Lijepa.hr

★ VIP 15 % popust ★ iznad 390 kn. > Kod: VIKEND

Pokloni za bolje polovice

30 1

Bliži se dan kad slavimo ljubav. Dan koji želimo provesti sa svojom boljom polovicom i pokazati joj da je upravo ona "ta" slagalica koja je nedostajala u našem životu kako bi on bio potpun. Beskonačnu i neopisivu ljubav, koju gajite prema toj posebnoj osobi možete pokazati na puno načina, a Valentinovo je savršen dan da napravite dodatan korak za učvršćivanje vaše ljubavi.

Na našem web shopu možete pronaći pregršt proizvoda (parfema, kozmetike, poklon setova...), koje možete pokloniti vašoj boljoj polovici, ali mi ćemo vam dati prijedloge kako određene poklone možete iskoristiti za obostrano uživanje.ROMANTIČNA VEČER(A) U DVOJE UZ SVIJEĆE

Htjeli mi to priznati ili ne, ali ljubav ide kroz želudac. Pa zašto onda ne iskoristiti tu "slabost" naše voljene osobe i ne prirediti joj (odnosno oboma) prefinu večeru i "podići" tu hranu na romantičnu razinu s mirisnim svijećama. One, ne samo da će dati predivan miris prostoriji, nego će i dati onaj željeni, romantični ugođaj. Preporučujemo WoodWick mirisne svijeće, koje, dok gore, stvaraju zvuk pucketanja drva u kaminu. Nije li to romantično?


OPUŠTAJUĆA KUPKA

Valentinovo pada na ponedjeljak. Nije idealan dan za slavljenje ljubavi, ali ga iskoristite najbolje što možete. Ostanite doma i preipremite toplu kupku za  svoju bolju polovicu i sebe. Opustite se uz čašu vrhunskog vina i ugodan razgovor. 

Kupku obogatite kuglom za kupanje, koja će vodi dati predivnu boju, ali i miris.


Ne zaboravite:

„JEDNOSTAVNO „VOLIM TE“ ZNAČI VIŠE OD NOVACA.“

– FRANK SINATRA

 ❤️Svima vam želimo predivno i romantično Valentinovo. ❤️

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.