ANA: BRONZY GLOWY LOOK

6 8

Sigurni smo da ste već primijetili popularni glowy i bronzy make-up koji kreiraju priznati vizažisti i ljubitelji šminke, posebno u ljetnim mjesecima. Naša vizažistica Ana vas vodi kroz sve korake i proizvode pomoću kojih je kreirala ovaj savršen ljetni izgled. Ako želite zasjati poput ljetne zvijezde, pročitajte članak.

Bronzy glowy make-up savršen je za ljetne večeri kada se spremate za zabavu ili koktel s prijateljima, a može i za romantičnu večeru s partnerom. Možete ga stvarno brzo i jednostavno kreirati. Sve što trebate je dobar bronzer i kvalitetan highlighter. Naravno, paleta sjenila toplih boja i maskara za volumen neće naštetiti. 

Koristite lagani puder i kvalitetan korektor. Oba proizvoda nanesite na lice pomoću kozmetičke spužvice, jer će na taj način koža izgledati prirodno i svježe. Kad se radi o prirodnoj, blistavoj koži, s bronzerom trebate imati na umu dvije stvari: nemojte ga nanositi u prevelikoj mjeri i dobro ga razmažite, kako bi izbjegli jake crte na licu. Dopunite svoj izgled mat usnama. Samo nekoliko poteza dobrog ruža za usne s mat finišom i vaš izgled je savršen za ljetni izlazak!


ANA JE KORISTILA SLJEDEĆE PROIZVODE ↴

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.