Najbolji pokloni za čizmicu

2 12

Ciklus darivanja počinje. Otvara ga Sv. Nikola i njegove pozate čizmice, koje svake godine svojim najmilijima želimo napuniti stvarima koje vole i žele. Ponekad odmah znamo što kome pokloniti, ali nekad nije tako jednostavno, stoga smo vam mi pripremili univerzalni popis za Svetog Nikolu.

Budući da pravo darivanje tek slijedi i sitnica će biti dovoljna. Ili nekoliko njih.

 

Praktično i korisno

Nemate apsolutno nikakvu ideju što nekome pokloniti? Ne poznajete osobu dovoljno dobro, ali joj ipak želite dati do znanja da biste se voljeli družiti s njom? Kupite nešto što koristi svakodnevno, a univerzalno je. Ne može joj se ne svidjeti. Gelovi za tuširanje, šamponi za kosu, britvice, pjena za brijanje, gel za umivanje lica, krema za ruke... - ovo su pokloni koje možete pokloniti svima (čak i mami, tati, bratu, prijateljici). Nije spektakularno, ali je korisno.
    


 

Inovativno - personalizirani poklon paket

Ako iz vas izvire kreativnost i ne zadovoljavate se komercijaliziranim poklonima, napravite svoj - unikatan. Ako uopće i razmišljate o unikatnom poklonu, sasvim je jasno da je osobe kojoj ga želite pokloniti jedinstvena.

Osmislite svoj poklon paket. Slijedi prijedlog našeg personaliziranog poklon paketa, ali ograničenja nema.

Puno malih stvari za jedan osmijeh.

Za žene: Max Factor 2000 Calorie maskara, Bruno Banani Made For Women gel za tuširanje, Tee Tree piling za tijelo i BOURJOIS Paris La Laque Gel lak za nokte.   


 

Za muškarce: David Beckham Instinct gel za tuširanje, L´Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic dnevna krema za lice i Tigi Bed Head Men Pure Texture pasta za kosu.
 

Igraj na sigurno

Kako igrati na sigurno? Pitati osobu što želi ili, malo suptilnije, škicnuti u kupanski ormarić, nesseser ili na policu u sobi i vidjeti što osoba koristi, čega ima još malo i što bi joj se moglo svijdeti. I žene i muškarci (makar to nekad ne željeli priznati) vole parfeme, ali parfem čuvamo za poklon ispod bora.
Žene vole parfumirane losione, vole kad znate koja im je omiljena krema za lice... žene vole kad znaju da obraćate pažnju na sitnice, koje njima znače.
Muškarci vole jednostavnost - jednu kremu za sve. Poštujte to pa mu onda kupite tu jednu jedinu kremu koju koristi. 


 

Inspiraciju uvijek možete potražiti i na našem web shop-u među sniženim proizvodima.

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.