🍂Zgrabite svoj popust na Lijepa.hr!🍂
15 % iznad 390 kn. Kod: JESEN15
Besplatna dostava iznad 200 kn. Kod: JESEN 

LIPANJ, MJESEC PONOSA

30 6

Mjesec lipanj - poznat kao i mjesec ponosa (Pride Month) - posvećen je prihvaćanju, jednakosti te proslavi i podizanju svijesti o problemima koji utječu na LGBTQ + populaciju. Također poziva ljude da se sjete koliko je homofobija bila štetna (i još uvijek može biti).

Ponos je u tome, da ste ponosni na ono što jeste bez obzira na to koga volite.

Simbol mjeseca je duga – njene boje simboliziraju raznolikost populacije i "spektar" ljudske seksualnosti i spola. Svaka boja zastave ponosa ima različito značenje i svaka boja predstavlja važnu vrednotu zajednice.

Mirisi su danas sastavni dio života mnogih ljudi, jer se mnogi njima izražavaju (ili zavode). Zato smo mi - Lijepa.hr cure - odabrale 6 mirisa koji simboliziraju 6 duginih boja - zastave ponosa.

 


 

 

Crvena boja u zastavi u mnogim kulturama predstavlja život i strast.

I parfemska voda Giorgio Armani Sì Passione oslikava strast i ljubav i privlači samopouzdane ljude koji točno znaju što žele!

 

 

Narančasta predstavlja oporavak kroz zabavu i slavlje, koje su zapravo ljekovite aktivnosti.

Gdje drugdje uživamo više nego ljeti na vrućem suncu. Majstorski sastavljena kompozicija mirisa Giorgio Armani Sun di Gioia poziva nas da se prepustimo ljetnoj zabavi i uživamo u ovoj harmoničnoj mješavini prirodnih sastojaka.

 

 

Žuta djeluje kao sjajno i svijetlo središte zastave. Potiče na nove ideje, a istodobno je simbol samopouzdanja i neovisnosti.

Upravo to je miris Yves Saint Laurent Libre. Na jeziku ljubavi, francuskom, libre znači sloboda, tako da je miris posvećen svim snažnim, samodostatnim i neovisnim ljudima!

 

 

U prirodi ima puno zelenog - priroda je ljekovito mjesto, a zeleno je povezano s blagostanjem i rastom.

Roberto Cavalli Gemma di Paradiso je miris nadahnut atmosferom amazonske prašume koja leži u blizini rudnika smaragda. Dizajniran je za senzualne ljude koji se vole opustiti u sjeni palminog lišća.

 

 

Plava boja simbolizira smirenost, jer je poznata kao opuštajuća boja koja smiruje tijelo i um.

Toaletna voda Dolce & Gabbana Light Blue odmah će vas odvesti na tihe i široke sicilijanske plaže, pune svježeg vjetrića te plavog neba i mora. Unatarnji mir i spokoj u trenu će se nastaniti u Vama.

 

Posljednja boja, ljubičasta, predstavlja dušu.

Ljubičasta se često prepoznaje kao kraljevska boja koja sama po sebi znači ponos i povezuje nas s duhovnim svijetom.

Čak i naš poslednji izbor, Giorgio Armani My Way poziva nas da istražimo sve širine svijeta, izvan horizonta i čak šire, istovremeno podsjećajući nas da ostanemo vjerni sebi, ponosno i samouvjereno stojimo iza svojih riječi i radimo stvari na svoj način – na My Way.

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.