Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Parfemi s porukom za snažne žene

03.05.20 1705x pročitano

Žene se stoljećima bore za svoja prava, za jednakost s muškarcima, za slobodu govora, slobodu izražavanja, slobodu biti svoje. Koji parfemi nose snanžu poruku i koji parfemi izjednačavaju žene s muškarcima? Koji su parfemi pokrenuli "mirisu revoluciju"?

PodijeliteŽene se stoljećima bore za svoja prava, za jednakost s muškarcima, za slobodu govora, slobodu izražavanja, slobodu biti svoje. Žene se stoljećima bore s predrasudama, dodijeljenim ulogama, etiketama, podsmjehivanjem. Borba se vodila i još uvijek vodi na svim područjima, uključujući i svijet mirisa.

Koji parfemi nose snažnu poruku i koji parfemi izjednačavaju žene s muškarcima? Koji su parfemi pokrenuli "mirisu revoluciju"?

Do 19. stoljeća žene su mogle mirisati jedino na cvijeće. Borba za ženska pravila, značila je i borbu protiv stereotipa. Žene mogu mirisati kako žele!

PARFEM KOJI JE NJU IZJEDNAČIO S NJIM

Unisex parfemi označili su prekretnicu u svijetu mirisa. 
Žene mogu mirisati kao muškarci!

Dan danas, dugih 26 godina nakon njegovog izlaska na svjetlo dana, 
CK One je najtraženiji i najprodavaniji unisex parfem na svijetu. 
To je miris koji promiče jednakost i jednostavnost.


Unisex parfemi nemaju izražene note, koje se pridružuju  jednom spolu. Uvijek su lagani i decentni. Kombinacija su voćnih i drvenastih nota, kojima se postiže neutralna, svježa ravnoteža između intenzivnih muških i slatkastih ženskih parfema.

Više o unisex parfemima pročitajte OVDJE.

NICHE PARFEMI PROMIČU JEDNAKOST

Niche parfemi su po mnogočemu posebni. Odražavaju vašu osobnost, posebnost i originalnost. Veliki broj niche parfema su unisex, 
ALI niche parfemi su toliko posebni da gotovi sve parfeme mogu nositi i muškarci i žene. kod njih se briše granica između spolova.

Više o posebnostima niche parfemima pročitajte OVDJE.

MIRIS DUHANA, KOŽE, ŽIVOTINJSKE I DRVENASTE NOTE

Nekad tipične muške note, sad više nisu rezervirane za jedan spol. Neke od najboljih ženskih mirisa upravo imaju ove note.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Više članaka?

6 profila žena i mirisi za nju
Svijet mirisa

6 profila žena i mirisi za nju

Sigurno ste već nebrojeno puta čuli kako je parfem nevidljivi modni dodatak. Parfem govori o nama i više nego što mislimo. On je odraz naše osobnosti i želja da se svijetu predstavimo na način na koji želimo. Odabir parfema je individualan, ali izvojili smo 6 profila žena i idealnih parfema za njih. Pročitajte članak, jer se možda pronađete u nekom od opisa.

Pročitajte više
Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!
Savjeti za ljepotu

Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!

Je li cijena uvijek mjerilo kvalitete? Jesu li skuplji proizvodu ujedno i bolji? Ne, ako luksuzni proizvod ima svoju drogerijsku zamjenu tzv. dupe, koji je po svim karakteristikama (gotovo) jednak "originalu", osim po cijeni. Donosimo vam dupe proizvode, koje možete kupiti kod nas, a zamjena su za 2, 3 i više puta skuplje luksuzne proizvode.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava