🌸 20 % iznad 75 €/565,09 HRK ➔ Kod: PROLJECE20 
🌸 10 % iznad 35 €/263,71 HRK ➔ Kod: PROLJECE10

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Svijet mirisa

Zašto sebi i drugima pokloniti TOM FORD parfeme?

01.12.19 4788x pročitano

Nije li TOM FORD zvučno ime samo po sebi? Ali da ne bi sve ostalo samo na zvučnosti, pogledajmo pozadinsku priču ovog (tako moćnog) brenda.

PodijeliteNije li TOM FORD zvučno ime samo po sebi? Ali da ne bi sve ostalo samo na zvučnosti, pogledajmo pozadinsku priču ovog (tako moćnog) brenda.

Tako mladi, a tako popularni! TOM FORD parfemi pojavili su se na tržištu (ne tako davne) 2006. godine. Prvijenac, Black Orchid, doživio je toliku slavu da je i dan danas jedan od bestsellera iz godine u godinu. Sveukupno gledajući, najprodavaniji je TOM FORD parfem. I da, iako se klasificira kao ženski, mnogi muškarci ga koriste.
 


 

Zašto su TOM FORD parfemi parfemi 21. stoljeća?

Opis u tri riječi: NEUSPOREDIVI, EKSKLUZIVNI I SOFISTICIRANI.
 

Unisex - za one koji znaju kako ih nositi

Inspiriran engleskim klubovima za gospodu, Tobacco Vanille je orijentalno - začinski miris, topao i sladak s pikantnim srce. Grah tonka, vanilija, kakao i suho voće kombiniraju se s duhanskim listom i cvjetanjem duhana kako bi se stvorio vrlo neobičan raskošan uniseks miris.
 


 

Promiču individualnost -
Biti poseban!

Zašto nas privlače, ako su toliko neobični? Želja za isticanjem u svakodnevnom životu vodi nas do želje za nečim posebnim i u svijetu mirisa. Ja unikatan želim unikatan parfem.
  


 

Nisu za svakoga -
kako novčano tako ni po ukusima

Tom Ford parfemi nisu za uobičajene korisnike mirisa previše poznati, jer riječ je o prestižnim i luksuznim parfemima stvorenim za najzahtjevnije kupce.
  


Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene
Svijet mirisa

Kako će mirisati proljeće 2023.? Prijedlozi parfema za žene

Proljeće je pred vratima, stoga je krajnje vrijeme da se proljetni parfemi probude iz zimskog sna. Vrijeme je da počnete mirisati vedro i svježe poput rascvjetanog proljetnog cvijeća! U nastavku vam otkrivamo koji će se to mirisi nositi ovog proljeća.

Pročitajte više
Suhi šamponi - Djeluju li i koji su najbolji
Savjeti za ljepotu

Suhi šamponi - Djeluju li i koji su najbolji

Ne znamo što je više frustrirajuće - masna kosa ili često pranje kose. Pranje, sušenje i oblikovanje kose oduzima puno vremena, kojeg često nemamo. Kako u ovom ubrzanom životnom ritmu produžiti vrijeme između dva pranja? Kako imati lepršavu i mirišljavu kosu na dane kada smo zaboravili ili nismo stigli oprati kosu? Ovaj članak nudi rješenje i odgovor na vaša pitanja.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava