☀️15 % popust iznad 59/444,54 HRK € > Kod: PRIPREME15
☀️ 5 % popust na SVE > Kod: PRIPREME5
 Uz kupnju 3 Max Factor proizvoda primate BESPLATNU DOSTAVU.

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Dvanaest mirisnih mjeseci

02.01.21 1398x pročitano

Što vas čeka 2021. godine? Kako ćete godinu začiniti da bi bila prilagođena vama? Mirisnim kapljicama vašeg mirisa, naravno! Kako bismo vam olakšali svladavanje prepreka i suočavanje s izazovima, pripremili smo za vas mirisnu pratnju svih 12 mjeseci.

PodijeliteŠto vas čeka 2021. godine? Kako ćete godinu začiniti da bi bila prilagođena vama? Mirisnim kapljicama vašeg mirisa, naravno! Kako bismo vam olakšali svladavanje prepreka i suočavanje s izazovima, pripremili smo za vas mirisnu pratnju svih 12 mjeseci.

SIJEČANJ
je najmlađi mjesec u godini i vrijeme za nove početke pa započnimo hrabro, sa svježom energijom koja će nam dati zalet za sve obveze i izazove koji su pred nama. Siječanjski mirisi svojom svježinom trebali bi razbiti ustaljenu rutinu.


VELJAČA
je mjesec zaljubljenih i početak kineske nove godine, koju će ovaj put obilježiti vol. Sve se vrti oko odnosa, bili oni prijateljski ili ljubavni. Kad želimo nekome reći koliko nam znači, miris je izvrstan izbor.


OŽUJAK
je već obilježen proljećem, a ujedno i mjesecom kada žene imaju svoj dan. Mame, supruge, prijateljice, suradnice - sve one žene koje vam puno znače zaslužuju miris koji će uzdignuti sve dobro što se u njima krije.


TRAVANJ
je hirovito vrijeme, a puno puta smo i mi. Jednom smo za vruće, drugi put za hladno. Nekad želimo hodati utvrđenim stazama, a nekad preskakati stepenice. Usudi se isprobati nešto novo, čak i u mirisima.

 


SVIBANJ
je prema našoj povijesti i tradiciji mjesec mladih. U ovo doba godine slavimo mladost i ponovno budimo dijete u sebi. Osvrnemo se na put kojim smo prošli i sjetimo se bezvremenskih klasika čak i među popularnim mirisima.


LIPANJ
već miriše na ljeto i bezbrižne dane kada je vrijeme za romantične šetnje u dvoje i uživanje u prirodi. Probude se najljepše emocije i (naš) svijet miriše na ljubav.


SRPANJ
je rezerviran za ljetne romanse uz more, za topli vjetar u kosi, sol na koži i pijesak među prstima. Ošamućeni smo laganim, svježim, ljetnim mirisima koji u nama bude najljepše uspomene.


KOLOVOZ
je vruć mjesec. Budući da su dani dugi, a noći tople, iskorištavamo svaki vikend za bijeg u nepoznato. Ako ništa drugo, s nekoliko kapi mirisa, koji nas odmah odvede u novi svijet.


RUJAN
 nas vraća u realnost. Nalazimo se u stisci rutine i često nam je teško. Bit će lakše započeti dan s dozom vašeg omiljenog parfema, koji svojom čarobnom formulom budi sva osjetila.


LISTOPAD
je rezerviran za bundeve i tikve, ali posebno za ples s vješticama. Privlače nas noći pune čarolije i uzbuđuju nas tajanstvene moći koje (možda) vrebaju u nama. Što se sve krije u novoj bočici parfema?


STUDENI
je mračan mjesec kada puno vremena provodimo u toplom zaklonu kuće. Dobra knjiga može nas odvesti u zimsku bajku 1001 noći, a bočica parfema postaje Aladinova svjetiljka iz koje bježi naš omiljeni duh.


PROSINAC
je zadnja stranica u knjizi godine. Krije puno lijepog, dobrog, mirisnog. Vrijeme je slatkih izgleda i ispunjenja skrivenih želja. A ponekad je prestižna bočica parfema nešto za čim dugo čeznemo.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Idete na ljetovanje? Ovo je TOP 5 proizvoda koje trebate ponijeti sa sobom
Shopping

Idete na ljetovanje? Ovo je TOP 5 proizvoda koje trebate ponijeti sa sobom

Vrijeme godišnjih odmora se bliži i polako kupujemo kozmetičke proizvode koje ćemo ponijeti sa sobom na ljetovanje. Prilikom pakiranja treba obratiti pažnju na vremensku prognozu (temperaturu), ekonomičnost pakiranja (osobito ako putujete avionom), a pritom ne zanemariti njegu kože i osnovnu higijenu ("borba" protiv neugodnih mirisa). Obavezno ponesite proizvode, koje vam donosimo u nastavku, i bezbrižan ljetni odmor može početi.

Pročitajte više
5 savjeta za lijepa i meka stopala
Savjeti za ljepotu

5 savjeta za lijepa i meka stopala

Dolaskom toplijih dana sve se laganije odjevamo i sve više brige pridajemo njezi tijela. No što je sa stopalima? Vrijeme je da stopala "izvučemo" iz vunenih čarapa u kojima su proveli zimu i pripremimo ih za japanke i sandale. Pozdravite se sa stvrdnutom kožom, ispucalim petama, žuljevima, nepoželjnim dlačicama pa čak i gljivicama na noktima, u nekoliko koraka.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava