🎅 Najveći Božićni popust

22 % iznad 790 kn/104,85 € ➝ Kod: BOZIC22
18 % iznad 490 kn/65,03 € ➝ Kod: BOZIC18
14 %
iznad 390 kn/51,76 € ➝ Kod: BOZIC14

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Zašto sebi i drugima pokloniti TOM FORD parfeme?

01.12.19 4244x pročitano

Nije li TOM FORD zvučno ime samo po sebi? Ali da ne bi sve ostalo samo na zvučnosti, pogledajmo pozadinsku priču ovog (tako moćnog) brenda.

PodijeliteNije li TOM FORD zvučno ime samo po sebi? Ali da ne bi sve ostalo samo na zvučnosti, pogledajmo pozadinsku priču ovog (tako moćnog) brenda.

Tako mladi, a tako popularni! TOM FORD parfemi pojavili su se na tržištu (ne tako davne) 2006. godine. Prvijenac, Black Orchid, doživio je toliku slavu da je i dan danas jedan od bestsellera iz godine u godinu. Sveukupno gledajući, najprodavaniji je TOM FORD parfem. I da, iako se klasificira kao ženski, mnogi muškarci ga koriste.
 


 

Zašto su TOM FORD parfemi parfemi 21. stoljeća?

Opis u tri riječi: NEUSPOREDIVI, EKSKLUZIVNI I SOFISTICIRANI.
 

Unisex - za one koji znaju kako ih nositi

Inspiriran engleskim klubovima za gospodu, Tobacco Vanille je orijentalno - začinski miris, topao i sladak s pikantnim srce. Grah tonka, vanilija, kakao i suho voće kombiniraju se s duhanskim listom i cvjetanjem duhana kako bi se stvorio vrlo neobičan raskošan uniseks miris.
 


 

Promiču individualnost -
Biti poseban!

Zašto nas privlače, ako su toliko neobični? Želja za isticanjem u svakodnevnom životu vodi nas do želje za nečim posebnim i u svijetu mirisa. Ja unikatan želim unikatan parfem.
  


 

Nisu za svakoga -
kako novčano tako ni po ukusima

Tom Ford parfemi nisu za uobičajene korisnike mirisa previše poznati, jer riječ je o prestižnim i luksuznim parfemima stvorenim za najzahtjevnije kupce.
  


Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Ideje za poklone za nju i njega - Luksuzniji poklon setovi
Shopping

Ideje za poklone za nju i njega - Luksuzniji poklon setovi

Ponestaje ti ideja, a i vremena za kupovinu božićnih poklona? Važno je da kupiš kvalitetan poklon, jer trebaš ostaviti dobar dojam? Bilo da je riječ o šefici, kolegi s posla, najboljoj prijateljici, partneru, dečkovim roditeljima, bratu svoje djevojke, kojemu baš i nisi drag... nakon ovog članka dobit ćeš inspiraciju što im pokloniti i pritom zavrijediti njihovo poštovanje i osvojiti njihova srca.

Pročitajte više
Povoljni pokloni za cijelu obitelj
Shopping

Povoljni pokloni za cijelu obitelj

Obitelj je najljepši poklon kojeg svatko može imati. Ne kaže se uzalud da kad imaš obitelj imaš sve! Sreća nije u poklonima. Sreća je u zajedništvu i ljubavi. Pokloni su tu samo da, na još jedan način, pokažemo članovima naše obitelji da ih volimo i da mislimo na njima. Što pokloniti mami, tatu, bratu, sestri, djetetu, nećaku, svekrvi ..., a da pri tome ne potrošite puno novaca. Donosimo vam opcije za povoljne poklone.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava