Pune čizmice za cijelu obitelj - što kome pokloniti?

23 11

Sveti Nikola uskoro će posjetiti naše domove i napuniti naše čizmice. Što pokloniti članovima svoje obitealji, a što prijateljima? Mi smo tu da vam damo nekoliko prijedloga za koje smo sigurni da će razveseliti onoga kome su namijenjeni.

ZA BOLJU POLOVICU

Sveti Nikola više je orijentiran djeci i njihovim čizmicama, ali poklonite i svojoj boljoj polovici neki znak pažnje. Poklanjanje parfema ostavite za Božić, a u čizmicu stavite losion ili dezodorans mirisa kojeg obožava. Poklonite joj masku za lice, poklonite joj 5 minuta za opuštanje. Ako je šminka njezina zanimacija, paleta sjenila nikad dovoljno.

Parfumirani gel za tuširanje, deodorans ili losion (da, i muškarci vole brinuti o svojoj koži) odličan je izbor za mušku bolju polovicu, a za prave, macho muškarce, tu je i kutija s alatom, samo što su ovoga puta "alati" proizvodi za njegu lica i tijela. 

ZA CURICE

Curice žele biti popust svojih mama. Ako se mama šminka, želi se šminkati i ona, zato joj poklonite balzam za usne s likom iz njenog omiljenog crtića. Spasit ćete njene male usnice od hladnoog zraka, a ona će uživati mažući se njime.
Ako mama ima parfem, mora ga imati i ona. Poklonite joj parfem koji će joj krasiti policu u sobi i koji će mirisati na njene omiljene slatkiše.

Kako bi češljanje kose bilo zabavno (i manje bolno), tu su slatke Tangle Teezer četke za kosu, zbog kojih će vaša curica poželjeti da je češljate višse puta dnevno.

I za kraj, učinite kupanje zabavnim uz zanimljive oblike gelova za tuširanje.

ZA DJEČAKE

Dječaci su od malih nogu ludi za autima. Poklonite mu jedan. Doduše u obliku gela za tuširanje, ali će vašeg mališana i takav auto oduševiti.

Stalno pranje ruku ne mora biti zamorno. Sapuni koji pjevaju pjesme iz trenutno najpopularnijih crtića učinit će pranje ruku igrom, a ne obavezom.

Ako seka ima parfem, mora ga imati i on.

Pranje zubiju djeci često nije omiljena aktivnost u danu, ali i to se može promijeniti. Dječje paste voćnih i slatkastih okusa idealne su za poticanje djece da zavole ovu jako bitnu naviku.

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.