sestri, djetetu, nećaku, svekrvi ..., a da pri tome ne potrošite puno novaca. Donosimo vam opcije za povoljne poklone.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava