🎅 Najveći Božićni popust

22 % iznad 790 kn/104,85 € ➝ Kod: BOZIC22
18 % iznad 490 kn/65,03 € ➝ Kod: BOZIC18
14 %
iznad 390 kn/51,76 € ➝ Kod: BOZIC14

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Shopping

Što pokloniti za Valentinovo, a da nije parfem?

03.02.20 1755x pročitano

Svi ćemo se složiti da kupovina poklona nije uvijek laka, osobito kada želimo nekoga impresionirati. Što ako ta osoba ne voli parfeme ili ih jednostavno ima previše? Što pokloniti boljoj polovici, a da nije parfem?

PodijeliteSvi ćemo se složiti da kupovina poklona nije uvijek laka, osobito kada želimo nekoga impresionirati. Što ako ta osoba ne voli parfeme ili ih jednostavno ima previše? Što pokloniti boljoj polovici, a da nije parfem?

Donosimo vam nekoliko ideja za poklone, koje će uvijek proći, bilo da kupujete za nadolazeće Valentinovo, rođendan ili bez nekog posebnog razloga. Univerzalni pokloni za sve koje volite.

SKIN CARE RUTINA

Škicnite u kupaonski ormarić i poklonite joj omiljenu kremu za lice ili, još bolje, sve proizvode za njezinu rutinu njege kože. Osvojit ćete je sigurno!

 

Možda i on ima svoju rutinu. Ako nema, pomozite mu osmisliti je.


ZA SPA KOD KUĆE

Večera uz svijeće ili spa kod kuće? I jedno i drugo je onoliko romantično koliko se potrudite.
Pripremite jedno drugome kupku, izmasirajte si noge i uživajte uz čašu vina.


MIRIS ZA AUTO

Ako voli svog limenog ljubimca skoro kao vas (ali samo skoro), onda je miris za auto idealan poklon za njega. 


POKLON BON

A da si jednostavno skratite muke i poklonite poklon bon? Ne riskirajte i igrajte na sigurno. Na Lijepa.hr web shopu nudimo e-poklon bonove u vrijednosti od 100 kn, 200 kn, 500 kn i 1000 kn.

Ponuda na web-u je toliko velika da svako može pronaći nešto za sebe.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Ideje za poklone za nju i njega - Luksuzniji poklon setovi
Shopping

Ideje za poklone za nju i njega - Luksuzniji poklon setovi

Ponestaje ti ideja, a i vremena za kupovinu božićnih poklona? Važno je da kupiš kvalitetan poklon, jer trebaš ostaviti dobar dojam? Bilo da je riječ o šefici, kolegi s posla, najboljoj prijateljici, partneru, dečkovim roditeljima, bratu svoje djevojke, kojemu baš i nisi drag... nakon ovog članka dobit ćeš inspiraciju što im pokloniti i pritom zavrijediti njihovo poštovanje i osvojiti njihova srca.

Pročitajte više
Povoljni pokloni za cijelu obitelj
Shopping

Povoljni pokloni za cijelu obitelj

Obitelj je najljepši poklon kojeg svatko može imati. Ne kaže se uzalud da kad imaš obitelj imaš sve! Sreća nije u poklonima. Sreća je u zajedništvu i ljubavi. Pokloni su tu samo da, na još jedan način, pokažemo članovima naše obitelji da ih volimo i da mislimo na njima. Što pokloniti mami, tatu, bratu, sestri, djetetu, nećaku, svekrvi ..., a da pri tome ne potrošite puno novaca. Donosimo vam opcije za povoljne poklone.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava