❤️ Šaljemo ljubav!
- 20 % iznad 79 €/595,23 HRK ➜ kod: SRCE20
- 10 % iznad 39 €/293,85 HRK ➜ kod: SRCE10

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

NICHE PARFEMI - PO ČEMU SU POSEBNI?

28.02.22 850x pročitano

Pojam niche parfemi (fr. niche = niša) obuhvaća specijalne vrste mirisa, koje je teško pronaći u parfumerijama (Zašto? Saznat ćete uskoro). Za ove luksuzne kapljice mirisa morate izdvojiti veću svotu novca, ali pravi ljubitelji parfema znaju da niche parfemi opravdavaju svoju cijenu.

Podijelite

POSEBNOSTI NICHE PARFEMA

- KVALITETA ISPRED DIZAJNA 

Fokus se stavlja na osebujan sastav, a ne na dizajn bočice, stoga su bočice pomalo bezlične i dosadnjikve. Olfaktorni podražaj je važniji od vizualnog.

- SPECIFIČNI SASTOJCI

Nesvakidašnji i pomno izabrani sastojci, koji su ujedno i kvalitetniji od sastojaka komercijalnih mirisa, ono su što ih prodaje. Kod proizvodnje nekih parfema sastojci se mjere, miješaju i filtriraju isključivo ručno.

- LIMITIRANA distribucija

Za razliku od dizajnerskih  parfema, koji se masovno proizvode, niche parfemi dostupni su u limitiranom broju.

- EKSKLUZIVNO TRŽIŠTE 

Niche parfeme ne možete kupiti u svakoj parfumeriji, jer niche parfemske kuće imaju selektivan pristup distribuciji proizvoda. Biraju tržište na kojem žele biti dostupni.  Ekskluzivost za odabrane ljude.

- ORIGINALNOST

Sve niche parfumske kuće imaju osobu zaslužnu za odabir mirisa kako bi sačuvali svoju originalnost i bili dosljedni.

- UŽI KRUG KUPACA - IZRAŽAVANJE OSOBNOSTI

Idealni su za sve koji vole biti prepoznati po određenom parfemu i vjerojatnost da ćete biti u blizini osobe koja ima isti miris poput vas je vrlo mala. Niche parfemi odražavaju vašu osobnost, jer ćete moći odabrati sastojke koji vam najviše odgovaraju.


Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Zimska hidratacija lica maskama za lice u maramici
Savjeti za ljepotu

Zimska hidratacija lica maskama za lice u maramici

Svakom licu je potrebna hidratacija tijekom cijele godine. Poznato je da su maske za lice učinkovit način intenzivnog i brzog hidratiziranja lica. Posljednjih nekoliko godina maske za lice u maramici(!) su preplavile tržište. Zašto biste ih trebali koristiti (osobito u zimski mjesecima), koje to blagotvoren učinke donose te koje su najbolje, saznajte u nastavku.

Pročitajte više
TOP 5 trendova ljepote za 2023.
Savjeti za ljepotu

TOP 5 trendova ljepote za 2023.

Nova godina označava novi početak. Svaka nova godina donosi nove trendove, a koji nas to beauty trendovi očekuju idućih 12 mjeseci, pročitajte u nastavku.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava