Lijepa.hr

★ VIP 15 % popust ★ iznad 390 kn. > Kod: VIKEND

VALENTINOVSKI POKLONI ZA SVAKI DŽEP

4 2

U veljači sve miriše na ljubav, zato smo se i na Lijepoj prepustili šarmu Valentinova, koje obilježavamo cijeli mjesec. Kako bismo Amoru olakšali posao, pripremili smo čitavu hrpu ideja za darivanje vaših najvoljenijih.

Svi ćemo se složiti da kupovina poklona nije uvijek laka, osobito kada želimo nekoga impresionirati. Što ako ta osoba ne voli parfeme ili ih jednostavno ima previše? Što pokloniti boljoj polovici, a da nije parfem?

Donosimo vam nekoliko ideja za poklone, koje će uvijek proći, bilo da kupujete za nadolazeće Valentinovo, rođendan ili bez nekog posebnog razloga. Univerzalni pokloni za sve koje volite.


Ako želite iznenaditi svoju bolju polovicu za Valentinovo, ali ipak ne želite potrošiti puno novca, pronašli smo neke sjajne ideje za darove.


Na Lijepa.hr možete pronaći veliki izbor poklon setova za nju i njega. U cjenovnom rangu od 100 kn do 250 kn možete pronaći prekrasne mirisne setove, kozmetiku za kosu, lice, tijelo i razne šminke.


Super poklon setovi mirisa kriju se u cjenovnom rangu do 400 kn. Provjerite krije li se među njima njezin ili njegov omiljeni miris.


Ako ste vi i vaša bolja polovica navikli darivati ​​luksuzne darove za Valentinovo, a blagdan vam je jako važan, pogledajte naš izbor poklona iznad 400 kn.

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.