☀️15 % popust iznad 59/444,54 HRK € > Kod: PRIPREME15
☀️ 5 % popust na SVE > Kod: PRIPREME5
 Uz kupnju 3 Max Factor proizvoda primate BESPLATNU DOSTAVU.

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Shopping

Sve o TESTER proizvodima

02.03.20 29879x pročitano

Sigurno ste se kad upitali što to znači TESTER proizvod? Prilikom kupnje tester proizvoda možete uštedjeti novac, i dalje uživati v mirisu originalnog parfema. Mi smo za vas pripremili sve potrebne informacije, što ih možete pročitati u nastavku.

PodijeliteSigurno ste se kad pitali što znači TESTER proizvod? Prilikom kupnje tester proizvoda možete uštedjeti novac i dalje uživati u mirisu originalnog parfema. Tester mirisa ima identičan sastav kao miris u standardnoj verziji ali najbitnije je, da je cijena tester proizvoda puno povoljnija. Zašto? Pročitajte u nastavku! 

TESTER proizvodi na našoj stranici su original, neotvarani i nekorišteni proizvodi. Jer ih kupujemo od provjerenih dobavljača kao i sve ostale proizvode, a nemožete ih koristiti kao u fizičkim poslovnicama u svrhe testiranja mirisa, možemo ih prodavati po super, povoljnim cijenama.
Tester proizvoda nije namijenjen za osobnu upotrebu krajnjih kupaca. Kupci tester mogu koristiti samo za predstavljanje i/ili testiranje mirisa ili kozmetike. Naručivanjem testera kupac uzima u obzir gore navedene zahtjeve i obvezuje se da neće koristiti tester za osobne potrebe niti ga preprodavati dalje krajnjem kupcu.


PREPOZNATLJIVE RAZLIKE IZMEĐU TESTERA I MIRISA U STANDARDNOJ VERZIJI

CIJENA

U većini slučajeva cijena je niža i zato povoljnija za vas.

MIRIS

Identičan kao kod standardne verzije.

AMBALAŽA

U većini slučajeva je miris zapakiran u smeđu ili bijelu kartonsku kutiju bez celofana, a u nekim slučajevima proizvod može biti i bez kutije (samo bočica). Tester verzije NE preporučujemo za poklone. 

BOČICA

U principu je ista kao kod standardne verzije. U nekim slučajevima, testeri nemaju poklopac ili nemaju iste elemente navedene na gornjem dijelu boce kao u standardnoj verziji (razni dodaci poput privjeska ili slično).


Tester verzija mirisa Dolce & Gabbana Light Blue 100 ml

Prilikom kupnje tester proizvoda možete uštedjeti novac, a i dalje uživati u svim značajkama standardne verzije.
POGLEDAJTE BOGATU PONUDU TESTER VERZIJA I UŠTEDITE!  

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Idete na ljetovanje? Ovo je TOP 5 proizvoda koje trebate ponijeti sa sobom
Shopping

Idete na ljetovanje? Ovo je TOP 5 proizvoda koje trebate ponijeti sa sobom

Vrijeme godišnjih odmora se bliži i polako kupujemo kozmetičke proizvode koje ćemo ponijeti sa sobom na ljetovanje. Prilikom pakiranja treba obratiti pažnju na vremensku prognozu (temperaturu), ekonomičnost pakiranja (osobito ako putujete avionom), a pritom ne zanemariti njegu kože i osnovnu higijenu ("borba" protiv neugodnih mirisa). Obavezno ponesite proizvode, koje vam donosimo u nastavku, i bezbrižan ljetni odmor može početi.

Pročitajte više
5 savjeta za lijepa i meka stopala
Savjeti za ljepotu

5 savjeta za lijepa i meka stopala

Dolaskom toplijih dana sve se laganije odjevamo i sve više brige pridajemo njezi tijela. No što je sa stopalima? Vrijeme je da stopala "izvučemo" iz vunenih čarapa u kojima su proveli zimu i pripremimo ih za japanke i sandale. Pozdravite se sa stvrdnutom kožom, ispucalim petama, žuljevima, nepoželjnim dlačicama pa čak i gljivicama na noktima, u nekoliko koraka.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava