🎅 Najveći Božićni popust

22 % iznad 790 kn/104,85 € ➝ Kod: BOZIC22
18 % iznad 490 kn/65,03 € ➝ Kod: BOZIC18
14 %
iznad 390 kn/51,76 € ➝ Kod: BOZIC14

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Savjeti za ljepotu

Torbica za plažu - Što vam sve treba?

01.07.20 862x pročitano

Ljeto je već u punom jeku. Raduju nas visoke temperature, ali samo zato što odlazak na more više nije tako daleko. No ne morate ići na more da bi vam ovaj članak koristio. Svaki odlazak na bazen, svaki izlet u prirodu, svaka kava na suncu... zahtijevaju nekoliko ključih proizvoda, koji se brinu o našem najvećem organu čak i kad mu sunce nije blagonaklono.

PodijeliteLjeto je već u punom jeku.  Raduju nas visoke temperature, ali samo zato što odlazak na more više nije tako daleko. No ne morate ići na more da bi vam ovaj članak koristio. Svaki odlazak na bazen, svaki izlet u prirodu, svaka kava na suncu... zahtijevaju nekoliko ključih proizvoda, koji se brinu o našem najvećem organu čak i kad mu sunce nije blagonaklono.
P.S. Nadamo se da znate kako sunčanje bez zaštite, dovodi do bržeg starenje kože. 

ZLATNO PRAVILO: NIGDJE BEZ SPF-A!

KREMA ZA LICE S SPF-OM

Niti jedan proizvod ne može tvom licu učiniti više pozitivnih stvari od jedne dobre keme sa SPF-om. Izlagati lice suncu, bez zaštite, jednako je katastrofi, koju lice nikad neće zaboraviti. Pjege, bore, crvenilo... bez SPF-a je neizbježno.

BALZAM ZA USNE S
SPF-OM

Usne se štite i ljeti. Svi naginjeno balzamima za usne zimi, dok ljeti zaboravljamo na njih. Usne su dio lica, a SPF-a na njima isto ne smije manjkati.

PROIZVODI ZA TIJELO S SPF-OM

U svakoj torbici za plažu treba biti BAREM jedan proizvod za tijelo (pod uvjetom da imate i za lice) za zaštitu od sunca. Zabluda je da se uz visoki zaštitni faktor ne može pocrniti. Dapače, pocrnit ćete, a ne pocrvenjeti. Losioni i kreme, u tubi ili spreju, izbora je puno.

SPAS ZA KOSU

GUMICE ZA KOSU

Sunce i sol već dovoljno uništavaju kosu, stoga je ne vežite jakim gumicama. Za vezanje mokre kosu uvijek koristiti ove gumice uz koje je opadanje i uništavanje kose nepoznanica.

SPREJ ZA KOSU

Kosa ljeti najviše pati, a ako imate osjetljivo tjeme i suhe vlasi, onda je sprej/ulje sa SPF faktorom obavezna rutina pred svaki odlazak na plažu.

OSVJEŽENJE ZA LICE

TERMALNA VODA

Za održavanje hidratacije, tijekom  ljetnih vrućina, najkorisnije su termalne vodice. Dva-tri šprica i 
vaše lice ponovno blista.

Ostale proizvode za sunčanje pronađite OVDJE.


Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Ideje za poklone za nju i njega - Luksuzniji poklon setovi
Shopping

Ideje za poklone za nju i njega - Luksuzniji poklon setovi

Ponestaje ti ideja, a i vremena za kupovinu božićnih poklona? Važno je da kupiš kvalitetan poklon, jer trebaš ostaviti dobar dojam? Bilo da je riječ o šefici, kolegi s posla, najboljoj prijateljici, partneru, dečkovim roditeljima, bratu svoje djevojke, kojemu baš i nisi drag... nakon ovog članka dobit ćeš inspiraciju što im pokloniti i pritom zavrijediti njihovo poštovanje i osvojiti njihova srca.

Pročitajte više
Povoljni pokloni za cijelu obitelj
Shopping

Povoljni pokloni za cijelu obitelj

Obitelj je najljepši poklon kojeg svatko može imati. Ne kaže se uzalud da kad imaš obitelj imaš sve! Sreća nije u poklonima. Sreća je u zajedništvu i ljubavi. Pokloni su tu samo da, na još jedan način, pokažemo članovima naše obitelji da ih volimo i da mislimo na njima. Što pokloniti mami, tatu, bratu, sestri, djetetu, nećaku, svekrvi ..., a da pri tome ne potrošite puno novaca. Donosimo vam opcije za povoljne poklone.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava