❤️ Šaljemo ljubav!
- 20 % iznad 79 €/595,23 HRK ➜ kod: SRCE20
- 10 % iznad 39 €/293,85 HRK ➜ kod: SRCE10

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Shopping

Sve o TESTER proizvodima

02.03.20 27390x pročitano

Sigurno ste se kad upitali što to znači TESTER proizvod? Prilikom kupnje tester proizvoda možete uštedjeti novac, i dalje uživati v mirisu originalnog parfema. Mi smo za vas pripremili sve potrebne informacije, što ih možete pročitati u nastavku.

PodijeliteSigurno ste se kad pitali što znači TESTER proizvod? Prilikom kupnje tester proizvoda možete uštedjeti novac i dalje uživati u mirisu originalnog parfema. Tester mirisa ima identičan sastav kao miris u standardnoj verziji ali najbitnije je, da je cijena tester proizvoda puno povoljnija. Zašto? Pročitajte u nastavku! 

TESTER proizvodi na našoj stranici su original, neotvarani i nekorišteni proizvodi. Jer ih kupujemo od provjerenih dobavljača kao i sve ostale proizvode, a nemožete ih koristiti kao u fizičkim poslovnicama u svrhe testiranja mirisa, možemo ih prodavati po super, povoljnim cijenama.
Tester proizvoda nije namijenjen za osobnu upotrebu krajnjih kupaca. Kupci tester mogu koristiti samo za predstavljanje i/ili testiranje mirisa ili kozmetike. Naručivanjem testera kupac uzima u obzir gore navedene zahtjeve i obvezuje se da neće koristiti tester za osobne potrebe niti ga preprodavati dalje krajnjem kupcu.


PREPOZNATLJIVE RAZLIKE IZMEĐU TESTERA I MIRISA U STANDARDNOJ VERZIJI

CIJENA

U većini slučajeva cijena je niža i zato povoljnija za vas.

MIRIS

Identičan kao kod standardne verzije.

AMBALAŽA

U većini slučajeva je miris zapakiran u smeđu ili bijelu kartonsku kutiju bez celofana, a u nekim slučajevima proizvod može biti i bez kutije (samo bočica). Tester verzije NE preporučujemo za poklone. 

BOČICA

U principu je ista kao kod standardne verzije. U nekim slučajevima, testeri nemaju poklopac ili nemaju iste elemente navedene na gornjem dijelu boce kao u standardnoj verziji (razni dodaci poput privjeska ili slično).


Tester verzija mirisa Dolce & Gabbana Light Blue 100 ml

Prilikom kupnje tester proizvoda možete uštedjeti novac, a i dalje uživati u svim značajkama standardne verzije.
POGLEDAJTE BOGATU PONUDU TESTER VERZIJA I UŠTEDITE!  

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Zimska hidratacija lica maskama za lice u maramici
Savjeti za ljepotu

Zimska hidratacija lica maskama za lice u maramici

Svakom licu je potrebna hidratacija tijekom cijele godine. Poznato je da su maske za lice učinkovit način intenzivnog i brzog hidratiziranja lica. Posljednjih nekoliko godina maske za lice u maramici(!) su preplavile tržište. Zašto biste ih trebali koristiti (osobito u zimski mjesecima), koje to blagotvoren učinke donose te koje su najbolje, saznajte u nastavku.

Pročitajte više
TOP 5 trendova ljepote za 2023.
Savjeti za ljepotu

TOP 5 trendova ljepote za 2023.

Nova godina označava novi početak. Svaka nova godina donosi nove trendove, a koji nas to beauty trendovi očekuju idućih 12 mjeseci, pročitajte u nastavku.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava