🌸 20 % iznad 75 €/565,09 HRK ➔ Kod: PROLJECE20 
🌸 10 % iznad 35 €/263,71 HRK ➔ Kod: PROLJECE10

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Upoznajte Tizianu Terenzi

22.03.21 2563x pročitano

Posljednjih nekoliko mjeseci dogodio se veliki "boom" u potražnji i prodaji Tiziana Terenzi parfema. Iako postoje iskusni nosevi, koji znaju za Tizianu i kako je nositi, mnogi još uvijek nisu upoznati s ovom parfemskom kućom, ali ih ipak mirisi, a i dizajn bočica intrigiraju. Upoznajte Tizianu Terenzi!

PodijelitePosljednjih nekoliko mjeseci dogodio se veliki "boom" u potražnji i prodaji Tiziana Terenzi parfema. Iako postoje iskusni nosevi, koji znaju za Tizianu i kako je nositi, mnogi još uvijek nisu upoznati s ovom parfemskom kućom, ali ih ipak mirisi, a i dizajn bočica intrigiraju. Upoznajte Tizianu Terenzi!
Otkrit ćemo vas sve njezine posebnosti i pokazati da se isplati uložiti u dobar parfem (da, čisti parfem).

OSNIVANJE I NOVO IME

Tiziana Terenzi je obiteljska talijanska marka mirisa. Osnovana je 1968. godine kao Cereria Terenzi, a današnji naziv nosi po dizajnerici 
Tiziani Terenzi, jednoj od troje djece osnivača  Evelina Terenzija.

POSVEĆENOST DIZAJNU

Dizajnerica Tiziana Terenzi podigla je vizualni dojam na novu razinu. Svaki Tiziana Terenzi parfem ima detalj od 24-karatnog zlata, napravljen
je od luksuznog, ručno izrađenog talijanskog stakla, drveni dijelovi su od rijetkih drvenih vrsta iz Italije, a sveukupni dojam je zapanjujući.

ČISTI PARFEMI

Tiziana Terenzi su čisti parfemi(!), ne parfemske vode, ne toaletne vode, nego čisti parfemi. Čisti parfemi su danas rijetkost. Parfemi u sebi sadrže najveću koncetraciju esencije parfema, što ih čini najskupljima, ali traju najduže (6h - 8h, a ponekad i 24h).

UNISEX

Ljepota i umjetnost pretočene u kapljice zadovoljstva, ali samo za one koji su spremni u potpunosti se "podrediti" parfemu kojeg nose. 
Toliko su posebni i nekonvencionalni da se riječima ne mogu opisati. Imaju "sirove", snažne note i "bogate" kompozicije. 

POSEBNI MIRISI SAMO ZA ODABRANE

Da bi miris bio nosiv za oba spola najčešće ima vodene i biljne, neutralne note. Međutim, kod Tiziane to nije slučaj. Intenzivne, jake, snažne note, a ipak primjerene i njoj i njemu. Zvuči kao nemoguća misija, ali stvarno je tako. Ako ne vjerujete, morate ih probati i uvjeriti se.

PONUDA U LIJEPA.HR POSLOVNICI U ZAGREBU

U poslovnici možete isprobati i odmah kupiti sljedeće parfeme:

Kirke, Ursa, Porpora, Draco, Arethusa, Eclix, Ecstasy i Gold Rose Oudh.

ANNIVERSARY COLLECTION

Ostale parfeme iz Anniversary Collection pronađite OVDJE.


Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene
Svijet mirisa

Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene

Proljeće je pred vratima, stoga je krajnje vrijeme da se proljetni parfemi probude iz zimskog sna. Vrijeme je da počnete mirisati vedro i svježe poput rascvjetanog proljetnog cvijeća! U nastavku vam otkrivamo koji će se to mirisi nositi ovog proljeća.

Pročitajte više
Suhi šamponi - Djeluju li i koji su najbolji
Savjeti za ljepotu

Suhi šamponi - Djeluju li i koji su najbolji

Ne znamo što je više frustrirajuće - masna kosa ili često pranje kose. Pranje, sušenje i oblikovanje kose oduzima puno vremena, kojeg često nemamo. Kako u ovom ubrzanom životnom ritmu produžiti vrijeme između dva pranja? Kako imati lepršavu i mirišljavu kosu na dane kada smo zaboravili ili nismo stigli oprati kosu? Ovaj članak nudi rješenje i odgovor na vaša pitanja.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava