Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

AMBASSADORS' corner

Iva: Savršena podloga za mješovitu kožu

18.10.19 2975x pročitano

Masna T-zona i suhi ostatak lica karakteriziraju mješovitu kožu. Ovaj proturječni tip kože zahtijeva pažljivo birane, kvalitetne proizvode, jer rimjena nekog kozmetičkog proizvoda namijenjenog za masnu kožu na suhim dijelovima ili obrnuto često ima negativne učinke te uzrokuje probleme na koži. Naša youtuberica Iva, s kanala Avissa, pokazat će vam kako možete postići savršenu podlogu na mješovitoj koži. Gledajte i učite!

PodijeliteMasna T-zona i suhi ostatak lica karakteriziraju mješovitu kožu. Ovaj proturječni tip kože zahtijeva pažljivo birane, kvalitetne proizvode, jer primjena nekog kozmetičkog proizvoda namijenjenog za masnu kožu na suhim dijelovima ili obrnuto često ima negativne učinke te uzrokuje probleme na koži.

Naša youtuberica Iva, s kanala Avissa, pokazat će vam kako možete postići savršenu podlogu na mješovitoj koži. Gledajte i učite!

ČIŠĆENJE

Čista koža je lijepa koža. Tijekom dana, čak i kada ne nosimo šminku, na našem licu se zadržavaju nečistoće iz zraka. Iva preporučuje Dermacol Aqua Beauty gel za čišćenje lica iz više razloga: cjenovno je pristupačan, namijenjen je svim tipovima, ne isušuje suhu kožu te je čisti i tonira. Izvrstan proizvod po svim parametrima.


 

HIDRATACIJA - serum i krema

Svakoj, a osobitnoj suhoj koži i suhim dijelovima lica, potrebna je dodatna hidratacija. Odličan serum je BIODERMA Hydrabio serum za lice, koji iako prvenstveno namijenjen osjetljivoj i nadraženoj koži (što suha koža često i je), pogodan je i za mješovitu kožu.


 

Odlična krema za mješovitu kožu je Elizabeth Arden Visible Difference krema, koja je vrlo lagana, ne ostavlja masni sjaj, a ipak daje dodatnu vlažnost licu.


 

PODLOGA

Za svakodnevno nošenje, svakako je preporučljivo ne nositi teške pudere, a ako vam BB kreme ima preslabo prekrivanje, Physicians Formula Super CC krema odličan je izbor.


 

Za setiranje T-zone Iva koristi Rimmel London Stay Matte kompaktni puder. Nije težak na licu i nema veliko prekrivanje, ali je dugotrajan i matira kožu pa se neće zasjajiti tijekom dana. Velik je izbor nijansi pa ćete sigurno pronaći odgovarajuću za sebe.


 

Nadamo se da su vam Ivini savjeti bili korisni te da ćete ih primjeniti. Svi proizvodi spomenuti u videu, dostupni su na našem web shopu.

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Više članaka?

6 profila žena i mirisi za nju
Svijet mirisa

6 profila žena i mirisi za nju

Sigurno ste već nebrojeno puta čuli kako je parfem nevidljivi modni dodatak. Parfem govori o nama i više nego što mislimo. On je odraz naše osobnosti i želja da se svijetu predstavimo na način na koji želimo. Odabir parfema je individualan, ali izvojili smo 6 profila žena i idealnih parfema za njih. Pročitajte članak, jer se možda pronađete u nekom od opisa.

Pročitajte više
Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!
Savjeti za ljepotu

Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!

Je li cijena uvijek mjerilo kvalitete? Jesu li skuplji proizvodu ujedno i bolji? Ne, ako luksuzni proizvod ima svoju drogerijsku zamjenu tzv. dupe, koji je po svim karakteristikama (gotovo) jednak "originalu", osim po cijeni. Donosimo vam dupe proizvode, koje možete kupiti kod nas, a zamjena su za 2, 3 i više puta skuplje luksuzne proizvode.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava