Najbolji proizvodi za kovrčanje kose kod kuće

4 11

Kovrčava kosa preko noći? Naša Lucija, poznatija s youtube kanala Lux Lucis, pokazat će vam kako njeguje svoju kosu i postiže izgled prirodnih kovrča bez upotrebe bilo kakvih uređaja. Fokus je stavljen na pravilnu njegu kose. Slijedite njen primjer do kose vrijedne divljenja.

1. KVALITETNI PROIZVODI

Preduvjet za njegovanu kosu je pravilna njega s naglaskom na kvalitetnim proizvodima. Za njegu kose, teško ćete pronaći bolje proizvode od onih koje koristi Lucija. Moroccanoil je svjetski poznat brend za njegu kose i tijela, a šampon i regenerator iz Repair linije proizvoda tu su da spase oštećenu kosu, dajući joj sjaj i podatnost.
 


 

2. SPAS ZA VRHOVE

Serum za ispucale vrhove koristite čak i kad vrhovi nisu ispucali, jer se ispucali vrhovi spasiti mogu jedino šišanjem.
 


 

3. VOLUMINOZNA KOSA

Za tanku kosu bez volumena tu je i lak za kosu, koji će ga dati. Upotreba je  vrlo jednostavna, a rezultati vrijedi tih nekoliko dodatnih trenutaka dok ga našpricate po kosi.
 


 

4. POČELJATI, A NE POLOMITI

Za pravilno češljanje kose potrebno je slijediti dva koraka: nabaviti kvalitetnu četku (poput one koju ima Lucija) i nikada(!) ne češljati kosu od korijena, jer se time stvaraju čvorići po cijeloj dužini kose. Češljanje uvijek započnite (ovisno o dužini kose) od sredine ili krajeva kose i tek kad je taj dio kose počešljan, počešljate od korijena.
 


 

5. GUMICAMA DO KOVRČA

Trik za najbrže prirodne kovrče slijedi. Ispletite pletenice i zaspite s njima. Ujutro ih raspustite i uživajte u najjednostavnije dobivem kovrčama ikad.
 


Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.