Lijepa.hr

★ VIP 15 % popust ★ iznad 390 kn. > Kod: VIKEND

MAKEUP TRENDOVI ZA 2022.

23 1

Nova godina, novi makeup trendovi. Recimo samo da će 2022. biti miks modernih i "recikliranih" trendova. Koji nas to trendovi očekuju u makeup svijetu, saznajte u nastavku.

2022. GODINA ĆE BITI U ZNAKU ISTICANJA

Posljednje 2 godine, zbog pandemije smo toliko vremena proveli kod kuće, da je došlo vrijeme kad će se ljudi htjeli "glasno" šminkati - upečatljivo, odvažno, hrabro. 2022. donosi sjaj, boje i samoizražavanje nekonvencionalnim dodacima. 
2022. ĆE BITI GLASNA!

SJAJNE USNE

Sjajne, sočne usne zavladate će ove godine. Sjajila se odlično sažu s jače naglašenim očima i sjajila će u 2022. biti jedina "prirodna i nježnija" protuteža kričavim i "vrištećim" makeup trendovima, koja vam donosimo u nastavku.

SAVJET 1: Kako bi vam usne izgledale ljepše, redovito radite piling usana i njegujte ih balzamima
SAVJET 2: Ako želite postići puniji izgled usana, koristite sjajila s plump efektom.


TAMNA OLOVKA ZA USNE I SVIJETLI RUŽ

Trend nude ruža za usne kojeg "uokviruje" tamna (najčešće smeđa) olovka za usne, vraća nas u 90-te. Mnogi će prigrliti povratak 90-ih, jer je ovo jedan od načina kako postići da usne izgledaju veće ili punije, a znamo da su pune usne "u modi" unazad nekoliko godina. Velika prednost ovog trenda je njegova jednostavnost izrade i efektnost koju daje. Sve što vam je potrebno su dva makeup proizvoda, koja zasigurno imate u svojoj makeup ladici ili kozmetičkoj torbici. Tamnom olovkom ocrtati konturu usana, a središte usana popuniti nude ružem za usne. Voilà!


"GLASNE" BOJE

Makeup 2022. godine je - hrabar i šaren! Vraća se moda 90-ih, ali vraća se i moda 80-ih odnosno šarena sjenila. Vrijeme za igranje šarenim paletama boja, koja će dati našim očima novi pogled na tmurnu stvarnost. Bojama protiv sivila! 
Intenzivna žuta, pink roza, kaki i terakora, samo su neke od boja koje će vladati modnim pistama i ulicama gradova u ovoj godini. Izaberite svoju neobičnu kombinaciju i napravite odvažni obojeni smokey eye, jer klasični smokey eye je so last season


3D MAKEUP DODACI

Ako je vaša mašta, kad je u pitanju makeup, neograničena i volite izlaziti izvan granica konvencionalnog makeup-a, dobro došli u 2022. Umjetnički makeup look-ovi nisu više rezervirani samo za Instagram i ostale društvene mreže. 2022. godina je godina korištenje 3D dodataka u obliku naljepnica, privremenih tetovaža kristala i dijamanata. Takve dodatke možete staviti na kapke, obraze ili usne. 


Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.