Parfemi s porukom za snažne žene

3 5

Žene se stoljećima bore za svoja prava, za jednakost s muškarcima, za slobodu govora, slobodu izražavanja, slobodu biti svoje. Žene se stoljećima bore s predrasudama, dodijeljenim ulogama, etiketama, podsmjehivanjem. Borba se vodila i još uvijek vodi na svim područjima, uključujući i svijet mirisa.

Koji parfemi nose snažnu poruku i koji parfemi izjednačavaju žene s muškarcima? Koji su parfemi pokrenuli "mirisu revoluciju"?

Do 19. stoljeća žene su mogle mirisati jedino na cvijeće. Borba za ženska pravila, značila je i borbu protiv stereotipa. Žene mogu mirisati kako žele!

PARFEM KOJI JE NJU IZJEDNAČIO S NJIM

Unisex parfemi označili su prekretnicu u svijetu mirisa. 
Žene mogu mirisati kao muškarci!

Dan danas, dugih 26 godina nakon njegovog izlaska na svjetlo dana, 
CK One je najtraženiji i najprodavaniji unisex parfem na svijetu. 
To je miris koji promiče jednakost i jednostavnost.


Unisex parfemi nemaju izražene note, koje se pridružuju  jednom spolu. Uvijek su lagani i decentni. Kombinacija su voćnih i drvenastih nota, kojima se postiže neutralna, svježa ravnoteža između intenzivnih muških i slatkastih ženskih parfema.

Više o unisex parfemima pročitajte OVDJE.

NICHE PARFEMI PROMIČU JEDNAKOST

Niche parfemi su po mnogočemu posebni. Odražavaju vašu osobnost, posebnost i originalnost. Veliki broj niche parfema su unisex, 
ALI niche parfemi su toliko posebni da gotovi sve parfeme mogu nositi i muškarci i žene. kod njih se briše granica između spolova.

Više o posebnostima niche parfemima pročitajte OVDJE.

MIRIS DUHANA, KOŽE, ŽIVOTINJSKE I DRVENASTE NOTE

Nekad tipične muške note, sad više nisu rezervirane za jedan spol. Neke od najboljih ženskih mirisa upravo imaju ove note.

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.