Lijepa.hr 
Summer Pink Friday

15 % popusta iznad 350 kn ➝ Kod: PINK15 

TOP 3 mirisa za svako godišnje doba

11 1

Svako godišnje doba nosi svoje čari. Vremenske prilike uvelike utječu na naše živote počevši od stila odijevanja, preko provođenja slobodnog vremena pa sve do izbora odgovarajućeg mirisa. Nije svaki miris nosiv na svakoj temperaturi, a kako je promjena temperature karakteristična za prelaske iz jednog u drugo godišnje doba, ona igra veliku ulogu pri izboru primjerenog mirisa.

Ne postoji stroga veza između izbora parfema i godišnjeg doba, ali ćemo vam dati prijedloge onih, koji po svojim notama najbolje pristaju određenom godišnjem dobu.

ZIMA

Tmurno i hladno dva su epiteta koja najbolje opisuju zimu. Kako im se suprotstaviti nego jakim, snažnim notama, koje nadglašavaju sve ono što zima donosi. Orijentalni, drveni, aromatični mirisi uz veliku auru i veliku trajnost, najbolji su izbor.

PROLJEĆE

Priroda se budi, a budimo se i mi. Kako priroda cvjeta i buja, tako se u nama stvara želja da je popratimo svim osjetilima. Cvjetne note, osobito bijelo cvijeće, karakteriziraju proljetne parfeme. Kod muške populacije, proljeće označava povratak slatkastim i nježnijim notama.

LJETO

Visoke temperature ne trpe teške parfeme. Citrusne note su ne samo poželjne nego nužne za preživljavanje toplih dana.

JESEN

Kada se plavo more zamijeni žutim i smeđim lišćem, vrijeme je za promjenu mirisnih nota. Slatkaste note karamele, vanilije i sandalovine polako se šuljaju u naša srca.

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.