☀️ Pripremite se na odmor uz Lijepa.hr | do - 50 % na odabrane proizvode 
Uz kupnju 3 Max Factor proizvoda primate BESPLATNU DOSTAVU.

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Parfemi s porukom za snažne žene

03.05.20 2187x pročitano

Žene se stoljećima bore za svoja prava, za jednakost s muškarcima, za slobodu govora, slobodu izražavanja, slobodu biti svoje. Koji parfemi nose snanžu poruku i koji parfemi izjednačavaju žene s muškarcima? Koji su parfemi pokrenuli "mirisu revoluciju"?

PodijeliteŽene se stoljećima bore za svoja prava, za jednakost s muškarcima, za slobodu govora, slobodu izražavanja, slobodu biti svoje. Žene se stoljećima bore s predrasudama, dodijeljenim ulogama, etiketama, podsmjehivanjem. Borba se vodila i još uvijek vodi na svim područjima, uključujući i svijet mirisa.

Koji parfemi nose snažnu poruku i koji parfemi izjednačavaju žene s muškarcima? Koji su parfemi pokrenuli "mirisu revoluciju"?

Do 19. stoljeća žene su mogle mirisati jedino na cvijeće. Borba za ženska pravila, značila je i borbu protiv stereotipa. Žene mogu mirisati kako žele!

PARFEM KOJI JE NJU IZJEDNAČIO S NJIM

Unisex parfemi označili su prekretnicu u svijetu mirisa. 
Žene mogu mirisati kao muškarci!

Dan danas, dugih 26 godina nakon njegovog izlaska na svjetlo dana, 
CK One je najtraženiji i najprodavaniji unisex parfem na svijetu. 
To je miris koji promiče jednakost i jednostavnost.


Unisex parfemi nemaju izražene note, koje se pridružuju  jednom spolu. Uvijek su lagani i decentni. Kombinacija su voćnih i drvenastih nota, kojima se postiže neutralna, svježa ravnoteža između intenzivnih muških i slatkastih ženskih parfema.

Više o unisex parfemima pročitajte OVDJE.

NICHE PARFEMI PROMIČU JEDNAKOST

Niche parfemi su po mnogočemu posebni. Odražavaju vašu osobnost, posebnost i originalnost. Veliki broj niche parfema su unisex, 
ALI niche parfemi su toliko posebni da gotovi sve parfeme mogu nositi i muškarci i žene. kod njih se briše granica između spolova.

Više o posebnostima niche parfemima pročitajte OVDJE.

MIRIS DUHANA, KOŽE, ŽIVOTINJSKE I DRVENASTE NOTE

Nekad tipične muške note, sad više nisu rezervirane za jedan spol. Neke od najboljih ženskih mirisa upravo imaju ove note.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Idete na ljetovanje? Ovo je TOP 5 proizvoda koje trebate ponijeti sa sobom
Shopping

Idete na ljetovanje? Ovo je TOP 5 proizvoda koje trebate ponijeti sa sobom

Vrijeme godišnjih odmora se bliži i polako kupujemo kozmetičke proizvode koje ćemo ponijeti sa sobom na ljetovanje. Prilikom pakiranja treba obratiti pažnju na vremensku prognozu (temperaturu), ekonomičnost pakiranja (osobito ako putujete avionom), a pritom ne zanemariti njegu kože i osnovnu higijenu ("borba" protiv neugodnih mirisa). Obavezno ponesite proizvode, koje vam donosimo u nastavku, i bezbrižan ljetni odmor može početi.

Pročitajte više
5 savjeta za lijepa i meka stopala
Savjeti za ljepotu

5 savjeta za lijepa i meka stopala

Dolaskom toplijih dana sve se laganije odjevamo i sve više brige pridajemo njezi tijela. No što je sa stopalima? Vrijeme je da stopala "izvučemo" iz vunenih čarapa u kojima su proveli zimu i pripremimo ih za japanke i sandale. Pozdravite se sa stvrdnutom kožom, ispucalim petama, žuljevima, nepoželjnim dlačicama pa čak i gljivicama na noktima, u nekoliko koraka.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava