Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Shopping

Sve o TESTER proizvodima

02.03.20 25109x pročitano

Sigurno ste se kad upitali što to znači TESTER proizvod? Prilikom kupnje tester proizvoda možete uštedjeti novac, i dalje uživati v mirisu originalnog parfema. Mi smo za vas pripremili sve potrebne informacije, što ih možete pročitati u nastavku.

PodijeliteSigurno ste se kad pitali što znači TESTER proizvod? Prilikom kupnje tester proizvoda možete uštedjeti novac i dalje uživati u mirisu originalnog parfema. Tester mirisa ima identičan sastav kao miris u standardnoj verziji ali najbitnije je, da je cijena tester proizvoda puno povoljnija. Zašto? Pročitajte u nastavku! 

TESTER proizvodi na našoj stranici su original, neotvarani i nekorišteni proizvodi. Jer ih kupujemo od provjerenih dobavljača kao i sve ostale proizvode, a nemožete ih koristiti kao u fizičkim poslovnicama u svrhe testiranja mirisa, možemo ih prodavati po super, povoljnim cijenama.
Tester proizvoda nije namijenjen za osobnu upotrebu krajnjih kupaca. Kupci tester mogu koristiti samo za predstavljanje i/ili testiranje mirisa ili kozmetike. Naručivanjem testera kupac uzima u obzir gore navedene zahtjeve i obvezuje se da neće koristiti tester za osobne potrebe niti ga preprodavati dalje krajnjem kupcu.


PREPOZNATLJIVE RAZLIKE IZMEĐU TESTERA I MIRISA U STANDARDNOJ VERZIJI

CIJENA

U većini slučajeva cijena je niža i zato povoljnija za vas.

MIRIS

Identičan kao kod standardne verzije.

AMBALAŽA

U većini slučajeva je miris zapakiran u smeđu ili bijelu kartonsku kutiju bez celofana, a u nekim slučajevima proizvod može biti i bez kutije (samo bočica). Tester verzije NE preporučujemo za poklone. 

BOČICA

U principu je ista kao kod standardne verzije. U nekim slučajevima, testeri nemaju poklopac ili nemaju iste elemente navedene na gornjem dijelu boce kao u standardnoj verziji (razni dodaci poput privjeska ili slično).


Tester verzija mirisa Dolce & Gabbana Light Blue 100 ml

Prilikom kupnje tester proizvoda možete uštedjeti novac, a i dalje uživati u svim značajkama standardne verzije.
POGLEDAJTE BOGATU PONUDU TESTER VERZIJA I UŠTEDITE!  

Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Više članaka?

6 profila žena i mirisi za nju
Svijet mirisa

6 profila žena i mirisi za nju

Sigurno ste već nebrojeno puta čuli kako je parfem nevidljivi modni dodatak. Parfem govori o nama i više nego što mislimo. On je odraz naše osobnosti i želja da se svijetu predstavimo na način na koji želimo. Odabir parfema je individualan, ali izvojili smo 6 profila žena i idealnih parfema za njih. Pročitajte članak, jer se možda pronađete u nekom od opisa.

Pročitajte više
Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!
Savjeti za ljepotu

Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!

Je li cijena uvijek mjerilo kvalitete? Jesu li skuplji proizvodu ujedno i bolji? Ne, ako luksuzni proizvod ima svoju drogerijsku zamjenu tzv. dupe, koji je po svim karakteristikama (gotovo) jednak "originalu", osim po cijeni. Donosimo vam dupe proizvode, koje možete kupiti kod nas, a zamjena su za 2, 3 i više puta skuplje luksuzne proizvode.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava