Lijepa.hr 
Summer Pink Friday

15 % popusta iznad 350 kn ➝ Kod: PINK15 

Zašto sebi i drugima pokloniti TOM FORD parfeme?

1 12

Nije li TOM FORD zvučno ime samo po sebi? Ali da ne bi sve ostalo samo na zvučnosti, pogledajmo pozadinsku priču ovog (tako moćnog) brenda.

Tako mladi, a tako popularni! TOM FORD parfemi pojavili su se na tržištu (ne tako davne) 2006. godine. Prvijenac, Black Orchid, doživio je toliku slavu da je i dan danas jedan od bestsellera iz godine u godinu. Sveukupno gledajući, najprodavaniji je TOM FORD parfem. I da, iako se klasificira kao ženski, mnogi muškarci ga koriste.
 


 

Zašto su TOM FORD parfemi parfemi 21. stoljeća?

Opis u tri riječi: NEUSPOREDIVI, EKSKLUZIVNI I SOFISTICIRANI.
 

Unisex - za one koji znaju kako ih nositi

Inspiriran engleskim klubovima za gospodu, Tobacco Vanille je orijentalno - začinski miris, topao i sladak s pikantnim srce. Grah tonka, vanilija, kakao i suho voće kombiniraju se s duhanskim listom i cvjetanjem duhana kako bi se stvorio vrlo neobičan raskošan uniseks miris.
 


 

Promiču individualnost -
Biti poseban!

Zašto nas privlače, ako su toliko neobični? Želja za isticanjem u svakodnevnom životu vodi nas do želje za nečim posebnim i u svijetu mirisa. Ja unikatan želim unikatan parfem.
  


 

Nisu za svakoga -
kako novčano tako ni po ukusima

Tom Ford parfemi nisu za uobičajene korisnike mirisa previše poznati, jer riječ je o prestižnim i luksuznim parfemima stvorenim za najzahtjevnije kupce.
  


Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.