Sređeni i njegovani u svako doba

16 11

LJEPOTA NIJE SLUČAJNOST

Čak i ako je pred nama nesigurno vrijeme, jer će strah pred virusom biti veći nego ikad prije, ne smijemo dopustiti da crne misli pobijede. Naravno, važno je brinuti se za svoje zdravlje, ali ne smijemo zaboraviti ni na svoj izgled. Njegovani i sređeni, osjećat ćemo se bolje i lakše ćemo pobijediti svakodnevne izazove. Ljepota, međutim, kao što znamo, nije slučajnost.

Što nam sve treba, da svaki dan izgledamo savršeno i da naše raspoloženje bude izvrsno?

MIRISI
Jesenski mirisi mogu biti voćni, cvjetni ili egzotični. U njima je zarobljen miris zrelog voća, esencija opojnog cvijeća, slutnja dalekih svjetova. Suština je za sve ista - jesenski mirisi u trenu nam uljepšaju dan i vode nas u neki daleki svijet gdje je sve moguće.

NJEGA TIJELA I KOSE

Jesen je vrijeme istinskog luksuza - obilna opskrba voćem, povrćem i ostalim bogatstvom prirode koji su neophodni za održavanje zdravlja i ljepote. Priuštite sebi ritual ljepote i zdravlja za cijelo tijelo.

ČISTE RUKE
Prvi korak u ritualu ljepote za naše ruke je svakako čišćenje. Voda + nježni proizvod za čišćenje, koji temeljito očisti sve bakterije na rukama. 

ŠMINKANJE

Hladnije vrijeme zahtijeva hladnije nijanse, debele džempere, kabanice i topliju obuću. Hladnije vrijeme "ne trpi" neonske, ružičaste i vesele boje. Boje trebaju biti u skladu s bojama u prirodi: smećkaste, žućkaste, zelenkaste, tamnocrvene, narančaste... 


PAMETAN SAVJET

Da biste smanjili mogućnost zaraze virusom, najbolje i najudobnije je kupovati iz udobnosti doma, putem interneta. Lijepa.hr vam nudi savršen izbor proizvoda koji su vam potrebni za higijenu i njegu svih članova obitelji.MIRISNE SVIJEĆE ZA DOM
Kad dani nakon šest sati popodne već koketiraju s noći, volimo upaliti svijeće u udobnosti svog doma. Čarobni plamen uljepšava naše mračne dane i unosi mir i romantičnu atmosferu u prostor. Toplina treperavog plamena i divni miris, griju nas sve do srca, stoga jednostavno ne možemo bez njih.

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.