Iva: Šminkanje sa Physicians Formula proizvodima

7 10

Znate li koji brend u Americi ima najbolje bronzere? Već vam je naslov otrkio - Physicians Formula. Ali znajte da ga nema samo Amerika, imamo ga i mi.
Naša Iva, vama poznatija kao youtuberica s kanala Avissa, pripremila je za vas makeup look napravljen samo s Physicians Formula proizvodima. I ako ste mislili kako su samo bronzeri vrijedni vaše pažnje, pogledajte video i razuvjerit ćemo vas.

LAGANA PODLOGA

Kako bi se odmaknula od teških pudera, a ipak imala dobro prekrivanje, Iva se odlučila za Physicians Formula Super CC kremu u nijansi Light/Medium. Lagana je na koži, daje svježi ten i ima sasvim dobro prekrivanje. Za svaki dan, pun pogodak.
 


 

MAČKASTI MINIMALIZAM NA OČIMA

Za postizanje jednostavnog, brzog (za one dovoljno spretne), a ipak bogatog makeup-a na očima, Iva je posegnula za Physicians Formula Eye Definer Felt Tip tušem za oči u nijansi Ultra Black. Jedna linija tušem i oči su odmah poprimile novu dimenziju.
 


 

MASKARA OSVAJA OBLIKOM AMBALAŽE I DOBIVENIM TREPAVICAMA

Maskara, koja je osvojila Ivine trepavice, definirala ih, produljina i dala im efekt umjetnih trepavica je Physicians Formula Organic Wear Natural Origin Fakeout maskara u nijansi Ultra Black. Maskara je napravljena od 100% prirodnih vlakana i toliko crna, da će i od najsvjetlijih trepavica napraviti zamaman pogled.
 


 

TO JE TAJ BRONZER!

Kultni bronzer bez kojega ne može proći niti jedno ljeto je Physicians Formula Murumuru Butter bronzer u nijansi Sunkissed Bronzer.
Svoj primjerak nabavite na našem web shopu, jer osunčani look je nosiv tijekom cijele godine, a Iva vam je i pokazala i kako.
 


 

VATRENA TOČKA NA I

Znate kako začini jedostavan makeup? Iva zna. Crveni ruž za hladne jesenske dane podići će svaki look i dati vam dozu "nesvakodnevnosti". Ako vam je  Physicians Formula Healthy ruž za sune u nijansi Red-Storative Effects preodvažan, pronađite se u drugim nijansama koje Physicians Formulas nudi.
 


 

Nadamo se da vas se svdio Ivin makeup look i da ćete isprobati neki od njezinih favorita.

Prijava

Zaboravljena lozinka? Šaljemo vam novu.
Prvi put ste ovdje? Izradite novi račun.