♡ BLACK FRIDAY = NAJVEĆI POPUST U GODINI!
25 % iznad 590 HRK/78,31 € ➝ Kod: BLACK25
20 % iznad 490 HRK/65,03 € ➝ Kod: BLACK20
15 %
iznad 390 HRK/51,76 € ➝ Kod: BLACK15

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Upoznajte Tizianu Terenzi

22.03.21 2137x pročitano

Posljednjih nekoliko mjeseci dogodio se veliki "boom" u potražnji i prodaji Tiziana Terenzi parfema. Iako postoje iskusni nosevi, koji znaju za Tizianu i kako je nositi, mnogi još uvijek nisu upoznati s ovom parfemskom kućom, ali ih ipak mirisi, a i dizajn bočica intrigiraju. Upoznajte Tizianu Terenzi!

PodijelitePosljednjih nekoliko mjeseci dogodio se veliki "boom" u potražnji i prodaji Tiziana Terenzi parfema. Iako postoje iskusni nosevi, koji znaju za Tizianu i kako je nositi, mnogi još uvijek nisu upoznati s ovom parfemskom kućom, ali ih ipak mirisi, a i dizajn bočica intrigiraju. Upoznajte Tizianu Terenzi!
Otkrit ćemo vas sve njezine posebnosti i pokazati da se isplati uložiti u dobar parfem (da, čisti parfem).

OSNIVANJE I NOVO IME

Tiziana Terenzi je obiteljska talijanska marka mirisa. Osnovana je 1968. godine kao Cereria Terenzi, a današnji naziv nosi po dizajnerici 
Tiziani Terenzi, jednoj od troje djece osnivača  Evelina Terenzija.

POSVEĆENOST DIZAJNU

Dizajnerica Tiziana Terenzi podigla je vizualni dojam na novu razinu. Svaki Tiziana Terenzi parfem ima detalj od 24-karatnog zlata, napravljen
je od luksuznog, ručno izrađenog talijanskog stakla, drveni dijelovi su od rijetkih drvenih vrsta iz Italije, a sveukupni dojam je zapanjujući.

ČISTI PARFEMI

Tiziana Terenzi su čisti parfemi(!), ne parfemske vode, ne toaletne vode, nego čisti parfemi. Čisti parfemi su danas rijetkost. Parfemi u sebi sadrže najveću koncetraciju esencije parfema, što ih čini najskupljima, ali traju najduže (6h - 8h, a ponekad i 24h).

UNISEX

Ljepota i umjetnost pretočene u kapljice zadovoljstva, ali samo za one koji su spremni u potpunosti se "podrediti" parfemu kojeg nose. 
Toliko su posebni i nekonvencionalni da se riječima ne mogu opisati. Imaju "sirove", snažne note i "bogate" kompozicije. 

POSEBNI MIRISI SAMO ZA ODABRANE

Da bi miris bio nosiv za oba spola najčešće ima vodene i biljne, neutralne note. Međutim, kod Tiziane to nije slučaj. Intenzivne, jake, snažne note, a ipak primjerene i njoj i njemu. Zvuči kao nemoguća misija, ali stvarno je tako. Ako ne vjerujete, morate ih probati i uvjeriti se.

PONUDA U LIJEPA.HR POSLOVNICI U ZAGREBU

U poslovnici možete isprobati i odmah kupiti sljedeće parfeme:

Kirke, Ursa, Porpora, Draco, Arethusa, Eclix, Ecstasy i Gold Rose Oudh.

ANNIVERSARY COLLECTION

Ostale parfeme iz Anniversary Collection pronađite OVDJE.


Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Što je Crni petak i zašto je zaludio svijet? + TOP ulovi na BF
Shopping

Što je Crni petak i zašto je zaludio svijet? + TOP ulovi na BF

Dan ludih popusta je pred nama. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako kupovati na Lijepa.hr s ciljem da ugrabite što veće popuste, odnosno da kupiti što više za što manje. Pred nama je najluđi (tje)dan u godini, (tje)dan kada tražimo najveće popuste i najniže cijene. Kako ne biste izgubili sate i sate tražeći najveće popuste, mi smo to učinili za vas. Želimo vam olakšati i ubrzati kupovinu parfema i kometičkih proizvoda, stoga smo ovdje saželi najbolje Black friday ulove s naše stranice, koje, vjerujte nam, ne želite propustiti!

Pročitajte više
Vodič kako obojati kosu kod kuće
Savjeti za ljepotu

Vodič kako obojati kosu kod kuće

Za sve koji ne vole satima sjediti kod frizera, prilagođavati svoje obaveze dobivenom terminu ili jednostavno žele uštedjeti novac, bojanje kod kuće je brže, praktičnije i jednostavnije rješenje. Međutim, ono sa sobom vuče i neke negativne strane, ali kako biste se što uspješnije bojali kosu kod kuće, donosimo vam detaljan vodič uz koji ćete bez muke promijeniti ili osvježiti boju ili prekriti izrast.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava