Lijepa.hr 
Summer Pink Friday

15 % popusta iznad 350 kn ➝ Kod: PINK15 

Zimska njega kože

13 1

Zimi je koža posebno osjetljiva. Izloženost niskim temperaturama i nepovoljnim vremenskim prilikama dovodi do suhoće kože, osobito dijelova tijeka koji su u izravnom dodiru s hladnim zrakom i vjetrom (lice i ruke). Osim što koža postane suha, često je i gruba na dodir, a kao krajnji stadij, počne pucati.

Donosimo vam nekoliko saveznika u borbi protiv suhe i grube kože.

Osnovni savjet je da unosite puno tekućine.

 

LICE - hidratacija i SPF

Njega suhe kože započinje adekvatnom zaštitom, koja podrazumijeva i kreme s SPF-om, jer sunce ne grije samo ljeti. Također, zimi vam treba najhidratantnija krema, jer lice žudi za vlagom, stoga kreme za lice ljeti i zimi ne mogu biti iste.
Hidratantna krema je vašem licu najbolji prijatelj!
  


 

USNE - balzam kao spas

Usne će vam na hladnom vjetru prve ispucati. Spriječite to korištenjem hidratantnog balzama. Uvijek ga nosite u džepu, jer bolne i krvave usnice nisu dobrodošle.

Dobro je i jednom tjedno napraviti piling usana. 


 

RUKE - neka ne otkrivaju vaše godine

Pravilnom njegom ruku u mladosti, nećete se brinuti o otkrivanju godina u starosti. Poznato je kako naše ruke otkrivaju naše godine. Nemojte da vas postaraju! Nemojte da budu bolne, suhe i grube! Zato što je krema za ruke sve što vam treba. Jedan proizvod, koji toliko vrijedi.
 


 

TIJELO - nježni proizvodi, mlaka voda i piling

Vruća voda te proizvodi s jakim mirisima i alkoholom dodatno isušuju kožu, stoga preporučujemo tuširanje u mlakoj vodi i korištenje nježnih proizvoda, koji će kožu ostaviti mekom i glatkom.
  

Zimi je piling tijela neizbježan. Odstranjuje suhe stanice kože i omogućava bolje i lakše upijanje hidratantne kreme, čime tijelo dobiva potrebnu vlagu. Također ubrzava cirkulaciju i zaglađuje kožu.
 


 

STOPALA - kao točka na i

Ukradite trenutak u danu za sebe i na stopala navucite hidratantne čarape. Izvucite se i debelih i vunenih čarape i dajte svojim nogama kraljevski tretman. Neka i one budu mekane, glatke i mirišljave.
 


Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.