🌸 20 % iznad 75 €/565,09 HRK ➔ Kod: PROLJECE20 
🌸 10 % iznad 35 €/263,71 HRK ➔ Kod: PROLJECE10

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Shopping

Jesu li proizvodi na Lijepa.hr stvarno ORIGINALNI?

04.06.21 5277x pročitano

Pitate se zašto su cijene kozmetike i mirisa u internetskim trgovinama tako niske u usporedbi s cijenama u fizičkim trgovinama? Pitate se nudimo li vam doista originalne proizvode? Pojasnit ćemo vam kako je moguće da ORIGINALNE PROIZVODE prodajemo po NIŽIM CIJENAMA.

Podijelite Pitate se zašto su cijene kozmetike i mirisa u internetskim trgovinama tako niske u usporedbi s cijenama u fizičkim trgovinama? Pitate se nudi li vam Lijepa.hr doista originalne proizvode, kako što tvrdimo i na što se uvijek pozivamo?

DA, SVI PROIZVODI NA LIJEPA.HR WEB SHOP-U I U POSLOVNICI SU ORIGINALNI!

Zaljubljenici u parfeme, ali čak i oni koji to nisu, ali koriste neki parfem duže vremena, mogu lako prepoznati neoriginalan parfem. Isto vrijedi i za ostale kozmetičke proizvode, gdje neoriginalni proizvodi imaju drugačiju ambalažu, miris, konzistenciju, boju i sl. u odnosu na originalne proizvode. Kako prepoznati neoriginalan parfem pokazali smo vam OVDJE.

Veliki broj naših kupaca, onih stalnih i onih novih, potvrđuju kvalitetu naših proizvoda. Zadovoljstvo kupca naš je cilj broj jedan!

Pojasnit ćemo vam kako je moguće da ORIGINALNE PROIZVODE prodajemo po NIŽIM CIJENAMA.


ZAŠTO SU CIJENE TAKO NISKE?

Lijepa.hr web shop NIJE fizička trgovina i posljedično NEMA troškove najma. Ima MANJE zaposlenika i nema troškove ​​za plaće prodavačica, savjetnica itd. Fiksni su troškovi stoga puno niži nego u drugim fizičkim trgovinama. NE moramo kupovati velike zalihe proizvoda - što znači da nemamo "mrtvog kapitala". NEMAMO posrednika, koji uzimaju određeni postotak pa cijena pojedinih proizvoda može biti puno niža nego u fizičkoj trgovini.
Nadamo se da smo objašnjenjem kako je moguće da imamo tako niske cijene, odagnali sve vaše sumnje, ako ste ih imali.


Upravo zbog većih troškova (najam prostora, zaposlenici itd.), cijene proizvoda u našoj poslovnici mogu biti neznatno više od onih u web shopu, ali se uvijek trudimo uskladiti cijene da budu što sličnije, ako ne i iste. Tako da i u našoj poslovnici možete kupiti povoljnije proizvode nego u drugim parfumerijama i drogerijama.

Više o poslovnici pročitajte OVDJE.

CIJENE NAJVIŠE VARIRAJU KOD PARFEMA, SKUPLJIH RUŽEVA, SUHIH ŠAMPONA, ULJA ZA KOSU...

Primjerice, Batiste suhi šamponi (koji su spas za neopranu kosu, kada je najpotrebnije), u fizičkoj trgovini koštaju oko 35 kn, dok je na Lijepa.hr web shop-u njihova cijena oko 25 kn (ovisno koji odaberete).

Teško da ćete pronaći računicu u kojoj bi njihova kupnja u fizičkoj trgovini, bila isplativija nego kupnja kod nas. Savjetujemo vam, da kada na našem web shop-u uočite odličnu akciju (a imamo ih svakodnevno), odnosno nisku cijenu proizvoda, kupite više komada, napravite zalihu i uštedite.

Dodajemo link do Batiste suhih šampona, da se i sami uvjerite.

A da ne spominjemo činjenicu, kako je velika razlika u cijeni kod parfema poznatih brendova (kod nas znaju imati 200 - 300 kuna nižu cijenu).

Nemojte preplatiti parfeme u drugim parfumerijama, nego ih i radije naručite s Lijepa.hr. Uštedite novac i vrijeme, jer web shop je ništa drugo nego trgovina po mjeri kupca - dostupna uvijek i svugdje.


NAŠE ZAPOSLENICE

Zaposlenice Lijepa.hr web shop-a izuzetno su ljubazne, uvijek su vam na raspolaganju. Uvijek nam možete postaviti pitanja, zamoliti nam se za pomoć (i u vezi naručivanja i narudžbe te u vezi samih proizvoda) i obratiti nam se u slučaju problema. 

Mi smo kao mala obitelj. Družimo se i izvan radnog vremena, dijelimo ljubav prema prirodi, putovanjima i životinjama. Imamo slične interese i međusobno se podržavamo. Ugodno i pozitivno okruženje nastojimo prenijeti i u naš odnos prema vama - kupcima, jer s vama činimo veliku obitelj. 

Lijepa.hr tim upoznajte OVDJE.

KOMUNIKACIJA S NAMA

Za sva vaša pitanja stojimo vam na raspolaganju: 

WEB SHOP:
e-mail: info@lijepa.hr 
telefon: 01 775 72 04 (PON - PET; 8:00 - 15:00)

POSLOVNICA:
e-mail: shop@lijepa.hr
telefon: 01 65 39 233 (PON - NED; 9:00 - 21:00)

DRUŠTVENE MREŽE:
Facebook, Instagram, Tik-Tok
Javite nam se porukom ili ostavite komentar.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Noviteti proljetnih parfema
Svijet mirisa

Noviteti proljetnih parfema

Prva asocijacija na proljeće je buđenje prirode. Prva asocijacija na proljetne parfeme je cvijeće - buketi najmirisnijeg cvijeća koje nas mazi dok nam se srce smije, jer priroda poprima najšarenije boje. Zaljubite se u cvjetne, voćne, gurmanske i zelene mirise te u njihove kombinacije. Donosimo vam pregled najboljih proljetnih parfema, koji su na tržištu tek nekoliko godina, ali ih volimo nositi čim sunce proviri kroz oblake.

Pročitajte više
Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene
Svijet mirisa

Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene

Proljeće je pred vratima, stoga je krajnje vrijeme da se proljetni parfemi probude iz zimskog sna. Vrijeme je da počnete mirisati vedro i svježe poput rascvjetanog proljetnog cvijeća! U nastavku vam otkrivamo koji će se to mirisi nositi ovog proljeća.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava