Sve o TESTER proizvodima

2 3

Sigurno ste se kad pitali što znači TESTER proizvod? Prilikom kupnje tester proizvoda možete uštedjeti novac i dalje uživati u mirisu originalnog parfema. Tester mirisa ima identičan sastav kao miris u standardnoj verziji ali najbitnije je, da je cijena tester proizvoda puno povoljnija. Zašto? Pročitajte u nastavku! 

TESTER proizvodi na našoj stranici su original, neotvarani i nekorišteni proizvodi. Jer ih kupujemo od provjerenih dobavljača kao i sve ostale proizvode, a nemožete ih koristiti kao u fizičkim poslovnicama u svrhe testiranja mirisa, možemo ih prodavati po super, povoljnim cijenama.
Tester proizvoda nije namijenjen za osobnu upotrebu krajnjih kupaca. Kupci tester mogu koristiti samo za predstavljanje i/ili testiranje mirisa ili kozmetike. Naručivanjem testera kupac uzima u obzir gore navedene zahtjeve i obvezuje se da neće koristiti tester za osobne potrebe niti ga preprodavati dalje krajnjem kupcu.


PREPOZNATLJIVE RAZLIKE IZMEĐU TESTERA I MIRISA U STANDARDNOJ VERZIJI

CIJENA

U većini slučajeva cijena je niža i zato povoljnija za vas.

MIRIS

Identičan kao kod standardne verzije.

AMBALAŽA

U većini slučajeva je miris zapakiran u smeđu ili bijelu kartonsku kutiju bez celofana, a u nekim slučajevima proizvod može biti i bez kutije (samo bočica). Tester verzije NE preporučujemo za poklone. 

BOČICA

U principu je ista kao kod standardne verzije. U nekim slučajevima, testeri nemaju poklopac ili nemaju iste elemente navedene na gornjem dijelu boce kao u standardnoj verziji (razni dodaci poput privjeska ili slično).


Prilikom kupnje tester proizvoda možete uštedjeti novac, a i dalje uživati u svim značajkama standardne verzije.
POGLEDAJTE BOGATU PONUDU TESTER VERZIJA I UŠTEDITE!  

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.