❤️ Šaljemo ljubav!
- 20 % iznad 79 €/595,23 HRK ➜ kod: SRCE20
- 10 % iznad 39 €/293,85 HRK ➜ kod: SRCE10

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Parfemi s porukom za snažne žene

03.05.20 1962x pročitano

Žene se stoljećima bore za svoja prava, za jednakost s muškarcima, za slobodu govora, slobodu izražavanja, slobodu biti svoje. Koji parfemi nose snanžu poruku i koji parfemi izjednačavaju žene s muškarcima? Koji su parfemi pokrenuli "mirisu revoluciju"?

PodijeliteŽene se stoljećima bore za svoja prava, za jednakost s muškarcima, za slobodu govora, slobodu izražavanja, slobodu biti svoje. Žene se stoljećima bore s predrasudama, dodijeljenim ulogama, etiketama, podsmjehivanjem. Borba se vodila i još uvijek vodi na svim područjima, uključujući i svijet mirisa.

Koji parfemi nose snažnu poruku i koji parfemi izjednačavaju žene s muškarcima? Koji su parfemi pokrenuli "mirisu revoluciju"?

Do 19. stoljeća žene su mogle mirisati jedino na cvijeće. Borba za ženska pravila, značila je i borbu protiv stereotipa. Žene mogu mirisati kako žele!

PARFEM KOJI JE NJU IZJEDNAČIO S NJIM

Unisex parfemi označili su prekretnicu u svijetu mirisa. 
Žene mogu mirisati kao muškarci!

Dan danas, dugih 26 godina nakon njegovog izlaska na svjetlo dana, 
CK One je najtraženiji i najprodavaniji unisex parfem na svijetu. 
To je miris koji promiče jednakost i jednostavnost.


Unisex parfemi nemaju izražene note, koje se pridružuju  jednom spolu. Uvijek su lagani i decentni. Kombinacija su voćnih i drvenastih nota, kojima se postiže neutralna, svježa ravnoteža između intenzivnih muških i slatkastih ženskih parfema.

Više o unisex parfemima pročitajte OVDJE.

NICHE PARFEMI PROMIČU JEDNAKOST

Niche parfemi su po mnogočemu posebni. Odražavaju vašu osobnost, posebnost i originalnost. Veliki broj niche parfema su unisex, 
ALI niche parfemi su toliko posebni da gotovi sve parfeme mogu nositi i muškarci i žene. kod njih se briše granica između spolova.

Više o posebnostima niche parfemima pročitajte OVDJE.

MIRIS DUHANA, KOŽE, ŽIVOTINJSKE I DRVENASTE NOTE

Nekad tipične muške note, sad više nisu rezervirane za jedan spol. Neke od najboljih ženskih mirisa upravo imaju ove note.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Zimska hidratacija lica maskama za lice u maramici
Savjeti za ljepotu

Zimska hidratacija lica maskama za lice u maramici

Svakom licu je potrebna hidratacija tijekom cijele godine. Poznato je da su maske za lice učinkovit način intenzivnog i brzog hidratiziranja lica. Posljednjih nekoliko godina maske za lice u maramici(!) su preplavile tržište. Zašto biste ih trebali koristiti (osobito u zimski mjesecima), koje to blagotvoren učinke donose te koje su najbolje, saznajte u nastavku.

Pročitajte više
TOP 5 trendova ljepote za 2023.
Savjeti za ljepotu

TOP 5 trendova ljepote za 2023.

Nova godina označava novi početak. Svaka nova godina donosi nove trendove, a koji nas to beauty trendovi očekuju idućih 12 mjeseci, pročitajte u nastavku.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava