Ekskluzivno! 🎅 25 % popusta za kupovinu iznad 1200 HRK/159,27 € ➝ Kod: 25OFF
💡 16 %
iznad 390HRK/51,76 € ➝ Kod: LAMPICE16
💡 12 % iznad 290HRK/38,49 € ➝ Kod: LAMPICE12

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Mugler-ovi mirisi: Stvoreni za isticanje

16.07.20 2119x pročitano

U današnjem svijetu, gdje se svi žele uklopiti, biti svoj - poseban, prepoznatljiv, drugačiji - je imperativ! Ima li upečatljivijih mirisa od Mugler-ovih? Definitivno nema, jer su oni stvoreni za isticanje!

PodijeliteU današnjem svijetu, gdje se svi žele uklopiti, biti svoj - poseban, prepoznatljiv, drugačiji - je imperativ! Ljudi nisu stvoreni različiti da bi bili isti. Koliko je frustrirajuće željeti biti svoj, a imati parfem po kojem cijeli grad miriši? Ako niste jedni od onih koji se žarko žele uklopiti, biti u trendu i biti "jedan od" ili "jedan u nizu", krenite od osjeta, koji se ne vidi, ali očarava - osjet njuha. Osjet njuha budi osjetila i mijenja raspoloženja. Govori o nama više nego bilo koji odjevni predmet. Suptilan, neuočljiv, ali nezaboravljiv i intrigantan. I kad vizualno zaboravimo, u podsvijesti ostaje osjećaj kojega je neki miris izazvao u nama. 

Ima li upečatljivijih mirisa od Mugler-ovih? Nema! Definitivno nema! Tko ih koristi, zna o čemu pričamo, a svi ostali tek će saznati. U idućih nekoliko opisa, garantiramo da će vas osvojiti svaki od njih, a na prvi njuh ćete se i zaljubiti u njih. Zašto? Stvoreni su za isticanje!

ANGEL

Mugler je  1992. ušao na velika vrata u svijet parfema, jer  je Angel JEDAN, JEDINI, NEPONOVLJIVI!  
Imprensivan od dizajna u obliku zvijezde do mirisnog savršenstva, kojeg 
ćete poželjeti nositi na svojoj koži kao da je sastavni dio nje.

Angel je - jednom rječju - intrigantan. Vrlo gurmanski, balzamičan, začinski. Otvaraju ga kokos, tamna čokolada i voćne note. Prelazi na kombinaciju vanilije i pačulija - slatko i snažno. Dominantan i nezaobilazan u zimskim mjescima, a ljeti namjenjen samo najodvažnijima.

Ženama je toliko privlačan, jer ima snažnu mušku notu dominantnosti. Za snažne žene i žene sa stilom Angel je sve samo ne običan parfem. 
Angel je pojam!

ALIEN


NAJPRODAVANIJI MUGLER-OV MIRIS U 2020. do sada!

Alien je jedinstveni parfem koji je osmišljen u vanzemaljskom stilu. Osjećaji koje Alien izaziva u ljudima, koji se nalaze unutar njegove aure su: elegantan, egzotičan i zavodljiv. 

 Ambra, balzamični i životinjski elemenati kao glavni elementi mirisa, do kojih se dolazi preko jasmina i toplih drvenih nota. U Alienu se cvjetne i drvene note savšreno sljubljuju i dopunjavaju začinima, dajući mu papreni štih zbog kojega ga želimo još više i više. 

U njemu postoji nešto egzotično, nedokučivo - izvanzemaljsko!

AURA


Iako tek nekoliko godina na tržištu, ovaj pritajeno ekscentričan miris osvojio je vjernu Mugler-ovu publiku.
Zelen, ne samo po dizajnu bočice (za kojeg moramo priznati da oduševljava), nego i po kompoziciji mirisa - povratak prirodi.

Jedan parfem, dva opisu u tri riječi: 
- orijentalan, zelen, aromatičan 
- oštrina, svježina, jačina

Fantastičan Mugler-ov pothvat, koji nikad(!) ne razočara. 
Aura zaslužuje obožavanje i ništa manje od toga.

ALIEN MAN


Dugih 13 godina čekalo se na mušku verziju megapopularnog Aliena i čekanje se isplatilo. Potpuno drugačiji, potpuno svoj i nimalo "isfuran". Poseban u svakom smislu te riječi.

Toliko magnetičan pojavom - izgledom i mirisom, toliko čudan da ga 
želite imati i nositi, jer u vama budi nešto neobjašnjivo. 
Drvenasto-aromatični miris, u kojem se začini i koža sjedinjuju u toliko netipičnu kompoziciju da će se u vama javiti pitanje "Zašto?", ali Mugler zna zašto. A kad se vi zaljubite u njega i vi ćete znati zašto.

Ostale Mugler-ove mirise možete pronaći OVDJE.


Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Što staviti u čizmicu? - Najbolji pokloni za Svetog Nikolu
Shopping

Što staviti u čizmicu? - Najbolji pokloni za Svetog Nikolu

Najljepše doba godine je počelo! Uzbuđenju oko lampica, ukrasa, božićnih mirisa i kolačića može pokvariti samo jedna stvar - briga oko blagdanskih poklona. Sveti Nikola nam kuca na vrata, a i Djed Božićnjak će uskoro posjetiti naše domove i ostaviti poklone. Što pokloniti za Svetog Nikolu, saznajte u nastavku, a uskoro vam donosimo i ideje za ispod bora.

Pročitajte više
Što je Crni petak i zašto je zaludio svijet? + TOP ulovi na BF
Shopping

Što je Crni petak i zašto je zaludio svijet? + TOP ulovi na BF

Dan ludih popusta je pred nama. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako kupovati na Lijepa.hr s ciljem da ugrabite što veće popuste, odnosno da kupiti što više za što manje. Pred nama je najluđi (tje)dan u godini, (tje)dan kada tražimo najveće popuste i najniže cijene. Kako ne biste izgubili sate i sate tražeći najveće popuste, mi smo to učinili za vas. Želimo vam olakšati i ubrzati kupovinu parfema i kometičkih proizvoda, stoga smo ovdje saželi najbolje Black friday ulove s naše stranice, koje, vjerujte nam, ne želite propustiti!

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava