Lijepa.hr 
Summer Pink Friday

15 % popusta iznad 350 kn ➝ Kod: PINK15 

Ana: Ruža za DAN ŽENA

24 2

Međunarodni dan žena dokazuje, da su dame vrlo bitne. Ali zapamtite - NE samo na taj dan! Ali na taj dan treba još dodatno pokazati poštovanje i ljubav prema njima. Znate li već što ćete im pokloniti? Možda neki miris, poklon set ili samo cvijet? Naša Ana smatra, da je ruža savršen poklon za Dan žena. Zanima vas kako je kreirala predivnu ružu na sebi? Čitajte dalje.

Ana je prvo kreirala prekrasan make-up u ružičastoj i crvenoj boji - boje ljubavi, sreće i prijateljstva.

Prvo je koristila tekući puder Wet n Wild u nijansama Soft Ivory i Golden Beige. Koristila je beautyblender spužvicu koja je savršena za nanošenje pudera.  

Sljedeći proizvod kojeg je Ana koristila je Makeup Revolution Imogenation paleta s hladnim nijansama koje se izuzetno lijepo blendaju.

Paleta sadrži sjenila za oči, konturing i highlight.

Druga paleta koju je Ana koristila je Makeup Revolution Blush paletica rumenila. Rumenila nikad dosta! 

Makuep na očima je Ana kreirala s najboljom paleticom sjenila za oči: Makeup Revolution Pro HD Amplified. paletica sadrži predivne, nježne nijanse sjenila i iznimno je pigmentirana.

Za kraj je na koristila olovku za oči Maybelline Hyper Precise All Day, koja ima tanak vrh s kojim možete nacrtati najljepšu crtu - bez vježbe, bez problema.

Naravno bez umjentih trepavica ne idemo nigdje, najbolje u kategoriji su Ardell Demi Wispies, je rkreiraju prirodan izgled trepavica ali ipak daju zavodljiv pogled.
Na usnama je Ana koristila Maybelline ruž u nijansi 50 Voyager i 80 Ruler.

Za crtanje ruže je Ana koristila svoje boje na vodnoj osnovi i paleticu sjenila Makeup Revolution.

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.