Lijepa.hr 
Summer Pink Friday

15 % popusta iznad 350 kn ➝ Kod: PINK15 

Dvanaest mirisnih mjeseci 2022. godine

11 1

Što vas čeka 2022. godine? Kako ćete godinu začiniti da bi bila prilagođena vama? Mirisnim kapljicama vašeg mirisa, naravno! Kako bismo vam olakšali svladavanje prepreka i suočavanje s izazovima, pripremili smo za vas mirisnu pratnju svih 12 mjeseci.


SIJEČANJ

je najmlađi mjesec u godini i vrijeme za nove početke pa započnimo hrabro, sa svježom energijom koja će nam dati zalet za sve obveze i izazove koji su pred nama. Siječanjski mirisi svojom svježinom trebali bi razbiti ustaljenu rutinu.


VELJAČA

je mjesec zaljubljenih i početak kineske nove godine, koju će ovaj put obilježiti vol. Sve se vrti oko odnosa, bili oni prijateljski ili ljubavni. Kad želimo nekome reći koliko nam znači, miris je izvrstan izbor.


OŽUJAK

je već obilježen proljećem, a ujedno i mjesecom kada žene imaju svoj dan. Mame, supruge, prijateljice, suradnice - sve one žene koje vam puno znače zaslužuju miris koji će uzdignuti sve dobro što se u njima krije.


TRAVANJ

je hirovito vrijeme, a puno puta smo i mi. Jednom smo za vruće, drugi put za hladno. Nekad želimo hodati utvrđenim stazama, a nekad preskakati stepenice. Usudi se isprobati nešto novo, čak i u mirisima.


Svibanj 

je prema našoj povijesti i tradiciji mjesec mladih. U ovo doba godine slavimo mladost i ponovno budimo dijete u sebi. Osvrnemo se na put kojim smo prošli i sjetimo se bezvremenskih klasika čak i među popularnim mirisima.

 


Lipanj 

već miriše na ljeto i bezbrižne dane kada je vrijeme za romantične šetnje u dvoje i uživanje u prirodi. Probude se najljepše emocije i (naš) svijet miriše na ljubav.


Srpanj 

je rezerviran za ljetne romanse uz more, za topli vjetar u kosi, sol na koži i pijesak među prstima. Ošamućeni smo laganim, svježim, ljetnim mirisima koji u nama bude najljepše uspomene.


Kolovoz 

je vruć mjesec. Budući da su dani dugi, a noći tople, iskorištavamo svaki vikend za bijeg u nepoznato. Ako ništa drugo, s nekoliko kapi mirisa, koji nas odmah odvede u novi svijet.


Rujan 

nas vraća u realnost. Nalazimo se u stisci rutine i često nam je teško. Bit će lakše započeti dan s dozom vašeg omiljenog parfema, koji svojom čarobnom formulom budi sva osjetila.


Listopad 

je rezerviran za bundeve i tikve, ali posebno za ples s vješticama. Privlače nas noći pune čarolije i uzbuđuju nas tajanstvene moći koje (možda) vrebaju u nama. Što se sve krije u novoj bočici parfema?


Studeni 

je mračan mjesec kada puno vremena provodimo u toplom zaklonu kuće. Dobra knjiga može nas odvesti u zimsku bajku 1001 noći, a bočica parfema postaje Aladinova svjetiljka iz koje bježi naš omiljeni duh.


Prosinac   

je zadnja stranica u knjizi godine. Krije puno lijepog, dobrog, mirisnog. Vrijeme je slatkih izgleda i ispunjenja skrivenih želja. A ponekad je prestižna bočica parfema nešto za čim dugo čeznemo.

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.