🌸 20 % iznad 75 €/565,09 HRK ➔ Kod: PROLJECE20 
🌸 10 % iznad 35 €/263,71 HRK ➔ Kod: PROLJECE10

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Savjeti za ljepotu

L’Oréal Professionnel Steampod 3.0

10.05.21 13933x pročitano

Svako desetljeće postavlja nove trendove kada su frizure u pitanju, a već dugi niz godina najpopularniji trend je duga, zdrava i sjajna kosa. Preduvjet za njegovanu kosu je pravilna njega s naglaskom na kvalitetnim proizvodima. To već svi znamo. Ali kako do savršene frizure? Postoji li stiliziranje kose bez oštećenja? Postoji! Predstavljamo vam ...

PodijeliteOvdje je najnoviji profesionalni uređaj koji omogućava brzo ravnanje ili kovrčanje kose u udobnosti doma: L’Oréal Professionnel Steampod 3.0.  


SteamPod 3.0 pegla za kosu

Lansiran 2012., ubrzo je postao "must-have" visoko tehnološki uređaj za stiliziranje kose za ovisnice o ljepoti. Inovativnom i patentiranom tehnologijom koristeći kombinaciju snage topline i pare za ravnanje kose. Svaka žena koja teško kontrolira svoju kosu ili koja želi promijeniti svoj izgled iz ravne u valovitu i obrnuto, zna koje je rješenje: uređaji za stiliziranje toplinom. No s njima dolazi dilema: što bolji rezultat želite dobiti, više štete nanosite kosi. Sa svojom jedinstvenom tehnologijom, preko 30 patenata i odabranom linijom proizvoda koji se aktiviraju parom, SteamPod ostvaruje savršen balans između izvedbe i njege kako bi pretvorio nemoguće u moguće: ravnanje kose bez problema! 
Vaša je kosa nakon korištenja Steampoda svilenkasto glatka, sjajna i mekana. 

Steampod 3.0 je savršen uređaj, jer svi želimo imati lijepu, sjajnu i zdravu kosu, a što je nabitnije stilizirati frizuru u udobnosti svog doma za svega nekoliko minuta. Steampod 3.0 okretan je, vrlo lagan i ima tanak dizajn. Spremnik za vodu u potpunosti je integriran u ručku pegle. Kompaktniji dizajn čini ga jednostavnijim za putovanja.  


GDJE KUPITI STEAMPOD 3.0?

Dostupan je u našoj poslovnici Lijepa.hr u Zagrebu (POINT shopping centar) Rudeška cesta 169a.

„Rezerviraj svoj SteamPod i kupi ga u našoj poslovnici!“


KAKO KORISTITI STEAMPOD 3.0?

  • Koristite demineraliziranu vodu i ulijte vodu u spremnik.
  • Nakon toga potrebno je izabrati temperaturu u skladu s tipom kose. Steampod nudi bolje rezultate ravnanja i disciplinu kose pri 50° nižoj temperaturi nego prosječni styling uređaj.
  • Za najbolji rezultat ravnajte svoju kosu po tanjim sekcijama. Stavite pramen kose po sredini pločica pazeći pritom da su oznake strelica na aparatu pozicionirane prema dolje. Povlačite uređaj polako za što bolji rezultat prema vrhovima. Na taj način trebate samo jednom proći svaku sekciju!

Preporučamo uporabu pegle s ostalim SteamPod proizvodima za njegu koje stilisti preporučuju za pojačavanje njegujućeg učinka:

  • Steampod Krema – aktivira se parom i pogodna je za normalnu do debelu/osjetljivu kosu
  • Steampod Mlijeko – aktivira se parom za tanju kosu
  • Steampod Serum - za zaštitu vrhova za sve tipove kose kao završni dodir nakon korištenja Steampoda.

STEAMPOD 3.0 PRO TIPS
Delphine Courteille, francuska artistica

Kada koristite SteamPod, uvijek usmjerite strelice na pegli prema vrhovima kose.  

Za dodatnu zaštitu i još bolje rezultate, Delphine savjetuje prvo nanošenje SteamPod mlijeka koje se aktivira parom za tanku kosu ili kreme za debelu kosu. Jeste li znali: s integriranim spremnikom za vodu možete izravnati do 192m kose bez ponovnog punjenja!


ZA RAVNU KOSU

Za idealan rezultat ravnajte svoju kosu po sekcijama (što je tanja sekcija, rezultat je precizniji). Uzmite mali segment kose i polako pomičite peglu prema dolje od korijena prema vrhovima. Ovako trebate samo jednom proći svaku sekciju!

 


ZA VALOVITU KOSU

Uvijek podijelite kosu u sekcije i pročešljajte. Za valove prirodnog izgleda, stavite tanki pramen kose između pločica i zamotajte ga oko pegle. Zatim rotirajte peglu dok ju polako vučete prema dolje. Kada ste gotovi, pustite da se valovi ohlade par minuta prije nego ih protresete ili pročešljate. Ovisno o debljini kose, stavite 1-2 kapi SteamPod seruma na svoje prste za definiciju valova i 24h zaštitu od vlage.

 

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Noviteti proljetnih parfema
Svijet mirisa

Noviteti proljetnih parfema

Prva asocijacija na proljeće je buđenje prirode. Prva asocijacija na proljetne parfeme je cvijeće - buketi najmirisnijeg cvijeća koje nas mazi dok nam se srce smije, jer priroda poprima najšarenije boje. Zaljubite se u cvjetne, voćne, gurmanske i zelene mirise te u njihove kombinacije. Donosimo vam pregled najboljih proljetnih parfema, koji su na tržištu tek nekoliko godina, ali ih volimo nositi čim sunce proviri kroz oblake.

Pročitajte više
Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene
Svijet mirisa

Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene

Proljeće je pred vratima, stoga je krajnje vrijeme da se proljetni parfemi probude iz zimskog sna. Vrijeme je da počnete mirisati vedro i svježe poput rascvjetanog proljetnog cvijeća! U nastavku vam otkrivamo koji će se to mirisi nositi ovog proljeća.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava