ZANIMA VAS KAKO PRI KUPOVINI KOZMETIKE UŠTEDJETI ČAK DO 700 KN?

20 8

Košarica kozmetike za cijelu obitelj u prosjeku iznosi 1500 kn mjesečno. Posve je druga priča ako ste ljubitelj ili ljubiteljica kozmetike. U tom slučaju, samo za sebe na mjesečnoj razini, sigurno potrošite minimalno 1500 kn za kupovinu šminke, mirisa, proizvoda za kosu i njegu tijela. U nastavku smo za vas pripremili savjete kako možete uštedjeti čak do 700 kn (ili do 50 %) pri kupnji kozmetike!


KUPUJTE ONLINE!

Kupovne navike polako se mijenjaju i sve se više ljudi odlučuje za kupovinu putem interneta. Naravno, online kupnja ima brojne prednosti, kojih (još) nismo dovoljno svjesni, stoga pogledajmo 3 glavne prednosti online kupovine:

1. Kupnju možemo obaviti iz udobnosti svog doma, a paket stiže na naš prag za dan ili dva. Ako ste zabrinuti zbog troškova dostave, za vas imamo odličnu vijest! Kad pređete određeni iznos kupovine, DOSTAVA je često BESPLATNA!

2. U miru i pažljivo možemo pregledati popis proizvoda koje imamo u košarici za kupnju i po potrebi ga nadopuniti ili skratiti kako bismo kupili isključivo proizvode koji su nam zaista potrebni, čime ćemo izbjeći NEPOTREBNO TROŠENJE NOVCA.

3. Cijene na internetu su puno POVOLJNIJE nego u fizičkim trgovinama.

Pogledajmo primjer naše internetske trgovine Lijepa.hr i otkrijmo tajnu zašto su cijene na Lijepa.hr puno povoljnije nego u fizičkim trgovinama:

Lijepa.hr web shop NIJE fizička trgovina i posljedično NEMA troškove najma. Ima MANJE zaposlenika i nema troškove ​​za plaće prodavačica, savjetnica itd. Fiksni su troškovi stoga puno niži nego u drugim fizičkim trgovinama. NE moramo kupovati velike zalihe proizvoda - što znači da nemamo "mrtvog kapitala". NEMAMO posrednika, koji uzimaju određeni postotak pa cijena pojedinih proizvoda može biti puno niža nego u fizičkoj trgovini.

Nadamo se da smo objašnjenjem kako je moguće da imamo tako niske cijene, odagnali sve vaše sumnje, ako ste ih imali.


USPOREDITE CIJENE!

Vjerojatno ste već primijetili da u jednoj fizičkoj trgovini cijena istih proizvoda može biti veća nego u drugoj. U 95% slučajeva cijena proizvoda na Lijepa.hr znatno je jeftinija nego u fizičkim trgovinama; do 50% (a ponekad i više!) povoljnija! U nastavku ćemo vam predstaviti nekoliko proizvoda, koji imaju nevjerojatno pristupačnu cijenu, ali naravno možete pronaći još puno toga na Lijepa.hr.

* Gornja cijena proizvoda je cijena koju možete pronaći u fizičkim trgovinama. Cijena ispod je naša, najpovoljnija cijena!KUPUJTE PAŽLJIVO I STVARAJTE ZALIHE!

Često se dogodi da nam ponestane zaliha određenog proizvoda, npr. zubne paste i naravno da moramo žuriti u trgovinu da je ponovno kupimo. Ali... ne izlazimo iz trgovine samo s jednom pastom za zube jer se sjetimo da će nam uskoro ponestati gela za tuširanje, zubnog konca, riže, špageta... a na blagajni se možemo počastiti još jednom čokoladicom.

Priznajte da vam se to dogodilo bezbroj puta! Zato zapamtite, kupujte pažljivo i napravite zalihu proizvoda, kada ih pronađete po dobroj cijeni. Jednom mjesečno pripremite popis svih kozmetičkih proizvoda, koji će vam biti potrebni, a ako možete pronaći proizvode po izuzetno povoljnoj cijeni, možete ih kupiti i zalihu istih.


PRATITE AKCIJE (NA LIJEPA.HR)!

Da, čak i praćenjem akcija možemo uštedjeti ogromnu količinu novca. Na Lijepa.hr stalno imamo iznimno povoljne cijene, kao i izvrsne akcije za određene proizvode, cijelu liniju određenog brenda i najvažnije, kodove za popust na cijelu narudžbu. Ako želite biti obaviješteni o svim gore navedenim promocijama i novostima iz svijeta mirisa i kozmetike, možete se lako i brzo pretplatiti na naš newsletter.ZAŠTO IZABRATI LIJEPA.HR?

Zato što podržavate hrvatsku tvrtku, imamo 100% ORIGINALNE proizvode, NAJBOLJE CIJENE na tržištu, posebne ponude, brzu i pouzdanu dostavu, najbolju korisničku podršku u slučaju bilo kakvih poteškoća i još puno toga!

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.