Lijepa.hr 
⛟ Besplatna dostava iznad 290 kn Kod: DOSTAVA

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Savjeti za ljepotu

Sređeni i njegovani u svako doba

16.11.20 727x pročitano

Čak i ako je pred nama nesigurno vrijeme, jer će strah pred virusom biti veći nego ikad prije, ne smijemo dopustiti da crne misli pobijede. Naravno, važno je brinuti se za svoje zdravlje, ali ne smijemo zaboraviti ni na svoj izgled. Što nam sve treba, da svaki dan izgledamo savršeno i da naše raspoloženje bude izvrsno?

PodijeliteLJEPOTA NIJE SLUČAJNOST

Čak i ako je pred nama nesigurno vrijeme, jer će strah pred virusom biti veći nego ikad prije, ne smijemo dopustiti da crne misli pobijede. Naravno, važno je brinuti se za svoje zdravlje, ali ne smijemo zaboraviti ni na svoj izgled. Njegovani i sređeni, osjećat ćemo se bolje i lakše ćemo pobijediti svakodnevne izazove. Ljepota, međutim, kao što znamo, nije slučajnost.

Što nam sve treba, da svaki dan izgledamo savršeno i da naše raspoloženje bude izvrsno?

MIRISI
Jesenski mirisi mogu biti voćni, cvjetni ili egzotični. U njima je zarobljen miris zrelog voća, esencija opojnog cvijeća, slutnja dalekih svjetova. Suština je za sve ista - jesenski mirisi u trenu nam uljepšaju dan i vode nas u neki daleki svijet gdje je sve moguće.

NJEGA TIJELA I KOSE

Jesen je vrijeme istinskog luksuza - obilna opskrba voćem, povrćem i ostalim bogatstvom prirode koji su neophodni za održavanje zdravlja i ljepote. Priuštite sebi ritual ljepote i zdravlja za cijelo tijelo.

ČISTE RUKE
Prvi korak u ritualu ljepote za naše ruke je svakako čišćenje. Voda + nježni proizvod za čišćenje, koji temeljito očisti sve bakterije na rukama. 

ŠMINKANJE

Hladnije vrijeme zahtijeva hladnije nijanse, debele džempere, kabanice i topliju obuću. Hladnije vrijeme "ne trpi" neonske, ružičaste i vesele boje. Boje trebaju biti u skladu s bojama u prirodi: smećkaste, žućkaste, zelenkaste, tamnocrvene, narančaste... 


PAMETAN SAVJET

Da biste smanjili mogućnost zaraze virusom, najbolje i najudobnije je kupovati iz udobnosti doma, putem interneta. Lijepa.hr vam nudi savršen izbor proizvoda koji su vam potrebni za higijenu i njegu svih članova obitelji.MIRISNE SVIJEĆE ZA DOM
Kad dani nakon šest sati popodne već koketiraju s noći, volimo upaliti svijeće u udobnosti svog doma. Čarobni plamen uljepšava naše mračne dane i unosi mir i romantičnu atmosferu u prostor. Toplina treperavog plamena i divni miris, griju nas sve do srca, stoga jednostavno ne možemo bez njih.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Više članaka?

6 profila žena i mirisi za nju
Svijet mirisa

6 profila žena i mirisi za nju

Sigurno ste već nebrojeno puta čuli kako je parfem nevidljivi modni dodatak. Parfem govori o nama i više nego što mislimo. On je odraz naše osobnosti i želja da se svijetu predstavimo na način na koji želimo. Odabir parfema je individualan, ali izvojili smo 6 profila žena i idealnih parfema za njih. Pročitajte članak, jer se možda pronađete u nekom od opisa.

Pročitajte više
Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!
Savjeti za ljepotu

Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!

Je li cijena uvijek mjerilo kvalitete? Jesu li skuplji proizvodu ujedno i bolji? Ne, ako luksuzni proizvod ima svoju drogerijsku zamjenu tzv. dupe, koji je po svim karakteristikama (gotovo) jednak "originalu", osim po cijeni. Donosimo vam dupe proizvode, koje možete kupiti kod nas, a zamjena su za 2, 3 i više puta skuplje luksuzne proizvode.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava