SAVJETI KAKO KUPOVATI NA BLACK FRIDAY NA LIJEPA.HR

15 11

Svi nestrpljivo čekamo onaj petak u godini kada cijene brutalno padaju. Black Friday je iza ugla i vrijeme je da "naoštrite" svoje novčanike i prste (za online kupovinu).  U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako kupovati na Lijepa.hr s ciljem da ugrabite što veće popuste, odnosno da kupiti što više za što manje.

BLACK FRIDAY: 26.11.2021.

BLACK FRIDAY KOD NAS TRAJE TJEDAN DANA

Zadnji petak u studenom, sad već tradicionalno, su veliki popusti u gotovo svim trgovinama (online i uživo), tako da kupci zapravo moraju izabrati u kojim trgovinama će obaviti šoping taj dan. Kako bismo vama - svojim kupcima omogućili da stignete obaviti Black Friday kupovinu na Lijepa.hr i kako u moru drugih Black Friday popusta ne biste propustili popuste koje smo vam mi priredili, Black Friday kod nas traje više dana.

PRIPREMITE POPIS ZA KUPOVINU UNAPRIJED

Ponuda je OGRANIČENA, kako vemenski, tako i zalihama. Nerijetko se dogodi da proizvoda, koji je vrlo popularan i znatno snižen, nema već nekoliko sati nakon početka akcije. Naša prednost, kao online trgovine je ta što imamo ogromno skladište i naše zalihe su velike, što nažalost ne možemo reći za našu poslovnicu, gdje su zalihe ograničene. ALI nastojimo i u poslovnici "podebljati" zalihu onih proizvoda za koje znamo da će "planuti" čim Black Friday popusti krenu. 

PRATITE OBJAVE NA NAŠIM DRUŠTVENIM MREŽAMA

Na našim društvenim mrežama i u newsletteru redovito objavljujemo aktualne akcije i najzanimljivije ponude.
Zapratite nas i uvijek budite u toku s najpovoljnijim cijenama. 

POSLIJE BLACK FRIDAY-JA
SLIJEDI CYBER MONDAY

Ako ne uspijete obaviti šoping na Lijepa.hr za vrijeme Black Friday week-a, ne očajavajte, jer i u ponedjeljak iza Black Friday-ja slijede veliki popusti. Cyber Monday popusti su zadnja prilika za ugrabiti povoljno omiljene proizvode, prije božićnog ludila.

Sad vam samo preostaje pričekati zadnji tjedan 11. mjeseca, kako biste vidjeli što smo vam sve pripremili.
P.S. Bit će popusta na cjelokupnu narudžbu (hint: što više kupuješ, više štediš) i veeeelikih popusta na pojedinačne proizvode.
 

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.