🎅 Najveći Božićni popust

22 % iznad 790 kn/104,85 € ➝ Kod: BOZIC22
18 % iznad 490 kn/65,03 € ➝ Kod: BOZIC18
14 %
iznad 390 kn/51,76 € ➝ Kod: BOZIC14

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Shopping

LuxLucis preporučuje: VALENTINOVSKI POKLONI ZA NJU I NJEGA!

05.02.20 725x pročitano

Valentinovo je iza ugla i ako ste zaljubljeni, onda je 14.2. jako bitan datum za vas. Još uvijek nije kasno za pronaći savršen poklon voljenoj osobi, a u toj potrazi pomoći će vam Lucija, poznata youtuberica. Donosi vam pregled idealnih povoljnih i korisnih poklona za Valentinovo za nju i njega.

PodijeliteValentinovo je iza ugla i ako ste zaljubljeni, onda je 14.2. jako bitan datum za vas. Još uvijek nije kasno za pronaći savršen poklon voljenoj osobi, a u toj potrazi pomoći će vam Lucija, poznata youtuberica s kanala Lux Lucis. Donosi vam pregled idealnih povoljnih i korisnih poklona za Valentinovo za nju i njega. Odabrala je univerzalne proizvode, koji će svima dobro doći - poklone s kojima ne možete pogriješiti!

Ipak većina poklona nije namijenjena isključivo za Valentinovo, nego i za sve ostale prigode kada želite nekoga darivati.

ZA NJEGA

Muškarci su praktični, stoga im kupite praktičan poklon. Kupite mu ono što koristi svaki dan, ono što bi i sam kupio - gel za tuširanje, pjenu za brijanje, dezodorans... Napravite vlastitu kombinaciju proizvoda za svakodnevnu njegu ili kupiti set, koji sadrži sve što bi mu moglo zatrebati. 
Ako dobro poznajete svog muškarca, znat ćete sve i njegov omiljeni parfem. 
Također, kao što su svakoj ženi slabe točke makeup proizvodi, tako su dečkima auti jako važni. Poklonite mu miris za njegovog omiljenog limenog ljubimca. 

ZA NJU

Ako ona uživa u šminkanju, onda svi makeup proizvodi dolaze u obzir, a najviše ćete je razveseliti paletom sjenila, koja joj je dugo na listi želja.
S kozmetičkim poklon setovima, koji sadržavaju proizvode za svakodnevnu njegu tijela, ne možete pogriješiti, ali za bolji dojam parfemski poklon set je bolji izbor.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Ideje za poklone za nju i njega - Luksuzniji poklon setovi
Shopping

Ideje za poklone za nju i njega - Luksuzniji poklon setovi

Ponestaje ti ideja, a i vremena za kupovinu božićnih poklona? Važno je da kupiš kvalitetan poklon, jer trebaš ostaviti dobar dojam? Bilo da je riječ o šefici, kolegi s posla, najboljoj prijateljici, partneru, dečkovim roditeljima, bratu svoje djevojke, kojemu baš i nisi drag... nakon ovog članka dobit ćeš inspiraciju što im pokloniti i pritom zavrijediti njihovo poštovanje i osvojiti njihova srca.

Pročitajte više
Povoljni pokloni za cijelu obitelj
Shopping

Povoljni pokloni za cijelu obitelj

Obitelj je najljepši poklon kojeg svatko može imati. Ne kaže se uzalud da kad imaš obitelj imaš sve! Sreća nije u poklonima. Sreća je u zajedništvu i ljubavi. Pokloni su tu samo da, na još jedan način, pokažemo članovima naše obitelji da ih volimo i da mislimo na njima. Što pokloniti mami, tatu, bratu, sestri, djetetu, nećaku, svekrvi ..., a da pri tome ne potrošite puno novaca. Donosimo vam opcije za povoljne poklone.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava