Lijepa.hr 
⛟ Besplatna dostava iznad 290 kn Kod: DOSTAVA

Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Savjeti za ljepotu

Pripremite kožu za povratak u stvarnost

19.08.19 1443x pročitano

Kraj je kolovoza i ljeto je već na izmaku, barem onaj pravi, sunčani dio ljeta. Povratak u realnost i nije tako primamljiv, ali izbora nema.Uz nekoliko koraka svoje tijelo možemo dovedemo u najbolje moguće stanje.

PodijeliteKraj je kolovoza i ljeto je već na izmaku, barem onaj pravi, sunčani dio ljeta. Povratak u realnost i nije tako primamljiv, ali izbora nema. Da bismo se vratili u kolotečinu na, još uvijek vrući, asfalt i zablistali nakon godišnjeg, moramo napraviti nekoliko koraka da svoje tijelo dovedemo u najbolje moguće stanje.
 

Piling za glatku kožu

Iako piling pridonosi skidanju preplanule boje tj. površinskog sloja kože, a njime i boje, ipak mrtve stanice kože nakupljaju se i kada smo preplanuli čineći kožu umornom, ostavljajući je bez sjaja. Nježan piling uklanja odumrle stanice kože ostavljajući za sobom i dalje preplanuli ten uz glatku i baršunasta kožu.Hladne kupke

Vruća voda i para pridonose isušenju kože i gubitku preplanulog tena, kao i nedovoljno hidratani proizvodi te grubo trljanje ručnikom. Zato kažemo veliko DA malkoj i hladnoj vodi, hidratantnim uljima za tuširanje i hidratantim losionima nakon tuširanja.
 

Hidratantni losion

Koži treba hidratacije, treba joj vlažnosti da bi bila – puna života. Glatka, meka, sjajna, nahranjena.
 

Prividna preplanulost

Nije tajna da proizvodi za samotamnjenje najbolje produljuju preplanulost, ali su i spas za sve blijedopute koji ne mogu potamniti, za „nadogranju“ ispranog preplanulog tena ili za privremeno dobivanje boje.Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Više članaka?

6 profila žena i mirisi za nju
Svijet mirisa

6 profila žena i mirisi za nju

Sigurno ste već nebrojeno puta čuli kako je parfem nevidljivi modni dodatak. Parfem govori o nama i više nego što mislimo. On je odraz naše osobnosti i želja da se svijetu predstavimo na način na koji želimo. Odabir parfema je individualan, ali izvojili smo 6 profila žena i idealnih parfema za njih. Pročitajte članak, jer se možda pronađete u nekom od opisa.

Pročitajte više
Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!
Savjeti za ljepotu

Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!

Je li cijena uvijek mjerilo kvalitete? Jesu li skuplji proizvodu ujedno i bolji? Ne, ako luksuzni proizvod ima svoju drogerijsku zamjenu tzv. dupe, koji je po svim karakteristikama (gotovo) jednak "originalu", osim po cijeni. Donosimo vam dupe proizvode, koje možete kupiti kod nas, a zamjena su za 2, 3 i više puta skuplje luksuzne proizvode.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava