Njega ruku u hladnim danima

26 2
ruke

Njega ruku je vrlo važna u hladnim danima, jer su ruke najizloženiji dio tijela. Pobrinite se da su vaše ruke uvijek njegovane i koristite isključivo najbolje proizvode za njegu ruku.

 

Čišćenje

Prvi korak u ritualu ljepote za naše ruke je svakako čišćenje. Voda + nježni proizvod za čišćenje, koji temeljito očisti sve bakterije na rukama. Najbolji proizvod za vaše ruke je Xpel Argan Oil tekući sapun.


 

Svakodnevna njega

Obratite pažnju na  Biotherm Biomains kremu za ruke. Lagane je teksture, koja se brzo upije u kožu. To je sve što nam treba! 
 


 

NUXE Rêve de Miel je savršena krema za suhe ruke. Nemasna tekstura kreme kožu njeguje i nahrani te omekšava kožicu oko noktiju. Dragocjeni sastojci obnavljaju oštećenu kože.


 

Savjeti

Bez redovite njege, koža ruku postaje suha, stari i puca. Hladni dan nam ne pomažu, stoga je dosljedna njega ruku u hladnim danima vrlo bitna. Kad radite piling tijela, možete napraviti i piling ruku. Poseban proizvod za to nije potreban. Koristite piling za tijelo, koji vam najviše odgovara. Mi u hladnim danima volimo nevjerojatan miris kave, tako da obožavamo proizvod Dermacol Aroma Ritual Irish Coffee.


Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.