Lijepa.hr 
Summer Pink Friday

15 % popusta iznad 350 kn ➝ Kod: PINK15 

Valentinovski mirisi za nju i za njega

5 2

Nakon kratke snježne bajke zakoračili smo u mjesec pun slatkih obećanja i blistavih pogleda. U veljači sve miriše na ljubav, zato smo se i na Lijepoj prepustili šarmu Valentinova, koje obilježavamo cijeli mjesec.

Kako bismo Amoru olakšali posao, pripremili smo čitavu hrpu ideja za darivanje vaših najvoljenijih. Kap po kap ne doniramo samo krv, već i ljubav. Kako? Odabirom mirisa za voljenu osobu od koje nam se zavrti u glavi i zbog koje izgubimo tlo pod nogama. Odaberite savršen par mirisi za vašu bolju polovicu i vas, kako bi kemija između dobila novu dimenziju.

Za nju

Yves Saint Laurent Libre / Parfemska voda

Cvjetni miris, koji se otvara mirisom lavande, a zatim vas vodi u čudesni svijet citrusa, jasmina i vanilije, savršen je za slobodoumne žene. S druge strane, neuhvatljive Amazonke postaju krotke poput mačića, kada ih pravi muškarac »nanjuši«.

 

Za njega

Yves Saint Laurent Y / Toaletna voda

Drveni miris prilagođen je čovjeku koji se ne boji izazova i uvijek je odlučan u postizanju svojih cilja, osobito kada mu je meta srce. Svježina đumbira i bergamota pretvara se u esencije tamjana, mošusa i jantara koji zaista zapanjujuće mirišu.


Za nju

HUGO BOSS Boss The Scent For Her / Parfemska voda

„Tko je ovdje glavni?“, često se pitamo kada vidimo savršen par. Ovim mirisom dilema je još veća, jer voćno-cvjetni miris, koji opija svježinom breskve i frezije te očarava slatkoćom kakaa, podiže ženu iznad oblaka. 

Za njega

HUGO BOSS Boss The Scent / Toaletna voda

Svježina citrusa, koji nas prizemljuje sirovošću kože i drvenih tonova, prilagođena je čovjeku koji želi skrenuti pozornost na sebe i ostaviti nezaboravan dojam na svoju odabranicu. Definitivno karizmatičan miris, koji djeluje kao afrodizijak na žene.


Za nju

Lacoste Pour Femme / Parfemska voda

Bogati cvjetni miris s drvenastim notama poigrava se s muškarcem upravo na onim žicama kojima u pozadini dirigira njegova žena. Ti ćeš biti moj, a ja ću biti tvoja - to je njezina odluka. Za postizanje cilja, dopuštena su sva mirisna sredstva.

Za njega

Lacoste Pour Homme / Toaletna voda

Bergamot i grejp, u kombinaciji s cimetom i kardamom u mirisu sandalovine, cedra i ruma, privlače muškarca nježne duše, ali energične muškosti. Ako pronađu dušu blizanca koji zna svirati njegove žice, borba je gotova.

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.