🎅 Najveći Božićni popust

22 % iznad 790 kn/104,85 € ➝ Kod: BOZIC22
18 % iznad 490 kn/65,03 € ➝ Kod: BOZIC18
14 %
iznad 390 kn/51,76 € ➝ Kod: BOZIC14

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

TOP 3 mirisa za svako godišnje doba

11.01.21 2294x pročitano

Svako godišnje doba nosi svoje čari. Ne postoji stroga veza između izbora parfema i godišnjeg doba, ali ćemo vam dati prijedloge onih, koji po svojim notama najbolje pristaju određenom godišnjem dobu.

PodijeliteSvako godišnje doba nosi svoje čari. Vremenske prilike uvelike utječu na naše živote počevši od stila odijevanja, preko provođenja slobodnog vremena pa sve do izbora odgovarajućeg mirisa. Nije svaki miris nosiv na svakoj temperaturi, a kako je promjena temperature karakteristična za prelaske iz jednog u drugo godišnje doba, ona igra veliku ulogu pri izboru primjerenog mirisa.

Ne postoji stroga veza između izbora parfema i godišnjeg doba, ali ćemo vam dati prijedloge onih, koji po svojim notama najbolje pristaju određenom godišnjem dobu.

ZIMA

Tmurno i hladno dva su epiteta koja najbolje opisuju zimu. Kako im se suprotstaviti nego jakim, snažnim notama, koje nadglašavaju sve ono što zima donosi. Orijentalni, drveni, aromatični mirisi uz veliku auru i veliku trajnost, najbolji su izbor.

PROLJEĆE

Priroda se budi, a budimo se i mi. Kako priroda cvjeta i buja, tako se u nama stvara želja da je popratimo svim osjetilima. Cvjetne note, osobito bijelo cvijeće, karakteriziraju proljetne parfeme. Kod muške populacije, proljeće označava povratak slatkastim i nježnijim notama.

LJETO

Visoke temperature ne trpe teške parfeme. Citrusne note su ne samo poželjne nego nužne za preživljavanje toplih dana.

JESEN

Kada se plavo more zamijeni žutim i smeđim lišćem, vrijeme je za promjenu mirisnih nota. Slatkaste note karamele, vanilije i sandalovine polako se šuljaju u naša srca.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Ideje za poklone za nju i njega - Luksuzniji poklon setovi
Shopping

Ideje za poklone za nju i njega - Luksuzniji poklon setovi

Ponestaje ti ideja, a i vremena za kupovinu božićnih poklona? Važno je da kupiš kvalitetan poklon, jer trebaš ostaviti dobar dojam? Bilo da je riječ o šefici, kolegi s posla, najboljoj prijateljici, partneru, dečkovim roditeljima, bratu svoje djevojke, kojemu baš i nisi drag... nakon ovog članka dobit ćeš inspiraciju što im pokloniti i pritom zavrijediti njihovo poštovanje i osvojiti njihova srca.

Pročitajte više
Povoljni pokloni za cijelu obitelj
Shopping

Povoljni pokloni za cijelu obitelj

Obitelj je najljepši poklon kojeg svatko može imati. Ne kaže se uzalud da kad imaš obitelj imaš sve! Sreća nije u poklonima. Sreća je u zajedništvu i ljubavi. Pokloni su tu samo da, na još jedan način, pokažemo članovima naše obitelji da ih volimo i da mislimo na njima. Što pokloniti mami, tatu, bratu, sestri, djetetu, nećaku, svekrvi ..., a da pri tome ne potrošite puno novaca. Donosimo vam opcije za povoljne poklone.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava