Košarica

Zatvoriti

Nemate artikala u košarici.

Shopping

MALIBU: najjeftiniji proizvodi za zaštitu od sunca

01.07.19 1519x pročitano

Ne morate potrošiti puno novca kako biste zaštitili svoju kožu od sunca. Za vas smo pronašli najjeftinije proizvode, koji neophodni na plaži, ali i prije i poslije nje – i svi su Malibu!

PodijeliteNe morate potrošiti puno novca kako biste zaštitili svoju kožu od sunca. Za vas smo pronašli najjeftinije proizvode, koji neophodni na plaži, ali i prije i poslije nje – i svi su Malibu!

Što je Malibu?
Malibu je britanski brend, koji postoji već više od 20 godina i svojim linija proizvoda za zaštitu od sunca, poput Sun Care, nastoji obiteljima pružiti kvalitetnu zaštitu po cijenama, koje si mogu priuštiti.


Koža je najveći organ i sve pameti, svaku našu opeklinu zbog lijenosti i nemara će zapamtiti i vratiti u starosti i zato ne treba štediti, kako novčano, tako i količinski, kad je u pitanju zaštita od sunca, ali... zašto potrošiti puno novca kad i za puno manje može dobiti jednaku zaštitu.

U ponudi imamo široku paletu Malibu proizvoda, a ovo su naši prijedlozi:

Proizvodi za zaštitu od sunca

  • Tanak sloj? Ne! Možeš uštediti na novcima, ali ne štedi na količini. Namaži se obilno.
  • Nanošenje kreme/losiona više puta dnevno? Da! Nakon svakog izlaska iz vode, jer iako je losion možda vodootporan, nije otporan na brisanje ručnikom.
  • Niska SPF zaštita? Neka barem bude srednja. Bez brige, pocrniti se (samo) može pod SPF faktorom, inače se pocrveni. Nitko ne želi biti k'o rakun, ali dobiti preplanulu boju – DA! 

Proizvodi za zaštitu od sunca za djecu

Dječjoj koži treba najveća zaštita i zato za mališane uvijek birajte SPF 50. 

Proizvodi poslije sunčanja

Umirite kožu nakon izlaganja suncu gelom, mlijekom ili kremom.
 

Proizvodi za ubrzano tamnjenje

Želiš potamniti sad i odmah? Nema problema, ali pazi, proizvodi za brže tamnjenje nemaju SPF zaštitu.Sviđa li vam se ova objava? Podijelite ...Više članaka?

6 profila žena i mirisi za nju
Svijet mirisa

6 profila žena i mirisi za nju

Sigurno ste već nebrojeno puta čuli kako je parfem nevidljivi modni dodatak. Parfem govori o nama i više nego što mislimo. On je odraz naše osobnosti i želja da se svijetu predstavimo na način na koji želimo. Odabir parfema je individualan, ali izvojili smo 6 profila žena i idealnih parfema za njih. Pročitajte članak, jer se možda pronađete u nekom od opisa.

Pročitajte više
Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!
Savjeti za ljepotu

Povoljni drogerijski proizvod, koji su zamjena za skupe luksuzne – dostupni kod nas!

Je li cijena uvijek mjerilo kvalitete? Jesu li skuplji proizvodu ujedno i bolji? Ne, ako luksuzni proizvod ima svoju drogerijsku zamjenu tzv. dupe, koji je po svim karakteristikama (gotovo) jednak "originalu", osim po cijeni. Donosimo vam dupe proizvode, koje možete kupiti kod nas, a zamjena su za 2, 3 i više puta skuplje luksuzne proizvode.

Pročitajte više
Lijepa.hr

Prijava